FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 lis 2011 19:50
StRzaLa napisał(a):
Nie ma oficjalnych wyników to popatrz na strone Główną <cenzura>e <cenzura>ane <cenzura> <nerwus>

Nie zauważyłem, ale i tak Rafik może zmienić. Mowił, że obstawia 7 DQ, a jak przychodzi co do czego to nie ma nic..
19 lis 2011 19:50
SPRAWIEDLIWE AHAHAAHAHAHA dobry żart <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> Ej chłopaki czy to jakaś ukryta kamera? ( Jakiś program a to żart? ) <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
19 lis 2011 19:51
Sucho
19 lis 2011 19:52
Słuchaj ss można przerobić wystarczy podmienić bolid. Mogę tam wstawić twój bolid nawet.
19 lis 2011 19:53
Widmo napisał(a):
Tak, bo Ty Neil jesteś poprostu najlepszy i najmądrzejszy... oczywiście. Zobaczymy po tym GP Twoje ścięcia...

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. We wszystkich otoczeniach staram się być w pełni uczciwy. Na żadnym z GP nie miałem kar za ścięcia czy poszerzenia. Mam również świadomość, że wiele osób w tej lidze odwzajemnia wobec mnie szacunek i uczciwość i traktuje mnie jako pożyteczną osobę dla ligi, a reszta albo została "skrzywdzona" przez moją uczciwość albo po prostu nie dorosła do rzetelności i ma mi za złe, że sam wiem doskonale co robię. Nie mam wątpliwości, że przy takich sprawach jestem o wiele bardziej wiarygodny od innych.
19 lis 2011 19:53
wez ty jestes śmieszny dobrze ze cie zwolnilem takiego szmatławca bym w moim teamie nie chciał ( a to dlaczego Neil wstawił by tak szybko?? ) miałby czas na przerobienie? <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> Śmieszna jesteś
19 lis 2011 19:54
StRzaLa napisał(a):
wez ty jestes śmieszny dobrze ze cie zwolnilem takiego szmatławca bym w moim teamie nie chciał ( a to dlaczego Neil wstawił by tak szybko?? ) miałby czas na przerobienie? <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> Śmieszna jesteś

Jestes noobem nie dorastającym mi do pięt.
Ty powinieneś w ogóle milczec bo nic tu do gadanie nie masz.
19 lis 2011 19:55
Mistrz...nie pogrążaj się...:>
19 lis 2011 19:56

Tyle na ten temat. Każdemu zainteresowanemu mogę wysłać oryginał. Pewno wyszedłem podczas kwali i przerobiłem. <cwaniak> Czekam na krytykę mojej poprzedniej filozoficznej wypowiedzi. B)
19 lis 2011 19:56
Jutro Isport spojlery sobie przyklejcie na izolacji na t1

Neil napisał(a):

Tyle na ten temat. Czekam na krytykę mojej poprzedniej filozoficznej wypowiedzi. B)

Data modyfikacji :)
PODKRESLAM MODYFIKACJI
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 018 285

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.