FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 sty 2013 13:14
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Dla mnie tu jest za sztywno, i godziny są fatalne, bo wszystkie ligi mają wyścigi 20:00 lub 21:00. I ta godzina eliminuje wszystkie możliwości. Po Australii chyba koniec :)

Jeżeli zamierzasz gadać takie głupoty, to dla mnie możesz iść w cholerę, do jakieś zabawnej ligi.
4 sty 2013 13:26
Wyjaśnię słowa Rafała:
Administracja sztywno trzyma się regulaminu. Po to został on wymyślony. Jeśli wolisz jeździć w ligach, w których admini napisali regulamin tylko po to, żeby był i pozorował profesjonalną ligę, to twoja sprawa.
Dodane 4 stycznia 2013 14:28:
I już dawno administracja przestała dostosowywać terminarz do innych lig.
4 sty 2013 13:31
Jeżeli kolega Niko ściga się tylko dla zabawy, to może sobie iść do jakiś lig dla dzieci, których nazw wymieniać nie będę. Nasza liga jest dla tych, którzy czerpią przyjemność z rywalizacji na torze. Mówię oczywiście o rundach sezonu, na fun race zabawy nigdy nie brakowało.
Dodane 4 stycznia 2013 14:40:
Rafał Szostak napisał(a):
Czemu w wynikach, w GP2, DTM i PSC na liście torów, są napisane tory, a w F1 tylko kraje?

I odpowiem prawidłowo na to pytanie. W F1 istnieje pojęcie Grand Prix, gdyż każda runda sezonu odbywa się w innym państwie. Natomiast w pozostałych seriach niekoniecznie, stąd zamiast państw podane są tory.
4 sty 2013 13:56
Yyy czyli Niko zamierzasz bocić w kilku ligach, nieźle xd Wg mnie wcale nie jest tu sztywno, każdy robi swoje to tyle. Tak jak napisał Rafik, jesli ktoś szuka zabawy to może ją sobie znaleść gdzieś indziej :D
4 sty 2013 13:56
Rafał Cupał napisał(a):
Jeżeli kolega Niko ściga się tylko dla zabawy, to może sobie iść do jakiś lig dla dzieci, których nazw wymieniać nie będę. Nasza liga jest dla tych, którzy czerpią przyjemność z rywalizacji na torze. Mówię oczywiście o rundach sezonu, na fun race zabawy nigdy nie brakowało.

POPIERAM! :>
4 sty 2013 14:32
A no własnie jak z wynikami będą jak zawsze na stronie głównej?!
4 sty 2013 14:48
Spoko i chyba sobie pójde. Może wszystko wygląda profesjonalnie ale stawka jest tutaj słaba. I to bardzo. Frekewencją też powalacie. Nie chce się kłócić tylko podaje fakty :P
Ja na głupi fun race potrafie ściągnąć 40 osób :P
4 sty 2013 14:55
to ściagnij do ligi jezeli tak narzekasz i bedzie frekwencja oraz bedziesz mial sie z kim sciagac B)
4 sty 2013 15:10
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Spoko i chyba sobie pójde. Może wszystko wygląda profesjonalnie ale stawka jest tutaj słaba. I to bardzo. Frekewencją też powalacie. Nie chce się kłócić tylko podaje fakty :P
Ja na głupi fun race potrafie ściągnąć 40 osób :P

Aktualnie w F1 jest od Cb 3,4 kierowców szybszych
4 sty 2013 15:15
Ale należy dodać też tych z GP2, bo niektórzy są bardzo dobrzy.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 581 884

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.