FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 gru 2011 15:58
Eloop napisał(a):
W ramach pożegnania z F1C zamieżam się roz<cenzura>ić na T1 gorzej niż to zrobił Liuzzi.

Dla tych z GP2 co chcą na większym poziomie pożegnać się z F1C zapraszam na PW. Dla mnie decyzja o rF jest ciężka do zrozumienia.
11 gru 2011 16:07
Chyba użyłeś złego słowa, bo jak można nie zrozumieć tego, że rezygnujemy z gry, w której każdy może jeździć jak szybko chce?
11 gru 2011 16:07
Rafik napisał(a):
Prowadzenie ligi na F1C nie ma sensu. Wystarczy, że ktoś odkryje czita, przekaże go innym lub co najgorsze opublikuje np. na youtubie i w jednej chwili wszystkie ligi F1C będą musiały tak jak my przerwać sezon i z tym skończyć. Jak dla mnie to już koniec z tą grą.

A ja chyba wykombinowałem sposób jak sprawdzić, czy ktoś ma takiego czita, gdy będzie o to podejrzany :D
Chociaż... w sumie to chyba da się to obejść
11 gru 2011 16:10
Rafik PW
11 gru 2011 16:10
Rafik napisał(a):
Chyba użyłeś złego słowa, bo jak można nie zrozumieć tego, że rezygnujemy z gry, w której każdy może jeździć jak szybko chce?

Masz aż tak ograniczone zaufanie do ludzi? To, że jakiś stary pryk tak dla funu czerpie radość z oszukiwania wszystkich to nie oznacza, że inni tacy są. Gdybyście załatwili to inaczej, po cichu teraz by nie było sprawy.
11 gru 2011 16:13
"Clemson przestań czitować, bardzo proszę, bo znam Twoje czity"
"Hahahahah, nie?"
11 gru 2011 16:13
Rafik bardzo ważne PW
11 gru 2011 16:15
Neil napisał(a):
Rafik napisał(a):

Masz aż tak ograniczone zaufanie do ludzi? To, że jakiś stary pryk tak dla funu czerpie radość z oszukiwania wszystkich to nie oznacza, że inni tacy są. Gdybyście załatwili to inaczej, po cichu teraz by nie było sprawy.

Neil <ok> <brawo> Ja też bym tego nie mówił nikomu dalibyście bana po cichu nic nie mówiąc i powiedzielibyscie ze Clemson pozegnal sie z ligą bo nie ma czasu albo cos
11 gru 2011 16:16
Ale Clemson by wrócił pod innym nickiem i pod innym IP i by mógł wtedy wyjawić wszystko.
11 gru 2011 16:19
Na własne życzenie to macie. Jak widać Waszym interesem było przejście na rF. Nie zdziwię się jak w dziale wideo ujrzymy wkrótce poradniki Clemsona pod patronatem Cupałów pt. "Jak zniszczyć ligę z tradycjami?" oraz "F1 Challenge '99-'02 - Paaaaaanie daj pan spokój"
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Deszcz
22 °C
ŚRO
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 166 252

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.