FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 sie 2012 14:08
SVettel napisał(a):
Ale ja nie powiedziałem w ani jednym zdaniu że koniecznie teraz to wprowadzić, sam mówie że to jest beta...

SVettel napisał(a):
No nie wiem czy sam wprowadzi, bo wcale to nie takie łatwe. Jakby, umiał(chiałoby się mu) to KERS by wprowadził sam to robiąc, ale narazie go nie ujrzeliśmy.

Na pewno??:D
2 sie 2012 14:31
Simon874 napisał(a):
SVettel napisał(a):
Ale ja nie powiedziałem w ani jednym zdaniu że koniecznie teraz to wprowadzić, sam mówie że to jest beta...

SVettel napisał(a):
No nie wiem czy sam wprowadzi, bo wcale to nie takie łatwe. Jakby, umiał(chiałoby się mu) to KERS by wprowadził sam to robiąc, ale narazie go nie ujrzeliśmy.

Wskaż mi gdzie napisałem że chce teraz tego koniecznie w tym miejscu... Napisałem o KERSie, że jakby umiał i mu się chciało (przypominam, że premiera kersu była dobre pół roku temu) to by to zrobił...
2 sie 2012 14:38
SVettel napisał(a):
Simon874 napisał(a):
SVettel napisał(a):

SVettel napisał(a):

Wskaż mi gdzie napisałem że chce teraz tego koniecznie w tym miejscu... Napisałem o KERSie, że jakby umiał i mu się chciało (przypominam, że premiera kersu była dobre pół roku temu) to by to zrobił...

No nie wiem czy sam wprowadzi, bo wcale to nie takie łatwe.

Czy w tym zdaniu nie są przejawiane chęci wprowadzenia tego?
2 sie 2012 14:45
byyyyłoooo:P
Dodane 02.08.12 19:10:
Wymęczone trochę te 3:0. Przynajmniej w niektórych momentach.
2 sie 2012 19:03
Simon874 napisał(a):
SVettel napisał(a):
Simon874 napisał(a):
SVettel napisał(a):

SVettel napisał(a):

No nie wiem czy sam wprowadzi, bo wcale to nie takie łatwe.

Czy w tym zdaniu nie są przejawiane chęci wprowadzenia tego?

Nie, nie przejawia się... wogle jak?xD Chodzi tu o to że samemu ciężko by było takie coś wprowadzić, nie patrząc na to co już istnieje.
3 sie 2012 11:19
Wreszcie drugi medal IO. BRAWO !
3 sie 2012 11:49
Wioślarki <cenzura>.
Czemu nie mężczyźni.
Dziś jeszcze Majewski.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
23 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 612 094

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.