FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
30 wrz 2012 19:50
Lubię To!
30 wrz 2012 19:51
Daj mi dowód na to, że kogoś nierówno traktuje.

Nie zdążyłem przeczytać Twojego postu na chacie, to Radek zachował się jak skończony kretyn i również stracił opa. Gdybym ja był przy tym, też byś dostał bana na tyle samo co Crafter.
Dodane 30 września 2012 22:03:
Sytuacja wygląda tak:
Widzę, jak Radek wchodzi na TS. Zauważam, że ktoś ma zły nick, więc mówię dość, to już kolejny raz admini to ignorują, więc za karę zabrałem im specjalne uprawnienia ("opa").

Wyszedłem, słyszę jakieś awantury na Radka kompie, więc wszedłem sprawdzić co się dzieje i nagle wszyscy oskarżają MNIE za to co napisał Klusek. Crafter zaczął spamować i masowo przeklinać, to go zbanowałem. Gdy dowiedziałem się o tym, co zrobił Radek, zabrałem mu opa.

Gdzie tu faworyzowanie lub dyskryminowanie kogokolwiek?
Dodane 30 września 2012 22:04:
Moim zdaniem całą złość na Radka, który zachował się skandalicznie, wyładowujecie na mnie.
30 wrz 2012 20:05
Tu zamierzam wyjaśnić wszystkie moje zachowania:

Od dawna kickowałem osoby takie jak Crafter za zły nick. Jest to forma zarówno ostrzeżenia jak i "zabawy", ponieważ po kicku zwykle Crafter dołączał z powrotem i szybko o tym zapominał. Tym razem było inaczej. Chcę również zauważyć, że jego nick nie brzmiał "Crafter" ani nic co by to przypominało, lecz "Ja pier...lę".

"Crafter dostał bana na TSie na 5 godzin, a ja za to samo nie dostałem nic."

Gdy zaczęliście spamować, kickowałem i banowałem wszystkich, którzy tak mówili.

<21:08:55> "crafter" was kicked from the server by "Radek"
<21:08:57> "Klusex997" was kicked from the server by "Radek"

<21:09:35> "crafter" was banned for 1 second from the server by "Radek"
<21:09:49> "Klusex997" was banned for 1 second from the server by "Radek"

Po poście Craftera "Radek to ..." x10 zbanowałem go na 10 minut. Ponoć Klusek napisał to samo, nie zauważyłem tego. Podczas gdy Klusek przestał spamować, crafter jeszcze bardziej pogłębiał spam i został skickowany na 5h (przez Rafika).

WSZYSTKICH, nawet twojego brata.

Czy nie jednokrotnie Rafik kickował mnie za puszczanie muzyki? Za wulgaryzmy nie mógł mnie kickować bo po prostu, w porównaniu do Craftera i np. Stronga, nie bluźnię. Nie widzę zatem w tej kwestii niesprawiedliwości.
30 wrz 2012 20:18
W sumie Radek popełnił niewielki błąd: nie zbanował na dłuższy czas od razu, gdy zaczęły się masowe wyzwiska, przez to spam się nasilił i Radek nie zauważył postu Kluska.

i "zabawy"
no ale to jest przegięcie...

Głównym winowajcą są autorzy nadmiernej reakcji na odebranie opów.
Dodane 30 września 2012 22:28:
Oddaję adminom opy, poprawiłem trochę regulamin i bardzo proszę następnym razem kickować za złe nicki. Za wulgaryzmy ścigać nie będę.

I ostrzegam, że znów jesteśmy wrażliwi na wielkość liter w nickach (żeby nikt nie marudził).
30 wrz 2012 20:30
A Radziu nie dostanie OPA :D Trololololo
30 wrz 2012 20:37
Mam gdzieś to, że odebrałeś mi opa. Nie jest mi on do szczęścia potrzebny. Wkurza mnie powód, dla którego to zrobiłeś.
Nie mówcie, że nie zauważyliście mojego spamu (RAFIK TO... - nie miałem zamiaru ciebie obrazić, ale wymusić te same działanie, które zrobiłbyś w stosunku do zwykłego użytkownika), bo nigdy w to nie uwierzę. Po za tym, nie chodzi mi tylko o tą sytuację, ale wszystkie pozostałe. To był niepierwszy raz, w którym admin "może coś robić", ale reszta "nie".
Co do tej muzyki, to nie zawsze puszczanie muzyki = kick/ban. A jeśli tak jest, to za każdym razem Radek wchodzi z powrotem na TSa i puszcza dalej, bo ty (Rafik) nie zbanujesz go na dłuższy czas.
Jestem pewny, że gdybym tuż przed swoim wyjściem z komunikatora nie wyraził swojego zdania na temat ciągle widocznej tarczy z literką "O" obok Radka, to on ciągle by ją miał. Ale to oczywiście zaprzeczysz.
Przykłady:
1. Simon. Jak używa wulgaryzmów, gdy razem w coś gracie to wszystko jest w porządku. Ale gdy coś robisz na kompie siedząc na TSie, to masz wielkie pretensje, że on przeklina.
2. Ja. Ileż to razy Crafter narzekał, że ja nie zostałem ukarany lub zostałem znacznie mniej niż on, za to samo przewinienie.

