FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 gru 2011 13:23
Kowcyk napisał(a):
narzekacie na czity, że Clemson czitował, ale jak już dawno temu to było wiadome to Rafik z Radkiem zamietli sprawę pod dywan, żeby ratować reputację ligi. A teraz im wszystko jedno, bo F1C się im znudziło i chcą na rF przejść - tylko dlatego dowód dali dopiero teraz. A Wy się daliście zmanipulować :) pozdrawiam i życzę miłego dnia.

hahahahahha do Archiwum X
11 gru 2011 13:23
A jest gdzieś w regulaminie o czitowaniu?
11 gru 2011 13:24
Witam wszystkich! Dziś postanowiłem, ze wypowiem się na temat tych czitów. Ogólnie nikt nie jest zwolennikiem tego typu rzeczy, bo to jest tak jakby z uczciwego człowieka przeobrazić się w oszusta. Nie chcę komentować działań konkretnych osób. Powiem tyle, jak pewnie wszyscy wiedzą, mój nick to f1-mod na pozostałych stronach. Wielu ludzi tutaj pamięta mnie z rywalizacji w F1Drive. Były to dość odległe czasy, bo tak na przełomie gdy miałem 12-13lat. Wtedy miałem formę i wielu ludzi wtedy z OL dołączyło do tej ligi, w której zaczynałem. Już od razu było widać na samym początku duża różnicę na suchym torze, a na mokrym jakby ona znikała całkowicie. Od tamtej pory trenowałem zacięcie i udawało mi się zbliżać do Ziomala, Clemsona i Kluska przy współpracy z McGeadym i Driverem. Pamiętam jak startowałem gorzej od Marka Webbera, ale tempem wyścigowym nadrabiałem straty i raz dzięki strategii znalazłem się przed nimi, gdy Ziomal mnie wyprzedzał była wyrównanie, ale jak Clemson to jakby jechał nie wiadomo jak dobrym bolidem. Zainteresowało mnie to, ale okazało się potem, że odeszli oni z powyższej ligi, a potem ja zacząłem dominację w kwalach na uczciwych zasadach oczywiście. I raz na Monzy przy włączonych programach i różnego typu aplikacjach w grze nie wykryto mi speed buga, ale ze spinem i jadącym normalnie bolidem ustanowiłem 1:18:xxx. Gdy wszedłem znów na serwer i powyłączałem wszystko to było już git. To tyle co mam do powiedzenia i liczę, że skończy się na dobre to wszystko z czitami i walka u was będzie wyrównana i będzie liczył się talent, którym obecnie dysponuje Czarek na klawiaturze. Powodzenia!:)
11 gru 2011 13:27
Radek śledzę regularnie to co się dzieje w Waszej lidze, mimo tego że nie jeżdżę - z powodu słabego neta... więc proszę, nie umniejszaj mojej wiedzy tylko przez ten fakt. Już raz akcja była, mieliście wtedy prawo go zbanować.. No ale po co?
11 gru 2011 13:27
Subtelna poprawka do avatara. :)
11 gru 2011 13:32
twój awatar stracił powagę :|
11 gru 2011 13:33
No a ta liga zachowala powage??? B)
11 gru 2011 13:33

Dodane 11.12.11 14:35:
Jak zrobić, żeby na F1C jeździć? Dać wszystkim czita. :]
11 gru 2011 13:42
Możecie mi powiedzieć to się tu <cenzura> mać dzieję?
11 gru 2011 13:43
StRzaLa napisał(a):
No a ta liga zachowala powage??? B)

Nie wiem o co Ci kur*a chodzi, ale do jasnej cholery przestać za przeproszeniem pier*olić bzdury, bo mnie już wyprowadzasz z równowagi.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Deszcz
22 °C
ŚRO
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 163 902

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.