FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 lis 2011 20:09
Neil napisał(a):
Mistrz napisał(a):
Nie umiecie przegrywać w tym wasz ból nie mówie o Neilu.

To Ty nie umiesz, bo gdybyś umiał to byś miał czas sporo gorszy od tego co teraz. Gdybyś umiał pogodzić się z porażką nie kłamałbyś tu prosto w oczy bagatela 35 osobom, że jesteś niewinny.

Wiesz co rozwiąże spór?
Postaw serwa i zrobie ci podobny czas bez <cenzura> zandego sciecia!
19 lis 2011 20:10
Podobny czytaj ? "1.27"

I to się nazywa Obywatelu opanowanie?
19 lis 2011 20:11
nie zrobie ponizęj 1 26
19 lis 2011 20:11
Nie obchodzi mnie jaki czas możesz zrobić. Ja mogłem zejść do 25.0, ale nie zszedłem, bo nie potrafiłem. Ty zrobiłeś jakiś gorszy czas powyżej 26, ale nie zszedłeś, bo nie potrafiłeś. Zszedłeś tylko dzięki T12.
19 lis 2011 20:12

Post został usunięty

19 lis 2011 20:12
Człowieku wczroaj zrobiłem 1 25 .4 bez kruwa zadnego sciecia dzisiaj zrobilem marne 1 25.8 a wy sapiecie jak jakies puaczki
19 lis 2011 20:13
Mistrz napisał(a):
nie zrobie ponizęj 1 26

Jeżeli chciałeś powiedzieć że zrobisz poniżej 1.26 to obywatelu (Polski) Stawia się znak interpunkcyjny taki jak ","
TAAAAAK <cenzura>. NIE MAM SIE JAK WYBRONIĆ TO DQ. JA DZIĘKUJE, CHYBA SIĘ POŻEGNAMY. TERAZ ROZUMIEM PEWNE DECYZJE SMILEYA I PARU INNYCH KIEROWCÓW. TO PRZYKRE, SZCZERZE MÓWIĄC NAWET TROCHE PŁAKAĆ MI SIE CHCE. CZŁOWIEK TRACI CZAS NA UDZIAŁ W SESJI, RYZYKUJE, NADSTAWIA ILE MOŻE, TRACI MNÓSTWO SIŁY NA TO BY SKONCENTROWAĆ SIĘ NA JEDNYM, IDEALNYM POMIAROWYM KÓŁKU KTÓRE POŹNIEJ POCZYTUJĄ MU ZA ŚCIĘCIE. TO NIE JEST LIGA W TAKIM RAZIE.
A PO PIERWSZE NIE ŚCIĄŁEM, ALE CO JA MAM DO GADANIA, ADMIN WIDZIAŁ PRZEZ LAGA, ALE I TAK UZNA ŻE OPUŚCIŁEM TOR. CHORE, TO JEST CHORE.
PO DRUGIE NIE MA ŻADNYCH DOWODÓW ANI RAFIK RÓWNIEŻ - MOJE SŁOWO PRZECIWKO JEGO SŁOWU. NIKT MI NIC NIE UDOWODNI.
StRzaLa napisał(a):
Mistrz napisał(a):
nie zrobie ponizęj 1 26

Jeżeli chciałeś powiedzieć że zrobisz poniżej 1.26 to obywatelu (Polski) Stawia się znak interpunkcyjny taki jak ","

Obywatelu Ciechocinka wez idz juz spac bo bredzisz bzdury.
Dodane 19.11.11 21:14:
Simon874 napisał(a):
TAAAAAK <cenzura>. NIE MAM SIE JAK WYBRONIĆ TO DQ. JA DZIĘKUJE, CHYBA SIĘ POŻEGNAMY. TERAZ ROZUMIEM PEWNE DECYZJE SMILEYA I PARU INNYCH KIEROWCÓW. TO PRZYKRE, SZCZERZE MÓWIĄC NAWET TROCHE PŁAKAĆ MI SIE CHCE. CZŁOWIEK TRACI CZAS NA UDZIAŁ W SESJI, RYZYKUJE, NADSTAWIA ILE MOŻE, TRACI MNÓSTWO SIŁY NA TO BY SKONCENTROWAĆ SIĘ NA JEDNYM, IDEALNYM POMIAROWYM KÓŁKU KTÓRE POŹNIEJ POCZYTUJĄ MU ZA ŚCIĘCIE. TO NIE JEST LIGA W TAKIM RAZIE.
A PO PIERWSZE NIE ŚCIĄŁEM, ALE CO JA MAM DO GADANIA, ADMIN WIDZIAŁ PRZEZ LAGA, ALE I TAK UZNA ŻE OPUŚCIŁEM TOR. CHORE, TO JEST CHORE.
PO DRUGIE NIE MA ŻADNYCH DOWODÓW ANI RAFIK RÓWNIEŻ - MOJE SŁOWO PRZECIWKO JEGO SŁOWU. NIKT MI NIC NIE UDOWODNI.

Spokojnie. Zostań z nami jesteś dobrym kolegą. Twój czas uznany. Mnei to też denerwuje ale nie przejmuję sie nimi :)
19 lis 2011 20:15
Mistrz napisał(a):
Człowieku wczroaj zrobiłem 1 25 .4 bez kruwa zadnego sciecia dzisiaj zrobilem marne 1 25.8 a wy sapiecie jak jakies puaczki

Nie chodzi o to ile zrobiłeś, ale jak zrobiłeś
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
20 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 019 967

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.