Witam wszystkich! Dziś postanowiłem, ze wypowiem się na temat tych czitów. Ogólnie nikt nie jest zwolennikiem tego typu rzeczy, bo to jest tak jakby z uczciwego człowieka przeobrazić się w oszusta. Nie chcę komentować działań konkretnych osób. Powiem tyle, jak pewnie wszyscy wiedzą, mój nick to f1-mod na pozostałych stronach. Wielu ludzi tutaj pamięta mnie z rywalizacji w F1Drive. Były to dość odległe czasy, bo tak na przełomie gdy miałem 12-13lat. Wtedy miałem formę i wielu ludzi wtedy z OL dołączyło do tej ligi, w której zaczynałem. Już od razu było widać na samym początku duża różnicę na suchym torze, a na mokrym jakby ona znikała całkowicie. Od tamtej pory trenowałem zacięcie i udawało mi się zbliżać do Ziomala, Clemsona i Kluska przy współpracy z McGeadym i Driverem. Pamiętam jak startowałem gorzej od Marka Webbera, ale tempem wyścigowym nadrabiałem straty i raz dzięki strategii znalazłem się przed nimi, gdy Ziomal mnie wyprzedzał była wyrównanie, ale jak Clemson to jakby jechał nie wiadomo jak dobrym bolidem. Zainteresowało mnie to, ale okazało się potem, że odeszli oni z powyższej ligi, a potem ja zacząłem dominację w kwalach na uczciwych zasadach oczywiście. I raz na Monzy przy włączonych programach i różnego typu aplikacjach w grze nie wykryto mi speed buga, ale ze spinem i jadącym normalnie bolidem ustanowiłem 1:18:xxx. Gdy wszedłem znów na serwer i powyłączałem wszystko to było już git. To tyle co mam do powiedzenia i liczę, że skończy się na dobre to wszystko z czitami i walka u was będzie wyrównana i będzie liczył się talent, którym obecnie dysponuje Czarek na klawiaturze. Powodzenia!