FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 gru 2012 12:58
O, udało mi się naprawić to, co wczoraj nie działało. Może jednak odwołam atak nuklearny.
Dodane 28 grudnia 2012 14:09:
Dawid, wybacz, ale nie zamierzam prowadzić jednej ze zwykłych lig, prowadzonych w większości przez amatorów. Nasz regulamin zakłada istnienie zabezpieczeń, których nigdzie indziej nie ma, a w dodatku posiadamy system wyników, który wymaga istnienia edytora, ale dzięki prowadzenie ligi jest prostsze i efektywniejsze, np. wprowadzamy wyniki sesji za pomocą kilku kliknięć, klasyfikacja aktualizuje się sama, podobnie jak statystyki. Stworzenie takiej, lepszej ligi wymaga trochę więcej pracy.
28 gru 2012 13:14
Inne ligi nie robiły swoich stron tak od podstaw jak Rafik, w większości korzystają z PHP + MySQL czy Joomla.
28 gru 2012 13:17
Bari, chodzi Ci o PHP Fusion. PHP to język programowania, na którym jest zbudowana również nasza strona.
28 gru 2012 14:19
Maciej Paruch napisał(a):
Inne ligi nie robiły swoich stron tak od podstaw jak Rafik, w większości korzystają z PHP + MySQL czy Joomla.

Rafał Cupał napisał(a):
Bari, chodzi Ci o PHP Fusion. PHP to język programowania, na którym jest zbudowana również nasza strona.

Brawo Bari!! :D :D <luzik>
Dodane 28 grudnia 2012 15:19:
Rafał Cupał napisał(a):
Taki ma wpływ, że w ferie miałem robić niezbędne rzeczy na stronę, bez których sezon nie ma prawa się odbyć, a nie bawić się serwerem.

Widmo, postaw do cholery jasnej ten serwer, bardzo Ciebie ja proszę.

A można wiedzieć co to za rzeczy, i czy sezon nie miał ruszać zaraz po nowym roku?
28 gru 2012 14:23
Zgodnie z planem sezon rusza 6 stycznia. A rzeczy te to (! - niezbędne):
- lista startowa (!)
- edytor wyników (!)
- edytor sesji
- edytor eventów
- edytor galerii
- edytor video
- wysyłanie nagród (!)
- nakładanie pk (!)
28 gru 2012 15:12
Czyyliii jeszcze tydzien?
28 gru 2012 15:20
Rafał Cupał napisał(a):

Tak, miałem na myśli PHP Fusion, źle skonstruowałem moją myśl xD
28 gru 2012 16:14
Rafał Cupał napisał(a):
O, udało mi się naprawić to, co wczoraj nie działało. Może jednak odwołam atak nuklearny.
Dodane 28 grudnia 2012 14:09:
Dawid, wybacz, ale nie zamierzam prowadzić jednej ze zwykłych lig, prowadzonych w większości przez amatorów. Nasz regulamin zakłada istnienie zabezpieczeń, których nigdzie indziej nie ma, a w dodatku posiadamy system wyników, który wymaga istnienia edytora, ale dzięki prowadzenie ligi jest prostsze i efektywniejsze, np. wprowadzamy wyniki sesji za pomocą kilku kliknięć, klasyfikacja aktualizuje się sama, podobnie jak statystyki. Stworzenie takiej, lepszej ligi wymaga trochę więcej pracy.

No tak, nie pomyślałem.
28 gru 2012 18:00
Trening!!
28 gru 2012 18:01
O kurde!!!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 586 372

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.