5 paź 2012 13:58
Przeglądając rozkład tego kieleckiego eventu zauważyłem, że będzie tam Tomasz Kuchar i wpadłem na genialny (przynajmniej dla mnie xD) pomysł na promocję ligi. Na kanwie Wyścigu Mistrzów i wpisu na blogu Mikołaja Sokoła wpadłem na pomysł, że jak Simon z Simleyem będą tam to mogli by jakimś cudem przedostać się do niego (tam po autograf czy po coś) i przy okazji powiedzieć, że jeździcie w takiej lidze, że ma swoją bogatą historię i, uwaga, - gwóźdź programu (bądź największy idiotyzm): zapytać, czy nie dało by się, by w jakiś sposób nie promować naszej ligi. Gdyby któryś z nich miał kamerę mógłby nagrać jak coś mówi o lidze, że zachęca itede i dodać do ewentualnego filmiku promującego. Ja sam postaram się zdobyć jakiś kontakt do Mikołaja Sokoła, bo on ma jakiś kontakt z Kubicą i by się dowiedzieć, czy też nie mogli by w jakiś sposób promować F1-Online. Z takim kapitałem to tłumy by do nas ciągnęły, tym bardziej, że Kuchar startuje w MP w barwach chyba TVP Sport, a gdyby się udało z Kubicą i Sokołem to byłoby cud-miód-malina. Co o tym sądzicie?

istego tłumu, więc chyba dostanie się tam i "pogadanie na luzie z Kucharem" będzie niewykonalne.