FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 lis 2011 16:40
Neil napisał(a):
Ja widzę natomiast ponad 15 bezsensownych skarg na Smileya.
Dodane 21.11.11 17:34:
Klusex997 napisał(a):
Nawiasem mówiąc... W Kanadzie ktoś przekroczył wszelkie granice zdrowego rozsądku. Złożył skargę na któregoś Ardena, że rozwalił się po przekroczeniu mety. Nazwał to, cytuję: "Wygłupy na mecie". Każdy się tam rozwalał, bo tak był ustawiony tor AI.

http://www.youtube.com/watch?v=0kYQ3yFB6 s0 - dla tych co nie wiedzą o co chodzi.

Chyba można na siebie złożyć:D
Dodane 21.11.11 17:44:
F1 2 skargi, a Gp2 201 skarg
Konto usunięte
21 lis 2011 16:48
Ku*wa komu chce się przeglądać jazdę i zgłaszać każdego ścięcie? Po<cenzura>ani ludzie
21 lis 2011 16:49
Na replayu admina SVettel ciągle skakał po torze i lagował, a powtórka admina nie może się mylić. W skargach nie ma takiego zagadnienia, więc póki co piszę tutaj i pytam czy ktoś jeszcze potwierdzić to może?
Dodane 21.11.11 17:50:
Oko, ja lubię mieć Koko na wszystko. Znacie mnie i lubię też odpowiadać w podobny sposób:

Ku*wa komu chce się jeździć uczciwie jak wszyscy ścinają? Po<cenzura>ani ludzie
21 lis 2011 16:52
Nie wiem czemu ale np w Gp2 w poprzednim sezonie nie bylo takiego hamstwa, a bylo troche incydentow ale teraz co sie dzieje to:O :O <bezradny>
Konto usunięte
21 lis 2011 16:54
No ale gdyby to ścięcie było na każdym kółku.. Z tak podsterownym bolidem i pełnym bakiem trudno nie ścinać nie kiedy :P
21 lis 2011 16:56
Ciekawe, czy jak będziesz w życiu jeździć jakimś długim podsterownym autem to też będziesz "poszerzać", co tam, że ludzie są na poboczu. :P

Dobrego kierowcę cechuje to, że nie ważne jakim sprzętem dysponuje potrafi po pierwsze jeździć szybko, a po drugie jeździć precyzyjnie po wyznaczonej trasie.
Dodane 21.11.11 17:59:
Ty miałeś 22 skargi na ścięcia chyba ode mnie. Parę można niewątpliwie uznać, że na granicy, jednak i tak robiłeś prawie 1 ścięcie na okrążenie. Obejrzyj sobie jak jeżdżą Ardeny lub iSport czy Adamson. Też zdarza nam się kilka razy max na przestrzeni race, jednak nie w takim stopniu.
21 lis 2011 17:04

Post został usunięty

Konto usunięte
21 lis 2011 17:07
Neil to pojeździł sobie Lotus/Art :)

W tej lidze jeżdżę 2 lata i nikt mnie nigdy nie oskarżał za zła jazdę, spowodowanie kolizji.. Według mnie jestem najbezpieczniejszym kierowcą w stawce przynajmniej w f1 :D
21 lis 2011 17:08
2.5 Na forum dyskusyjnym, w komentarzach, prywatnych wiadomościach, opisach, ogłoszeniach, jak również w awatarach, zakazane jest:
b) używanie przekleństw i wulgaryzmów,
c) obrażanie innych kierowców,

Nie chcę wygrywać, chcę rywalizować uczciwie, a Ty w tym wyścigu poza zatrzymaniem się w dość bezpiecznym miejscu na torze nic nie zrobiłeś, więc nie wiem co tak sapiesz? Mistrz włamał Ci się na konto czy jak?
Dodane 21.11.11 18:09:
Oko napisał(a):
Neil to pojeździł sobie Lotus/Art :)

W tej lidze jeżdżę 2 lata i nikt mnie nigdy nie oskarżał za zła jazdę, spowodowanie kolizji.. Według mnie jestem najbezpieczniejszym kierowcą w stawce przynajmniej w f1 :D

Jeździłem słabym Mercedesem. Jeździłem Rapaxem jeszcze nie na tak wysokim poziomie. Dostajesz taki a nie inny bolid oraz tor i Ty musisz się do tego dostosować, a nie tor wraz z poboczami do Ciebie.
Dodane 21.11.11 18:11:
Jak nie oskarżali tak długo to pora na to. Zbytnio Cię rozpieścili. xD
21 lis 2011 17:14
Neil, ale ścinanie kiedy walcze mogłeś sobie odpuścić bo to jest już naprawdę chamskie... Z kimś walcze, opóźnię hamowanie, wypcha mnie a ty składasz a to skargę.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 051 795

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.