FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 sie 2012 00:05
Mam pytanie Menel: czy oprócz jeżdżenia, umiesz robić coś jeszcze? Choćby nawet grać w inny rodzaj gier? Bo mi się wydaję, że tylko jeżdżenie Ci wychodzi i dlatego ciągle tylko to robisz. A to jest przykre, chyba, że zamierzasz zostać kierowcą wyścigowym.
23 sie 2012 00:51
Rafik napisał(a):
Mam pytanie Menel: czy oprócz jeżdżenia, umiesz robić coś jeszcze? Choćby nawet grać w inny rodzaj gier? Bo mi się wydaję, że tylko jeżdżenie Ci wychodzi i dlatego ciągle tylko to robisz. A to jest przykre, chyba, że zamierzasz zostać kierowcą wyścigowym.

No coś tam zamierzam ścigać się w realu :) A co do mojego jeżdżenia to masz racje tylko to umiem robić najlepiej i gdzieś dziennie jeżdżę po 5/6 h :D Sorry ale jestem uzalezniony od jeżdżenia :>
23 sie 2012 01:48
Dziewczynę byś se znalazł
23 sie 2012 05:42
Rafik napisał(a):

Czyżby u Rafika wzbudziła się jakaś zazadrość? Każdy robi to co lubi, widocznie on lubi jeździć. Ty lubisz robić stronę 5/6h dziennie :P i lubimy tyle grać w minecrafta. Skoro go to cieszy i mu się to nie nudzi to niech to robi ^^
23 sie 2012 05:57
Menel napisał(a):
Rafik napisał(a):

No coś tam zamierzam ścigać się w realu :) A co do mojego jeżdżenia to masz racje tylko to umiem robić najlepiej i gdzieś dziennie jeżdżę po 5/6 h :D Sorry ale jestem uzalezniony od jeżdżenia :>

Skoro tak to mam nadzieję, że kiedyś zobaczymy jak lejesz niemców i innych w jakiejś międzynarodowej serii :D A jeszcze fajniej by było, jakby te wyścigi transmitowali, a ja bym je komentował z panem B. xD Ahh, marzenia :P

Ale na poważnie, skoro już zaczęty został temat przyszłości, to chciałbym być dziennikarzem sportowym. Jak nie to mam jeszcze dwie inne opcje :P

Simon874 napisał(a):

Nie każdy ma powodzenie. Ale jak już Menel stanie się sławny, to wtedy od razu miliony fanek się na niego rzucą, jak się dowiedzą że oprócz tego iż jest szybki, to jest także i wolny :P
23 sie 2012 07:29
Już sobie to wyobrażam.
Sierpień 2017, Okładka F1 Racing
"Wywiad z Menelem" xD
23 sie 2012 08:54
Jak by miał się gdzieś kiedyś ścigać to by musiał już od dłuższego czasu jeździć w realu ... A nie wiem czy to robi . :D Jak po 5-6 h w domu "czituje" :) :P
23 sie 2012 09:34
Rekady napisał(a):
Jak by miał się gdzieś kiedyś ścigać to by musiał już od dłuższego czasu jeździć w realu ... A nie wiem czy to robi . :D Jak po 5-6 h w domu "czituje" :) :P

To ma jeszcze 18 - 19 godzin do rozdysponowania xD
23 sie 2012 10:20
Bari napisał(a):
Rekady napisał(a):

<głupek>
23 sie 2012 10:49
Bari napisał(a):
Rekady napisał(a):

Jak coś to jeszcze jeżdżę we śnie :)
Dodane 23.08.12 12:51:
Simon874 napisał(a):

Marzeniem by bylo, gdyby ktoras by mnie chciala :> Moze jakas tak ale pewnie brzydka :D
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 608 599

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.