FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 lis 2011 17:49
Ja pierniczę...<głupek>

Pytanie: dlaczego nie sprawdziłeś RE, Rapaxu i iSportu? Bałeś się, że coś wyjdzie? Jak to jest sprawiedliwość to ja jestem <cenzura> Zbigniew Ziobro<nerwus>
21 lis 2011 17:49
Ja się skargami nie przejmuję. Licki przez pkt nie dostanę, DQ też nie, pozycji nie zyskał ani nie stracę, bo za mną jest człowiek dublowany a ja nie byłem dublowany. Również nie martwię się z powodu, iż wybywam z GP2
21 lis 2011 17:50
Oko napisał(a):
Rafik jeżeli ci w czymś to pomoże to predix wczoraj pisał do mnie na gadu że złożył 2 skargi na mistrza i podał byle jakie sekundy cytuję "Może trafię"

21 lis 2011 17:52
Jak masz być wielkim sprawiedliwym to bądź taki dla wszystkich. A jak będzie ktoś chciał, to i na ciebie zawsze coś znajdą. Nikt nie jest święty, nikt. Zawsze ktoś coś majstruje, by poprawić czas. Pewno jak ja próbowałem zdawać też może coś ściąłem lub wyjechałem poza tor. Ale bynajmniej jeżeli ktoś mi to udowodni to nie świecę oczami, że, nie, nie. Każda skarga powinna wyglądać tak:
1. Nick oszukującego
2. Sekunda
3. Zakręt
4. SS
Ewentualnie filmik
21 lis 2011 17:53
PreDixX napisał(a):
Osoba x napewno się domyślacie/my kto to <nerwus> Moim Zdaniem Skargi powinno można zgłaszać ze swojej powtorki i koniec kropka uderzył cie ktos zgłaszasz... a nie ze kazdy moze se wejsc na kogos i tone skarg zlozyc bezsens tu chodzi o dobrą zabawe... a nie <bezradny>

No ja <cenzura>e, jakim on kur** językiem pisze?!
21 lis 2011 17:53
Wlazly napisał(a):
Za dużo dziecko myślisz. Ludzie też czasami śpią. To pomaga :]

Przestań na wszystkich naskakiwać.
Dodane 21.11.11 18:54:
Krzysiek_aleks napisał(a):
Jak masz być wielkim sprawiedliwym to bądź taki dla wszystkich. A jak będzie ktoś chciał, to i na ciebie zawsze coś znajdą. Nikt nie jest święty, nikt. Zawsze ktoś coś majstruje, by poprawić czas. Pewno jak ja próbowałem zdawać też może coś ściąłem lub wyjechałem poza tor. Ale bynajmniej jeżeli ktoś mi to udowodni to nie świecę oczami, że, nie, nie. Każda skarga powinna wyglądać tak:
1. Nick oszukującego
2. Sekunda
3. Zakręt
4. SS
Ewentualnie filmik

Następny z genialnymi pomysłami... Po cholerę zakręt? Przecież jest czas powtórki. I jakim cudem wyślę jednocześnie skargę i filmik?
21 lis 2011 17:56
Ja pierniczę...<głupek>

Pytanie: dlaczego nie sprawdziłeś RE, Rapaxu i iSportu? Bałeś się, że coś wyjdzie? Jak to jest sprawiedliwość to ja jestem <cenzura> Zbigniew Ziobro<nerwus>

Przepraszam, ale po primo to nie ja jestem adminem i na 15 kierowców nie będę aż tak czas poświęcać, a po drugie mógłbym niesprawiedliwie sprawdzać. Na mnie już wszystkie skargi poszły, czyli ta jedna z szykaną.
21 lis 2011 17:57
Klusex997 napisał(a):
Wlazly napisał(a):
Za dużo dziecko myślisz. Ludzie też czasami śpią. To pomaga :]

Przestań na wszystkich naskakiwać.
Dodane 21.11.11 18:54:
1. Nick oszukującego
2. Sekunda
3. Zakręt
4. SS
Ewentualnie filmik

Następny z genialnymi pomysłami... Po cholerę zakręt? Przecież jest czas powtórki. I jakim cudem wyślę jednocześnie skargę i filmik?

Znasz takie coś jak WinRAR?
Dodane 21.11.11 18:58:
W różnych ligach GeneRally są specjalne miejsca gdzie należy wysłać filmik z przejazdu, i chyba screen toru. Tutaj składasz skargę i dołączasz "pakiet skargowy"
21 lis 2011 17:59
Znasz takie coś jak umiar. Albo filmik albo dokładna skarga. Po cholere masz skargę dawać, jak dasz filmik, albo dawać filmik jak dałeś dokładne namiary na incydent?

Generally. <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
21 lis 2011 18:08
A propo GR: może najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie z GP2 ligi GeneRally. WTedy widać by było kto ścinał, nie było by skarg, kolizji B)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Deszcz
20 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 052 523

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.