FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 lis 2011 15:40
W dzisiejszym odcinku ,,Trudne sprawy w OL'' - ,,Mam schizę, więc odstresuje się składając skargi. Neil opowiada nam o swoich problemach z psychiką''.
21 lis 2011 15:41
Zostan Mistrz Nupy wszedzie sa i beda :P <bezradny>
21 lis 2011 15:42
Neil istota sprzedawcy. Bawi się w dziecko które jak nie dostanie lizaka to płacze.
21 lis 2011 15:44
No Neil, zaskoczyłeś nas wszystkich... Niby tak poważny a teraz jak dziecko na każdego skargi składa...
21 lis 2011 15:45
Dokładnie. Myślałem, że jest inny, Pokazał na co go stać.
21 lis 2011 15:47
Większość skarg to jest łamanie regulaminu w przeciwieństwie do nieuzasadnionych skarg na mnie. Jeśli KAŻDY z serii łamie regulamin to nie dziwcie się, że tyle tego jest, a jeżeli jeszcze ja jeżdżę w tej serii to nie mam zamiaru tolerować tego. Jeśli Rafik nie może sprawdzać wszystkich to ja w ten sposób pomagam. Ignorowanie problemu ścinania nie jest pomaganiem.

Zresztą zobaczymy kto lepiej wyjdzie na tym po rozpatrzeniu wszystkiego.
Dodane 21.11.11 16:52:
Każdy PK dla takiego Bayteta czy Mistrza jest krokiem ku zapewnieniu lepszego poziomu i bezpieczeństwa w lidze. Natomiast dla takich panów jak SVettel, Wlazły czy też Oko są to przypadki, w których po jednak dość sporym jak mniemam doświadczeniu ich trzeba przypomnieć im definicję słowa "tor".

Co do ilości skarg. Gdyby dało się w 1 skardze umieścić wszystkie czasy problemu takiego by nie było.
21 lis 2011 15:58
http://img693.imageshack.us/img693/2390/ braziltren1.png

popatrzcie ktory klusek był

możecie robić nawał na Clemsa odchodze z ligi wolne miejsce w Łiljamsie
21 lis 2011 15:59
chętny <cwaniak>
21 lis 2011 16:06
2.5 Na forum dyskusyjnym, w komentarzach, prywatnych wiadomościach, opisach, ogłoszeniach, jak również w awatarach, zakazane jest:
[...]
c) obrażanie innych kierowców,

Czas najwyższy przestrzegać tego punktu, więc nie zdziwcie się, że za tydzień 5 stron na forum to "Post został usunięty."

I to co Neil robi jest to jak najbardziej prawidłowe. Rejestrując się tutaj akceptujesz regulamin. To samo robisz zapisując się do sesji. Więc przestrzegaj tego regulaminu. Jeśli tego nie robisz, spotyka cię kara.
W tobie "Mistrz", widzę strach przed stratą licki. W Niemczech dostałeś 10 PK. Jeśli tyle samo dostaniesz na Węgrzech, to wiadomo co się stanie. ZACZNIJCIE W KOŃCU JEŹDZIĆ ZGODNIE Z REGULAMINEM!!!. Zamiast rzucać gó*nem na lewo i prawo poprawcie SWOJE niedociągnięcia. Wtedy nikt się do was nie przyczepi. Dlatego właśnie nie ma tyle problemów w F1. My wyciągamy wnioski ze swoich błędów, a wy (kierowcy GP2) skupiacie się tylko na zniszczeniu rywali. Przejście do F1 nic wam nie pomoże. Bo jeśli dalej będziecie tak samo jeździć, to dalej będziecie dostawali kary.
21 lis 2011 16:06
Zabije Cie Czarek jak pojdziesz !<nerwus>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 050 465

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.