FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 gru 2012 23:26
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
,,jechał i szlak go w trafiał"

Mi tylko ,,W" tu nie pasuje. :)

Raczej "szlag", a nie "szlak"...

HIPOKRYCI, HIPOKRYCI WSZĘDZIE, BĘDZIE POPRAWIAŁ, A SAM PISZE Z BLEDEM, JAK ZYC!
Dodane 28 grudnia 2012 00:27:
Patryk Łucków napisał(a):
Szczerze ja używam i Opery i Safari i jest mi wszystko jedno. Tylko że Opera ma jeden minus nie ma flasha i nie odtwarza filmów w przeciwieństwie do Safari

Ja w ogóle nie znalazłem żadnego minusa Safari :P
28 gru 2012 01:31
Mam tego dosyć. Funkcja potrzebna mi na serwie WWW nie chce działać jak należy. To jakaś paranoja. Albo jestem ch*jowym informatykiem i nie potrafię skonfigurować serwera, albo coś jest naprawdę nie tak z tym oprogramowaniem. Jutro przeprowadzam atak nuklearny. Wszystko rozpieprzę i wgram od nowa. Przy okazji sprawdzę, czy to nie jakiś wirus mnie troluje, ale mocno w to wątpię. Bo jeżeli nadal będę się tak męczył i siedział od rana do 5:00 w nocy nad plikami konfiguracyjnymi, które już znam na pamięć, to sezon będzie trzeba przełożyć.
28 gru 2012 09:37
Rafał Cupał napisał(a):
Mam tego dosyć. Funkcja potrzebna mi na serwie WWW nie chce działać jak należy. To jakaś paranoja. Albo jestem ch*jowym informatykiem i nie potrafię skonfigurować serwera, albo coś jest naprawdę nie tak z tym oprogramowaniem. Jutro przeprowadzam atak nuklearny. Wszystko rozpieprzę i wgram od nowa. Przy okazji sprawdzę, czy to nie jakiś wirus mnie troluje, ale mocno w to wątpię. Bo jeżeli nadal będę się tak męczył i siedział od rana do 5:00 w nocy nad plikami konfiguracyjnymi, które już znam na pamięć, to sezon będzie trzeba przełożyć.
Stawiam na to "jestem ch*jowym informatykiem"
28 gru 2012 09:42
Rafał Cupał napisał(a):

Rafik 1:14 Strona

28 gru 2012 11:03
Rafał Cupał napisał(a):

Znowu przekładanie sezonu? :E
28 gru 2012 11:11
Nie zebym cos mowil, ale przez 99% czasu ktory spedzam na stronie nie widzialem zeby serwer dtm byl online. :D
28 gru 2012 11:17
Czemu przełożyć? Jaki to ma wpływ na ściganie się?
28 gru 2012 11:39
Ma ktoś patch z końcowymi malowaniami do f1 2012 bolidów??
28 gru 2012 11:57
Taki ma wpływ, że w ferie miałem robić niezbędne rzeczy na stronę, bez których sezon nie ma prawa się odbyć, a nie bawić się serwerem.

Widmo, postaw do cholery jasnej ten serwer, bardzo Ciebie ja proszę.
28 gru 2012 12:55
Rafał Cupał napisał(a):
Taki ma wpływ, że w ferie miałem robić niezbędne rzeczy na stronę, bez których sezon nie ma prawa się odbyć, a nie bawić się serwerem.

Widmo, postaw do cholery jasnej ten serwer, bardzo Ciebie ja proszę.

Nie rozumiem, inne ligi mają zwykłe strony i mniej adminów i żadnych problemów nie mają. Tutaj przez stronę sezon się odwołuje. Przecież ważne że mamy na czym jeździć.<dobani>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 586 391

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.