FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
6 paź 2012 12:17
Kurde ... Bociłem w F1 2012 na multiplayerze miałem tam 48 lvl, ze 60 zwyciestw i 70 FL i uj to wszystko strzelił, wtedy kiedy sciagnalem moda na polepszenie jakosci objektów i przez to musialem naprawić gre, przez co usunelo mi Save gdzie bylem w rankingu na 18 miejscu wsrod graczy na PC. Teraz musze bocic od nowa, ale przynajmniej zapisalo mi rekord na Suzuce w Time Atack, gdzie mam najlepszy czas w rankingu :D
6 paź 2012 12:19
:|
6 paź 2012 13:09
Patryk Krutyj napisał(a):
Kurde ... Bociłem w F1 2012 na multiplayerze miałem tam 48 lvl, ze 60 zwyciestw i 70 FL i uj to wszystko strzelił, wtedy kiedy sciagnalem moda na polepszenie jakosci objektów i przez to musialem naprawić gre, przez co usunelo mi Save gdzie bylem w rankingu na 18 miejscu wsrod graczy na PC. Teraz musze bocic od nowa, ale przynajmniej zapisalo mi rekord na Suzuce w Time Atack, gdzie mam najlepszy czas w rankingu :D

Ja ci mówię: jak będzie GT Academy to wyżebraj jakoś kasę na PS3 (jak nie masz) i GT5(jak nie masz) i wystartuj to jakiś pożytek z tego będzie i będziesz sławił imię ligi :P
6 paź 2012 13:40
Ja raz odpaliłem i jak zobaczyłem te wszystkie błędy to już odechciało mi się grać... Sterowanie jest beznadziejne bo na klawie nie idzie się utrzymać w niektórych zakrętach (w 2010 i 2011 było lepiej) i na kierze jest duże opóźnienie
6 paź 2012 13:45
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Patryk Krutyj napisał(a):

Ja ci mówię: jak będzie GT Academy to wyżebraj jakoś kasę na PS3 (jak nie masz) i GT5(jak nie masz) i wystartuj to jakiś pożytek z tego będzie i będziesz sławił imię ligi :P

Skupiam sie bardziej na realu :)
6 paź 2012 13:55
A zobaczymy cię kiedyś w jakichś wyścigach? :P Mistrzostwa Polski czy coś xD
6 paź 2012 14:34
Maciej Paruch napisał(a):
A zobaczymy cię kiedyś w jakichś wyścigach? :P Mistrzostwa Polski czy coś xD

We will see :) Narazie dobrze mi sie uklada :)
6 paź 2012 14:46
Menel , są we Wrocku jakieś zawody kartingowe ? Bo ty pewnie obeznany , a ja bym śmignął se na jakiś ?
6 paź 2012 14:49
Patryk Łucków napisał(a):
Menel , są we Wrocku jakieś zawody kartingowe ? Bo ty pewnie obeznany , a ja bym śmignął se na jakiś ?

Polecam Tor Kartingowy WRC Wrocław, ktory polecił mi Widmo, któremu jestem niezmiernie wdzięczny :)

http://torkartingowy.eu/
6 paź 2012 14:51
Menel, co ty tam jakiś dyplom dostałeś? (zdjęcie na fb ) B)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 596 873

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.