FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 lis 2011 19:32
Widmo napisał(a):
i tak to robisz wg tego, co ja widzę

Proszę o dowody. Ja mogłem 2 kołami czasem na tarce być, ale to jest dozwolone...

6.2 Za złamanie zasad kierowcy mogą otrzymać od zarządu następujące typy kar: czasowa (doliczana do końcowego wyniku wyścigu), grzywna, punkty karne oraz dyskwalifikację z sesji. Zarząd ligi zastrzega sobie prawo przyznania kary mimo nie posiadania dowodów na złamanie regulaminu. O nałożeniu kary kierowcy dowiadują się poprzez prywatną wiadomość.

I że niby w regulaminie nie ma <cenzura> mowy o tym?! <nerwus>
19 lis 2011 19:32
StRzaLa napisał(a):
Ok to od teraz wiemy każdy moze scinac ok na Monzy scinamy chlopaki na kazdym torze bo DQ nie bedzie to mozna <bezradny> B)

Nom za tydzien SCINAJMY WSZYSCY <hura>
19 lis 2011 19:34
Jak zarząd może dawać kary bez dowodów to dlaczego nie może Z DOWODAMI?
19 lis 2011 19:35
Neil, ja uważam że to nie dowód zrobić ssa... no przykro mi, ale to jest żenujące. Jak was oglądałem w San Marino, czy w Turcji... zazdrościłem tego, że mimo takich lagów robicie takie okrążenia. I próbowałem też tak ścinać i wyjeżdżać, ale było tylko gorzej... SS to tylko SS... dopóki nie będzie nagrywane przez tego, który "ścina" Ja niestety nie wierze... (chyba że pojedzie prosto przez szykanę... bez skrętu kierownicą)
19 lis 2011 19:35
CHLOPAKI NA MONZY SCINAMY WSZYSCY! CIEKAWE ILE Z NAS DOSTANIE DQ.
19 lis 2011 19:36
Neil napisał(a):
Jak zarząd może dawać kary bez dowodów to dlaczego nie może Z DOWODAMI?

Dokładnie, o tym samym pisałem z Adamsonem.
19 lis 2011 19:38
Admini to jest żenujące to jest na celu Arden górą iSport i innych nie rozpatrujemy ss
19 lis 2011 19:38
Widmo napisał(a):
Neil, ja uważam że to nie dowód zrobić ssa... no przykro mi, ale to jest żenujące. Jak was oglądałem w San Marino, czy w Turcji... zazdrościłem tego, że mimo takich lagów robicie takie okrążenia. I próbowałem też tak ścinać i wyjeżdżać, ale było tylko gorzej... SS to tylko SS... dopóki nie będzie nagrywane FRAPSEM przez tego, który "ścina" Ja niestety nie wierze... (chyba że pojedzie prosto przez szykanę... bez skrętu kierownicą)

Właśnie to jest te cwaniactwo, zdradliwość i chytrość. To jest nieuczciwe w stosunku do nas - kierowców, którzy poświęcili często kilka pozycji na rzecz tego, aby nie poszerzać. Dla mnie taka liga, w której każdy na lewo i prawo może sobie oszukiwać nie ma wiele wspólnego z ligą i "rywalizacją".
19 lis 2011 19:41
Dla mnie nie ma sensu liga, w której wszyscy na siebie donoszą... Co GP to jakiś płacz... No mogę dostać DQ, mam to gdzieś. Nie zależy mi wcale. To tylko strata czasu. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, bo tam nie ściąłem ani nie wyjechałem. A Jeśli chcesz wojny na ssy, to ja mogę Ci pokazać jak wyglądają moje powtórki. Tam każdy powinien dostać DQ. I rywalizacja... w porządku, sam zgłosiłem skargę raz, więc też mi zależy na sprawiedliwości i lubię czuć tą nutkę rywalizacji. Problem polega na tym, że teraz na GP mam ochotę wjechać Ci w dupę i dostać karę niż pojechać czysty wyścig... No przykro mi, ale takich ludzi nie trawię, którzy sami popełniają te same błędy, które innym wytykają
19 lis 2011 19:41

Neil napisał(a):
Widmo napisał(a):
Neil, ja uważam że to nie dowód zrobić ssa... no przykro mi, ale to jest żenujące. Jak was oglądałem w San Marino, czy w Turcji... zazdrościłem tego, że mimo takich lagów robicie takie okrążenia. I próbowałem też tak ścinać i wyjeżdżać, ale było tylko gorzej... SS to tylko SS... dopóki nie będzie nagrywane FRAPSEM przez tego, który "ścina" Ja niestety nie wierze... (chyba że pojedzie prosto przez szykanę... bez skrętu kierownicą)

Właśnie to jest te cwaniactwo, zdradliwość i chytrość. To jest nieuczciwe w stosunku do nas - kierowców, którzy poświęcili często kilka pozycji na rzecz tego, aby nie poszerzać. Dla mnie taka liga, w której każdy na lewo i prawo może sobie oszukiwać nie ma wiele wspólnego z ligą i "rywalizacją".

Trzymie cię tu ktoś?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 017 090

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.