18 lis 2011 15:30
FORUM
FORUM OGÓLNE
18 lis 2011 15:32
Post został usunięty
18 lis 2011 15:34
Eloop napisał(a):
Ale do nas oni idą?
www.f1.v10.pl/Lotus,Renault,GP, negocjuje,z,Raikkonenem,71498. html
Raikkonen do Lotusa, a Sutil do Williamsa. Prawdopodobnie o 2 miejsce w lotusie będą się bić Grosjean/Petrov/Kubica/Senna.
Raikkonen do Lotusa, a Sutil do Williamsa. Prawdopodobnie o 2 miejsce w lotusie będą się bić Grosjean/Petrov/Kubica/Senna.
Ale do nas oni idą?

18 lis 2011 15:50
Predixx: podpadaj więcej osobom to potem będziesz płakał TY

18 lis 2011 16:30
Baytet napisał(a):
Ja oczywiście nie mam nic do twojej formy, tylko chodziło mi o to, że on nie wiedząc na ile mnie stać, ocenił moje umiejętności
Bari napisał(a):
Hahaha. Z całym szacunkiem dla Bayteta, ale to mnie rozwaliło
I co z tego, że słabo jeżdzę? Wiem, że jestem jednym z najsłabszych w lidzę. Mnie to nie boli. Jeżdzę tu dla przyjemności, a nie po to, aby za wszelką cenę zdobyć punkty. I do tych wszystkich, którzy mówią jak to się mnie boją na pierwszym zakręcie i dalej w wyścigu mówię: Sprawdźcie sobie kary.. Jedyne, które dostawałem to były kary typu nie wystartowanie mimo zgłoszenia udziału, czy przedwczesne wyjście z sesji, więc sory...
Hahaha. Z całym szacunkiem dla Bayteta, ale to mnie rozwaliło

I co z tego, że słabo jeżdzę? Wiem, że jestem jednym z najsłabszych w lidzę. Mnie to nie boli. Jeżdzę tu dla przyjemności, a nie po to, aby za wszelką cenę zdobyć punkty. I do tych wszystkich, którzy mówią jak to się mnie boją na pierwszym zakręcie i dalej w wyścigu mówię: Sprawdźcie sobie kary.. Jedyne, które dostawałem to były kary typu nie wystartowanie mimo zgłoszenia udziału, czy przedwczesne wyjście z sesji, więc sory...
Ja oczywiście nie mam nic do twojej formy, tylko chodziło mi o to, że on nie wiedząc na ile mnie stać, ocenił moje umiejętności

18 lis 2011 16:35
Tylko przyszedł i już ludzi
ia. Drugi Predixx...

18 lis 2011 16:45
Jak śmiesz porównywać go do Predixa... Powinienem skasować Twój post za obrazę...
Admini gazem na TS kto może, albo na forum zarządu.
Admini gazem na TS kto może, albo na forum zarządu.
18 lis 2011 16:50
Bari napisał(a):
To nie musisz mnie od razu wyśmiewać
W dodatku, że mamy razem jeździć w zespole...
Dodane 18.11.11 17:55:
Potrzebuję seta !

To nie musisz mnie od razu wyśmiewać

Dodane 18.11.11 17:55:
Potrzebuję seta !

18 lis 2011 16:59
Dzisiaj jeszcze tren odbędzie się po staremu. :E
18 lis 2011 17:00
Tak dla wyjaśnienia, to nie ciebie wyśmiałem, tylko jego, za tą właśnie ocenę

NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000