ale wy gadacie smuty na temat tych bolidów... Nic nie zostało jeszcze wprowadzone, więc o co te problemy? Rozumiem argument, że ktoś ma maturę, bo ja sam zmierzam do tego wielkimi krokami i rozważam zawieszenie w jeżdżeniu... Ale co jak co, nie odpuszczę sobie czegoś co lubie, czegoś czego stałem się już częścią tylko dlatego, że krążą plotki. Jestem tutaj jako jeden z młodszych, a jakoś zrzyłem się z każdym użytkownikiem tego forum, Nawet z Neilem, czy Predixxem, których wszyscy tak hejtują za ich pogląd na parę spraw(i ja także), ale jesteśmy The One League - jesteśmy jednością.
Jestem tutaj pierwszy sezon i już zauważyłem, że w porównaniu z większością lig nasz główny admin walczy o to, by liga stała na najwyższym dla siebie poziomie. Można by jechać całe życie na czymś zrobionym przez kogoś, ale Rafik ma ambicje i chce czegoś więcej. Za to należy mu się szacunek.
Ja sam nie jestem zwolennikiem tego, aby to wprowadzać tak na szeroką skalę - sądzę że lepiej zrobić serię F1 realną i coś a'la GP2 z własnymi malowaniami, ale to nie do mnie należy tutaj głos ostateczny. Są dwie możliwości albo pomysł wypali (wszyscy potraktują go na poważnie i się przyłożą) albo będziemy cały sezon użerać się na PoKEmOnIaShHHHhTyChhh bolidach, które zostaną zmienione w kolejnym sezonie, bo jak wszyscy będą oglądać co za gówna stworzyliście... podziękują.
Każdy szef będzie odpowiedzialny za rozwój ligi - jakbym dostał szefa, cieszylbym się że mogę wnieść coś swojego... Hejtować każdy potrafi, ale doceniać to w naszym kraju nie ma kto
Rafik, rób swoje