Wkurza mnie powód, dla którego to zrobiłeś.
1. Bo nie skickowałeś osoby ze ZŁYM NICKIEM, a nie za to, że bluzga.
Nie mówcie, że nie zauważyliście mojego spamu
2. Nie ufam Radkowi w 100%, ale szansa na niezauważenie autora spamu jest spora, zwłaszcza, gdy robi to kilka osób.
admin "może coś robić", ale reszta "nie"
3. To jest kompletna bzdura.
Co do tej muzyki, to nie zawsze puszczanie muzyki = kick/ban. A jeśli tak jest, to za każdym razem Radek wchodzi z powrotem na TSa i puszcza dalej, bo ty (Rafik) nie zbanujesz go na dłuższy czas.
4. Czy kogoś innego zbanowałem na dłuższy czas za puszczanie muzyki? Po prostu uważam, że to nie wymaga takiej kary.
Jestem pewny, że gdybym tuż przed swoim wyjściem z komunikatora nie wyraził swojego zdania na temat ciągle widocznej tarczy z literką "O" obok Radka, to on ciągle by ją miał.
5. Oczywiście, że tak, bo nie wiedziałem o tym, że Ty też spamowałeś.
1. Simon. Jak używa wulgaryzmów, gdy razem w coś gracie to wszystko jest w porządku. Ale gdy coś robisz na kompie siedząc na TSie, to masz wielkie pretensje, że on przeklina.
6. Jestem człowiekiem i gdy gram to jestem skupiony na grze, więc zapominam o regulaminie. Jakby ktoś inny go skickował to nie miałbym nic przeciwko.
2. Ja. Ileż to razy Crafter narzekał, że ja nie zostałem ukarany lub zostałem znacznie mniej niż on, za to samo przewinienie.
7. Crafter dostaje największe bany, bo na to zasługuje. Np. dostanie bana na 30 minut, a jak wróci to zacznie spamić i bluzgać, więc dostaje większego bana.
Niech ludzie rozmawiają o czym chcą i jak chcą. Jeśli komuś to przeszkadza, to jest funkcja "wycisz".
8. Tak jak w punkcie 1, wymagam od opów tego, żeby kickowali za złe nicki, nie za bluzgi. Tego się nie wyciszy.
Ale w związku ze zmianą w regulaminie, przestajemy już być wrażliwi na bluzgi (chyba, że ktoś naprawdę przesadza).
Dodane 30 września 2012 23:04:Kamil Majnusz napisał(a):
Wtrącę się.
Za moich czasów ts to wszystko zależało od humorów Rafika. Jeżeli był w zgodzie z Radkiem to on mógł sobie np puszczać ile chciał muzyki, a jeżeli już nie to np jeżeli puszczałem ja i Radek to tylko jego banował bo był zły na niego
Co do muzyki to jest tak, że póki nikomu nie przeszkadza, to nie kickuję. A gdy kickuję mimo braku skarg, to znaczy, że to ja nie chcę.