FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
14 gru 2011 20:08
Przestań .. Każdy wie że chciałeś już to wprowadzić w poprzednim sezonie, ale była sonda i przegrałeś :) Czyli liczy się tylko twoje zdanie? Nie innych ? FRAJER
14 gru 2011 20:09
Rafik napisał(a):
Oko napisał(a):
Każdy wie czym to odejście jest spowodowane. Miałem wrócić do ścigania w następnym sezonie, ale też mnie to żenuje. Do zobaczenia Panowie :)

BRAWO RAFIK BRAWO !

Za to, że ratuję wysoką pozycję ligi? Dziękuję, staram się.

Rafik zauważ, że jest wielu kierowców, którzy są przeciw własnym teamom i chcą realnych. Takie wprowadzenie ich może wyjść na złe i stracimi swoją reputację, jak odejdzie kilku dobrych graczy i poziom może spaść.
14 gru 2011 20:12
Nasri napisał(a):
Rafik napisał(a):
Oko napisał(a):
Każdy wie czym to odejście jest spowodowane. Miałem wrócić do ścigania w następnym sezonie, ale też mnie to żenuje. Do zobaczenia Panowie :)

BRAWO RAFIK BRAWO !

Za to, że ratuję wysoką pozycję ligi? Dziękuję, staram się.

Rafik zauważ, że jest wielu kierowców, którzy są przeciw własnym teamom i chcą realnych. Takie wprowadzenie ich może wyjść na złe i stracimi swoją reputację, jak odejdzie kilku dobrych graczy i poziom może spaść.

Racja .<ok>
14 gru 2011 20:12
W takim razie i tak stracimy reputację, bo nie będziemy na 100% najlepszą ligą, bo większość lig jest lepszych
14 gru 2011 20:17
Radek napisał(a):
W takim razie i tak stracimy reputację, bo nie będziemy na 100% najlepszą ligą, bo większość lig jest lepszych

A czy ja mówie, że musimy byc najlepszą ligą? Czeka nas wiele przeszkód przed drogą, a ta droga na pewno nie będzie autostradą, będzie pełna wyboi i dziur dlatego musimy się wspierać wszyscy razem i podjąć jakąś sensowną, racjonalną, męską decyzję!
14 gru 2011 20:17
Każdy wie czym to odejście jest spowodowane.

Przyczyna odejścia:
bolidy:

- Oko

Inne:
- Adamson: "nie za bardzo mam czasu na naukę fizyki w rF oraz słaby komp"
- Wylly: Brak powodu
- Dawid: "zostało kilka miesięcy do matury i nie mam czasu uczyć sie nowej gry."

Nie powiedziałbym..
14 gru 2011 20:18
Myślicie, że jak byliśmy najlepszą ligą F1C to po przejściu na rF również będziemy się liczyć? Wręcz odwrotnie. Atuty, które mieliśmy wcześniej, teraz są bezużyteczne i bylibyśmy jedną z najgorszych lig tego typu. Wszyscy ci, którzy są zakochani w realnych bolidach i tak by u nas nie jeździli.

I proszę przestać gadać bzdury bo wprowadzimy stan wojenny.
14 gru 2011 20:22
Wy jeszcze nie wiecie co to niepodważalna decyzja admina xD W pewnej lidze, której nazwy pozwolę sobie nie podawać, admini nie reagują na propozycje ulepszeń, rozwoju ligi, nawet nie odpowiedzą, że nie :P
14 gru 2011 20:22
Rafik napisał(a):
Myślicie, że jak byliśmy najlepszą ligą F1C to po przejściu na rF również będziemy się liczyć? Wręcz odwrotnie. Atuty, które mieliśmy wcześniej, teraz są bezużyteczne i bylibyśmy jedną z najgorszych lig tego typu. Wszyscy ci, którzy są zakochani w realnych bolidach i tak by u nas nie jeździli.

Dlaczego nie jeździli? Ja będę jeździł obojętnie jaką decyzję podejmiecie! :)
14 gru 2011 20:23
Radek napisał(a):

Każdy wie czym to odejście jest spowodowane.

Przyczyna odejścia:
bolidy:

- Oko

Inne:
- Adamson: "nie za bardzo mam czasu na naukę fizyki w rF oraz słaby komp"
- Wylly: Brak powodu
- Dawid: "zostało kilka miesięcy do matury i nie mam czasu uczyć sie nowej gry."

Nie powiedziałbym..

Wylly: komputer
Neil: komputer

:P
Dodane 14.12.11 21:28:
Rafik napisał(a):

Pasowałby Ci ten avatar. :>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
32 °C
ŚRO
Słonecznie
24 °C
CZW
Deszcz
24 °C
PIĄ
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 193 119

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.