FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 paź 2012 18:14
Uważacie, że jestem gorszy od SVettela?
1 paź 2012 18:16
Niektórzy nie potrafią zrozumieć że admin TO TEŻ CZŁOWIEK i może POPEŁNIAĆ BŁĘDY. Premier czy prezydent nie popełniają błędów? Ale nie, dla niektórych admin musi być nadczłowiekiem, robotem, który jest ideałem pod każdym względem, a jak nie to trzeba go hejtować.
1 paź 2012 18:16
Rafik musisz się przyzwyczaić do tego, że ten który rządzi jest zły B) Mimo tego, że lepszego od niego by nie było. W Twoim przypadku tak jest :)
1 paź 2012 18:17
Rafał Szostak napisał(a):

Trochę powagi panowie.

Odezwał się ten, który jest poważny całe życie.
1 paź 2012 18:17
Taak? Dziwne, że inni nie wyzywają... nikogo nie wyzywałem, tym bardziej jeśli ktoś nie sprowokował.
1 paź 2012 18:21
Wszyscy dookoła Cię prowokują
1 paź 2012 18:31
Dalej nie wyciągacie wniosków z tego co napisałem...
np. Jeżeli w szkole dostaniecie 2 ze sprawdzianu to będziecie i tak wytykać tym co dostali 1 że są gorsi od was?
czy może spojrzycie na to tak że:"hmm dostałem 2, to znaczy że jestem słaby bo ledwie zaliczyłem" i weźmiecie się za pracę nad sobą.
Jeśli pomyślicie to co w pierwszym przypadku to szczerze wam współczuję, a jeśli to co w drugim to zróbcie to też tutaj i zacznijcie wytykanie błędów od samych siebie
1 paź 2012 18:33
Grzegorz Wolanin napisał(a):
Dalej nie wyciągacie wniosków z tego co napisałem...
np. Jeżeli w szkole dostaniecie 2 ze sprawdzianu to będziecie i tak wytykać tym co dostali 1 że są gorsi od was?
czy może spojrzycie na to tak że:"hmm dostałem 2, to znaczy że jestem słaby bo ledwie zaliczyłem" i weźmiecie się za pracę nad sobą.
Jeśli pomyślicie to co w pierwszym przypadku to szczerze wam współczuję, a jeśli to co w drugim to zróbcie to też tutaj i zacznijcie wytykanie błędów od samych siebie

Gdyby każdy tak zrobił, to cyrku by nie było, bo nikt chyba się nie uważa za idealnego, nawet administracja, też popełnia błędy, też ludzie..
1 paź 2012 18:36
Klaun
1 paź 2012 18:36
To jest dobry moment żeby zmienić nawyki na dobre bo dotychczasowe były(a nie nadal są - mam nadzieję) złeB)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 598 770

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.