FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 paź 2012 13:58
Przeglądając rozkład tego kieleckiego eventu zauważyłem, że będzie tam Tomasz Kuchar i wpadłem na genialny (przynajmniej dla mnie xD) pomysł na promocję ligi. Na kanwie Wyścigu Mistrzów i wpisu na blogu Mikołaja Sokoła wpadłem na pomysł, że jak Simon z Simleyem będą tam to mogli by jakimś cudem przedostać się do niego (tam po autograf czy po coś) i przy okazji powiedzieć, że jeździcie w takiej lidze, że ma swoją bogatą historię i, uwaga, - gwóźdź programu (bądź największy idiotyzm): zapytać, czy nie dało by się, by w jakiś sposób nie promować naszej ligi. Gdyby któryś z nich miał kamerę mógłby nagrać jak coś mówi o lidze, że zachęca itede i dodać do ewentualnego filmiku promującego. Ja sam postaram się zdobyć jakiś kontakt do Mikołaja Sokoła, bo on ma jakiś kontakt z Kubicą i by się dowiedzieć, czy też nie mogli by w jakiś sposób promować F1-Online. Z takim kapitałem to tłumy by do nas ciągnęły, tym bardziej, że Kuchar startuje w MP w barwach chyba TVP Sport, a gdyby się udało z Kubicą i Sokołem to byłoby cud-miód-malina. Co o tym sądzicie?
5 paź 2012 14:02
Ze pomysł nie realny
5 paź 2012 14:06
Jeszcze za czasów OL i F1C miałem jeszcze głupszy pomysł chyba: reklamówki w TV z udziałem Clemsona i Menela xD
5 paź 2012 14:36
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Przeglądając rozkład tego kieleckiego eventu zauważyłem, że będzie tam Tomasz Kuchar i wpadłem na genialny (przynajmniej dla mnie xD) pomysł na promocję ligi. Na kanwie Wyścigu Mistrzów i wpisu na blogu Mikołaja Sokoła wpadłem na pomysł, że jak Simon z Simleyem będą tam to mogli by jakimś cudem przedostać się do niego (tam po autograf czy po coś) i przy okazji powiedzieć, że jeździcie w takiej lidze, że ma swoją bogatą historię i, uwaga, - gwóźdź programu (bądź największy idiotyzm): zapytać, czy nie dało by się, by w jakiś sposób nie promować naszej ligi. Gdyby któryś z nich miał kamerę mógłby nagrać jak coś mówi o lidze, że zachęca itede i dodać do ewentualnego filmiku promującego. Ja sam postaram się zdobyć jakiś kontakt do Mikołaja Sokoła, bo on ma jakiś kontakt z Kubicą i by się dowiedzieć, czy też nie mogli by w jakiś sposób promować F1-Online. Z takim kapitałem to tłumy by do nas ciągnęły, tym bardziej, że Kuchar startuje w MP w barwach chyba TVP Sport, a gdyby się udało z Kubicą i Sokołem to byłoby cud-miód-malina. Co o tym sądzicie?

Nie skomentuje.
Spodziewam się tam raczej za<cenzura>istego tłumu, więc chyba dostanie się tam i "pogadanie na luzie z Kucharem" będzie niewykonalne.
Niczego jednak przekreślić nie mogę.

Maciej Paruch napisał(a):
Pie***lona w dupe j**ana mać kościelna inkwizycja.

A Tobie o co znowu chodzi?
5 paź 2012 15:03
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Jeszcze za czasów OL i F1C miałem jeszcze głupszy pomysł chyba: reklamówki w TV z udziałem Clemsona i Menela xD

To nie głupi pomysł :D
5 paź 2012 17:41
A o to że mój brat, który uczy się na księdza szpieguje mój każdy ruch na fb i o wszystkim donosi rodzicom... Jeszcze na serwerze go brakuje, żeby sprawdził jakich słów używam...
5 paź 2012 18:25
A o to że mój brat, który uczy się na księdza szpieguje mój każdy ruch na fb i o wszystkim donosi rodzicom... Jeszcze na serwerze go brakuje, żeby sprawdził jakich słów używam...

5 paź 2012 21:48

...
Musisz go mieć w znajomych?
Ja mam księdza w znajomych i ciągle się ze mnie śmieje, że lajkuje CKM i tym podobne.

Co do jutra- będzie jakaś fotorelacja. Jeszcze nie wiem w jakiej dokładnie formie, ale na pewno będzie sporo zdj.
Dodane 5 października 2012 23:48:
I czemu siedze sam na tsie?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 597 455

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.