FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 gru 2011 20:56
Kroniki filmowe:
"Dobroć Rafika"

User: Wujku Rafiku, daj sondę na temat malowań!
...
...
Rafik: S<cenzura>aj!

A mógł zbanować!
Konto usunięte
14 gru 2011 21:00
Pisałem z Karolem to wiem
14 gru 2011 21:18
Neil napisał(a):
Kroniki filmowe:
"Dobroć Rafika"

User: Wujku Rafiku, daj sondę na temat malowań!
...
...
Rafik: S<cenzura>aj!

A mógł zbanować!

<wyśmiewacz>

Może i chcieliście dobrze, ale nie dość, że ostatnimi rewelacjami zrobiliście burdel z F1 Challenge to jeszcze sami tracicie połowę składu z tych czy innch powodów. A szkoda, bo to była liga, na którą patrzyło się z respektem i podziwem. <bezradny>
14 gru 2011 21:42
Juhu Wisła się nie dostanie <hura>
Dodane 14.12.11 22:44:
Hahaha Wisła ma pokazany znaczek CRACOVI <wyśmiewacz>
14 gru 2011 21:51
ale wy gadacie smuty na temat tych bolidów... Nic nie zostało jeszcze wprowadzone, więc o co te problemy? Rozumiem argument, że ktoś ma maturę, bo ja sam zmierzam do tego wielkimi krokami i rozważam zawieszenie w jeżdżeniu... Ale co jak co, nie odpuszczę sobie czegoś co lubie, czegoś czego stałem się już częścią tylko dlatego, że krążą plotki. Jestem tutaj jako jeden z młodszych, a jakoś zrzyłem się z każdym użytkownikiem tego forum, Nawet z Neilem, czy Predixxem, których wszyscy tak hejtują za ich pogląd na parę spraw(i ja także), ale jesteśmy The One League - jesteśmy jednością.

Jestem tutaj pierwszy sezon i już zauważyłem, że w porównaniu z większością lig nasz główny admin walczy o to, by liga stała na najwyższym dla siebie poziomie. Można by jechać całe życie na czymś zrobionym przez kogoś, ale Rafik ma ambicje i chce czegoś więcej. Za to należy mu się szacunek.

Ja sam nie jestem zwolennikiem tego, aby to wprowadzać tak na szeroką skalę - sądzę że lepiej zrobić serię F1 realną i coś a'la GP2 z własnymi malowaniami, ale to nie do mnie należy tutaj głos ostateczny. Są dwie możliwości albo pomysł wypali (wszyscy potraktują go na poważnie i się przyłożą) albo będziemy cały sezon użerać się na PoKEmOnIaShHHHhTyChhh bolidach, które zostaną zmienione w kolejnym sezonie, bo jak wszyscy będą oglądać co za gówna stworzyliście... podziękują.

Każdy szef będzie odpowiedzialny za rozwój ligi - jakbym dostał szefa, cieszylbym się że mogę wnieść coś swojego... Hejtować każdy potrafi, ale doceniać to w naszym kraju nie ma kto

Rafik, rób swoje
14 gru 2011 21:51
Czasem trzeba narobić trochę bałaganu, żeby stworzyć coś porządnego.

Oko mówi, że jesteśmy tu po to, żeby się ścigać. Przecież będziemy się ścigać. To, że będziecie jechali np. w Porsche a nie w jakimś badziewnym HRT robi Wam aż tak ogromną różnicę? Gwarantuję, że zadbamy o to, żeby zespoły były porządne. To nie będzie liga dla dzieci neo. Nazwy zespołów będą dobrze kontrolowowane, żeby nie było żadnych pokemonów itp.. Co do malowań, stworzymy Wam szablony na różne programy graficzne, gotowe wzory. Kto mimo to będzie miał trudności (zwłaszcza w f1, gdzie bolidy będą na początku prawie jednokolorowe), to chętnie będę służył pomocą. Być może niektóre zespoły ściągną jakiś grafików, np. takich, co robią malowania do modów, u nas będą mogli popisać się własną twórczością. Jeżeli mimo tego jakiś zespół będzie kiepski, to zmienimy mu szefa.

Tak więc panowie z opozycji: trochę więcej optymizmu.
14 gru 2011 21:55
a ja nie mam optymizmu? B) Mam już nazwe i logo teraz tylko malowania <cwaniak>
Dodane 14.12.11 22:56:
nie !!!! nie!!!! Fulham - Odense 2:2 ;( ;( ;(
Dodane 14.12.11 22:57:
....
14 gru 2011 21:57
PreDixX napisał(a):
a ja nie mam optymizmu? B) Mam już nazwe i logo teraz tylko malowania <cwaniak>

Wybacz PrediX, ale Twój optymizm wzmacnia pesymizm pozostałych. xDD
14 gru 2011 22:00
zawsze muszę być ten najgorszy? :/
Dodane 14.12.11 23:02:
Ja się staram a ten umie poprawić humor... Nazwa Teamu jest zrobiona niepoważnie? logo jest złe?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
36 °C
ŚRO
Słonecznie
24 °C
CZW
Deszcz
24 °C
PIĄ
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 193 971

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.