FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 gru 2011 17:19
Czy ja wiem... Jesteś pierwszym w historii kierowcą który stracił licencję w OL<wyśmiewacz>

A ja pierwszym kierowcą który tej licencji nawet nie zdobył...
1 gru 2011 17:20
Strzała ogarnij się. Może mu nie idzie , ale nie ogłaszaj tego publicznie bo może być mu przykro...
1 gru 2011 17:20
Jesteś po jednych pieniądzach jak jeden osobnik ogolnie lubie wszystkich ale nie lubie takich jak ty co wyzywają za tamten sezon nie rozumie tego! kiedys to bylo kiedys potrafie jezdzic!
Dodane 01.12.11 18:21:
a mi <cenzura> nie jest??? jak jezdzicie po mnie od roku myslicie tylko o sobie a o mnie nie pomyslicie jak sie czuje? :(
1 gru 2011 17:21
Publicznie wygłaszasz takie rzeczy nie biorąc pod uwagę jak druga osoba się czuje,Dobra można się zdenerwować ale raz czy dwa a nie non stop.
1 gru 2011 17:22
Mistrz napisał(a):
Strzała ogarnij się. Może mu nie idzie , ale nie ogłaszaj tego publicznie bo może być mu przykro...

Ja już się przyzwyczaiłem, że osoby z mózgiem wiewiórki mnie publicznie obrażają
1 gru 2011 17:23
Ehh.. Oby dwaj jesteście po jednych pieniądzach. Zamiast się pogodzić i nie wyzywać to wy musicie sobie odpyskować.
1 gru 2011 17:24
A ja już się przyzwyczaiłem, że kierowca, który na torze składającym się głownie z prostych, który traci 13 sekund do reszty podejmuje się oceny umiejętności innych.
1 gru 2011 17:24
O mnie nie pomyślicie jak się czuje?? nie możecie przestać po mnie jeździć??? sami kiedys mowiliscie ze krzysiek nie powinien miec licencji jak robi takie czasy na jednym torze zda a na innych nie.
1 gru 2011 17:27
a czy on ma licencje? nie. Będziecie robić afere jak ją będzie miał..
1 gru 2011 17:28
Po raz pierwszy i ostatni pisze: <cenzura> <cenzura>ANA MAĆ, WIEM <cenzura>, ŻE JEŻDŻĘ JAK OSTATNIA PIERDOŁĄ, ŻE NAWET <cenzura>ANEGO CZASU LICENCJI NIE WYKRĘCAM, ALE BYNAJMNIEJ NIE JESTEM POPIEPRZONYM DZIECIAKIEM, KTÓRY CIĄGLE PISZE "OMG" ALBO INNE COŚ CO PRZYPRAWIA NAWET NAJSPOKOJNIEJSZEGO CZŁOWIEKA O WOŁANIE O POMSTĘ DO NIEBA. DAWID MÓGŁBY BYĆ DOBRYM KIEROWCĄ GDYBY <cenzura> NIE ROZ<cenzura>YWAŁBY WSZYSTKICH NA TORZE! I JEŻELI W AVATARZE MA SIĘ COŚ CO PRZYPOMINA JUSTINA BIEBERA TO OZNACZA, ŻE NORMALNOŚĆ NIE JEST TEJ OSOBIE CECHĄ ZNANĄ
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 084 319

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.