FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 sty 2013 17:01
Niko chyba przesadzasz bo sam jesteś słaby...
4 sty 2013 17:06
I po co ten spam/kłótnia przez 1 osobe? :P
4 sty 2013 17:15
zeby było co czytać B)
4 sty 2013 17:16
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
hahaah.Kacper Nogaj napisał(a):
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Spoko i chyba sobie pójde. Może wszystko wygląda profesjonalnie ale stawka jest tutaj słaba. I to bardzo. Frekewencją też powalacie. Nie chce się kłócić tylko podaje fakty :P
Ja na głupi fun race potrafie ściągnąć 40 osób :P

Aktualnie w F1 jest od Cb 3,4 kierowców szybszych

Dobre <wyśmiewacz>
Dodane 4 stycznia 2013 17:54:
Nie wiem na jakiej podstawie uważasz, że są lepsi

hmm znam Cię wiem na co Cie stać i wiem na jakim poziomie są inni nie mówię ze jesteś słaby jeździsz szybko ale tylko w kwalifikacjach nie potrafisz przełożyć tempa z kwalifikacji na race a to jest najważniejsze przecież nie ma pkt za kwale prawda?
4 sty 2013 17:24
:)
4 sty 2013 17:28
Niko to typowy gosciu, ktòry uważa, że jest najszybszy. To samo było jak wbił do WSL ;) Szkoda, że odchodzisz bo chciałem Ci złoić tyłek w F1, a szczególnie w wyścigu, gdzie mam zwykle lepsze tempo. Co jak co ale Niko jest szybki i cenie go choć nie miałem jeszcze okazji z nim sie ścigać.

4 sty 2013 17:29
Kacper <brawo>
4 sty 2013 17:44
Po I treningu zacząłem myśleć o przejściu do PSC. Jeżeli, moja sytuacja się nie poprawi, to to zrobię.

Wszyscy mi teraz powiedzą: "Nie jeździj podczas testów. Narzekaj, że wszyscy są lepsi". Serię wybieram z przyszłością. Jeżeli mimo mojego doświadczenia i umiejętności, muszę ćwiczyć godzinami, żeby zbliżyć się do czołówki, to nie jest dla mnie. Przynajmniej w obecnej sytuacji. Coraz większy wpływ wywierają na mnie rodzice, bym się uczył. Chęci także mi zaczyna brakować. Jeżeli mój plan z przejściem się nie powiedzie, zrezygnuję z jazdy do matury, po czym zacznę w końcu trenować i zdecyduję, w której serii jeździć.

Nie proponujcie mi niczego, bo nie zmienię swej decyzji z waszego powodu. B)
4 sty 2013 17:56
W sumie nie głupia decyzja. Zwłaszcza dla Vervy. B)
4 sty 2013 18:14
Radek, spokojnie. Porównaj moje wyniki z końcówki tamtego sezonu i zobacz na moje czasy na treningu. Choć teraz jestem bogatszy o doświadczenie, wcale to nie wygląda lepiej niż w 2012. Nie ma co się sugerować jednym torem ;)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 581 797

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.