FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 sie 2012 12:50
hahaha Boro świetne:D

Co do pluginu... wydaje mi się, że Rafik będzie dążył do tego a by samemu wszystko sprawdzić, a ewentualne modyfikacje itp wprowadzi sam, bez wykorzystywania zewnętrznych osób.
Ale o czym mowa, skoro strona dopiero w 20% zrobiona:P
2 sie 2012 12:57
No nie wiem czy sam wprowadzi, bo wcale to nie takie łatwe. Jakby, umiał(chiałoby się mu) to KERS by wprowadził sam to robiąc, ale narazie go nie ujrzeliśmy.
2 sie 2012 13:10
Taaa znajac Rafika nic nie wprowadzi. Dalej bedziemy jezdzili na jakis przestarzalych bolidach bez zadnych Pluginów bo dla niego to jest samo ZŁO !! :(
Dodane 02.08.12 15:15:
BoROwczyk napisał(a):
http://youtu.be/cvQFLIrKqSM?t=2m56s
hahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahhaahahahaa
ASFALT

Simon874 napisał(a):
hahaha Boro świetne:D

Taaa ?? http://youtu.be/cvQFLIrKqSM?t=2m9s

O kur** ALFONS !!
2 sie 2012 13:18
Niestety nic nie mogę powiedzieć, bo nie wypada mi nikogo obrażać, a bardzo mnie kusi czytając Wasze bzdury.

Mógłbym oczywiście rozpisać się rozsądnymi argumentami, ale z doświadczenia wiem, że to i tak do Was nie trafi. Zamiast tego po prostu Was zignoruję.
2 sie 2012 13:19
Rafik napisał(a):
Niestety nic nie mogę powiedzieć, bo nie wypada mi nikogo obrażać, a bardzo mnie kusi czytając wasze bzdury.

Jesli chodzi o moj post to sam tak mowiles.
2 sie 2012 13:34
Rafik napisał(a):
Niestety nic nie mogę powiedzieć, bo nie wypada mi nikogo obrażać, a bardzo mnie kusi czytając Wasze bzdury.

Mógłbym oczywiście rozpisać się rozsądnymi argumentami, ale z doświadczenia wiem, że to i tak do Was nie trafi. Zamiast tego po prostu Was zignoruję.

Ja też miałbym rozsądny argument za wprowadzeniem pluginu: POPULARNOŚĆ. Otóż gdy się dowiedzą ludzie, że jest jedyna NA ŚWIECIE liga rF w której są zmienne warunki to nawet bez sprzęgła by ludzie do nas lecieli jak muchy
2 sie 2012 13:35
Gdybyście wiedzieli, jak działają te pluginy, też byście mieli wątpliwości. Jeżeli wyjdzie w pełni stabilna wersja, wtedy sam przetestuję i podejmę decyzję.
2 sie 2012 13:40
Krzysiek_aleks napisał(a):
Rafik napisał(a):

Ja też miałbym rozsądny argument za wprowadzeniem pluginu: POPULARNOŚĆ. Otóż gdy się dowiedzą ludzie, że jest jedyna NA ŚWIECIE liga rF w której są zmienne warunki to nawet bez sprzęgła by ludzie do nas lecieli jak muchy

Krzysiek, a umiesz zrobić ten deszcz?
2 sie 2012 14:03
Rafik napisał(a):
Gdybyście wiedzieli, jak działają te pluginy, też byście mieli wątpliwości. Jeżeli wyjdzie w pełni stabilna wersja, wtedy sam przetestuję i podejmę decyzję.

To właśnie miałem na myśli pisząc:
Simon874 napisał(a):
(..)Co do pluginu... wydaje mi się, że Rafik będzie dążył do tego a by samemu wszystko sprawdzić, a ewentualne modyfikacje itp wprowadzi sam, bez wykorzystywania zewnętrznych osób. (...)

Dodane 02.08.12 16:04:
A z drugiej strony - napisz te argumenty. Z chęcią zdobyłbym troche więcej wiedzy na ten temat.
2 sie 2012 14:05
Ale ja nie powiedziałem w ani jednym zdaniu że koniecznie teraz to wprowadzić, sam mówie że to jest beta...
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
23 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 612 094

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.