Na pewno nie będę przestrzegał regulaminu, więc "OPa" nie musisz mi przydzielać. Niech ludzie rozmawiają o czym chcą i jak chcą. Jeśli komuś to przeszkadza, to jest funkcja "wycisz".
30 wrz 2012 20:51
Wtrącę się.

Za moich czasów ts to wszystko zależało od humorów Rafika. Jeżeli był w zgodzie z Radkiem to on mógł sobie np puszczać ile chciał muzyki, a jeżeli już nie to np jeżeli puszczałem ja i Radek to tylko jego banował bo był zły na niego
30 wrz 2012 20:53
Ja jeszcze dopiszę jakie posty pisał Crafter w tym czasie:

jak cos nie pasuje to y<cenzura>aj
gowno
<cenzura> <cenzura>
RADEK/RAFIK TO <cenzura> x17
<cenzura> Y TZM
<cenzura>ANY
<cenzura> CI W DUPE
CIBIE <cenzura>U TO <cenzura> BAWI BO NAS NIE
<cenzura>
30 wrz 2012 20:57
Radosław Cupał napisał(a):
Ja jeszcze dopiszę jakie posty pisał Crafter w tym czasie:

jak cos nie pasuje to y<cenzura>aj
gowno
<cenzura> <cenzura>
RADEK/RAFIK TO <cenzura> x17
<cenzura> Y TZM
<cenzura>ANY
<cenzura> CI W DUPE
CIBIE <cenzura>U TO <cenzura> BAWI BO NAS NIE
<cenzura>[/]

Craftera ciężko doprowadzić do takiego stanu B)
30 wrz 2012 20:59
Wkurza mnie powód, dla którego to zrobiłeś.
1. Bo nie skickowałeś osoby ze ZŁYM NICKIEM, a nie za to, że bluzga.

Nie mówcie, że nie zauważyliście mojego spamu
2. Nie ufam Radkowi w 100%, ale szansa na niezauważenie autora spamu jest spora, zwłaszcza, gdy robi to kilka osób.

admin "może coś robić", ale reszta "nie"
3. To jest kompletna bzdura.

Co do tej muzyki, to nie zawsze puszczanie muzyki = kick/ban. A jeśli tak jest, to za każdym razem Radek wchodzi z powrotem na TSa i puszcza dalej, bo ty (Rafik) nie zbanujesz go na dłuższy czas.
4. Czy kogoś innego zbanowałem na dłuższy czas za puszczanie muzyki? Po prostu uważam, że to nie wymaga takiej kary.

Jestem pewny, że gdybym tuż przed swoim wyjściem z komunikatora nie wyraził swojego zdania na temat ciągle widocznej tarczy z literką "O" obok Radka, to on ciągle by ją miał.
5. Oczywiście, że tak, bo nie wiedziałem o tym, że Ty też spamowałeś.

1. Simon. Jak używa wulgaryzmów, gdy razem w coś gracie to wszystko jest w porządku. Ale gdy coś robisz na kompie siedząc na TSie, to masz wielkie pretensje, że on przeklina.
6. Jestem człowiekiem i gdy gram to jestem skupiony na grze, więc zapominam o regulaminie. Jakby ktoś inny go skickował to nie miałbym nic przeciwko.

2. Ja. Ileż to razy Crafter narzekał, że ja nie zostałem ukarany lub zostałem znacznie mniej niż on, za to samo przewinienie.
7. Crafter dostaje największe bany, bo na to zasługuje. Np. dostanie bana na 30 minut, a jak wróci to zacznie spamić i bluzgać, więc dostaje większego bana.

Niech ludzie rozmawiają o czym chcą i jak chcą. Jeśli komuś to przeszkadza, to jest funkcja "wycisz".
8. Tak jak w punkcie 1, wymagam od opów tego, żeby kickowali za złe nicki, nie za bluzgi. Tego się nie wyciszy.

Ale w związku ze zmianą w regulaminie, przestajemy już być wrażliwi na bluzgi (chyba, że ktoś naprawdę przesadza).
Dodane 30 września 2012 23:04:
Kamil Majnusz napisał(a):
Wtrącę się.

Za moich czasów ts to wszystko zależało od humorów Rafika. Jeżeli był w zgodzie z Radkiem to on mógł sobie np puszczać ile chciał muzyki, a jeżeli już nie to np jeżeli puszczałem ja i Radek to tylko jego banował bo był zły na niego

Co do muzyki to jest tak, że póki nikomu nie przeszkadza, to nie kickuję. A gdy kickuję mimo braku skarg, to znaczy, że to ja nie chcę.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 599 390

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.