FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 sty 2013 14:24
Nie żebym miał coś do policji, ale czasami czepiają się o byle g**no. np. o to że światła na przejściu nie działały a ja przeszedłem
10 sty 2013 14:29
Łukasz Dams napisał(a):
Śmieszą mnie ludzie, którzy wyznają podobne wartości co Burza. Co zrobisz, gdy cię okradną? Do kogo się udasz, gdy cię napadną?

Da tej osobie z kumplami w twarz lekko mówiąc.
10 sty 2013 14:38
Podzielam zdanie Kluni.
Założę się, że gdybyś szedł sam ciemną nocą i napadło by cie 3 -4 gości to błagałbyś żeby akurat tamtędy przejeżdżał jakiś patrol.
Martwiące jest zdanie sporej liczby osób o służbach mundurowych.
10 sty 2013 14:39
JP 100%! Kocham to
Czekamy na odzew w stylu "Przyjedziemy ci naj*bać" <ok>
Dodane 10 stycznia 2013 15:45:
Idę kopać bunkier.
10 sty 2013 14:48
Ja oczywiście również podzielam zdanie Kluska. I nadal nie rozumiem takich ludzi. Mam kolegę który zasłaniał loga "JP" na spodniach gdy podjechał patrol i papierosy w majtki chował xD
10 sty 2013 14:59
Cezary Kołcz napisał(a):
JP 100%! Kocham to
Czekamy na odzew w stylu "Przyjedziemy ci naj*bać" <ok>
Dodane 10 stycznia 2013 15:45:
Idę kopać bunkier.

Nie hejtuje tych którzy tak uważają.
Za to płacą policji żeby pilnowała porządku, który ktoś zakłóca.
10 sty 2013 15:49
Cieszę się że są tacy ludzie jak Burza. Obecnie policja jest narzędziem w rękach państwa i wystarczy spojrzeć na relację z tegorocznego Marszu Niepodległości żeby wiedzieć o co chodzi, tak samo to że łapią kierowców za to że jadą tyle na ile pozwala im droga i samochód a nie tyle na ile pozwala im państwo. Jestem za sprzeciwieniem się obecnemu systemowi a nie policji ale obecnie bycie policjantem nie cieszy się szacunkiem i ja zgadzam się z ludźmi którzy walczą z tym ale nie dla samej walki tylko dla zmiany tego. Powinniśmy się opierać na prawie moralnym a nie na tych głupotach które teraz mamy. Dlatego oczywiście popieram kibiców za ich patriotyzm.
Klusek: http://vod.gazetapolska.pl/709-jego-kopa l-w-twarz-policjant-sadysta i to nie jest rzadkie ale to właśnie wynika z prawa najpierw trzeba to zmienić. Ale to już można cały wykład napisać jak powinno to wyglądać:P
10 sty 2013 16:01

Post został usunięty przez autora

10 sty 2013 16:15
Patryk Łucków napisał(a):
Ja oczywiście również podzielam zdanie Kluska. I nadal nie rozumiem takich ludzi. Mam kolegę który zasłaniał loga "JP" na spodniach gdy podjechał patrol i papierosy w majtki chował xD

Miałem identyczną sytuacje, siedzimy na przystanku, podjeżdża patrol, wysiadają, kolego obok mnie siedział, to prosił mnie żebym nogą zasłonił znak JP na dresach. a jak już pospisywali, i odjechali, to ich zwyzywał i poszedł do domu :D
Dodane 10 stycznia 2013 17:18:
Jak oglądam takie filmiki, jak wrzucił ziomek, to też czuje wielką niechęć do policji, ale także dużo zależy na jakiego trafisz. Np. jak siedzieliśmy wtedy na przystanku to mieliśmy dostać mandaty za piwko, ale powiedzieli, że tym razem tylko ostrzeżenie.
Policjanci jak nie przekraczają swoich praw, i mają nie zryte banie ( są normalni ) to i można z nimi pogadać i pośmiać się. Ale tak jak na tym filmiku nie wszyscy tacy są.
10 sty 2013 16:44
I to jest właśnie ta polska mentalność - jednostka zawiniła, zlinczujmy całą grupę. Oczywiście, że popieram ukaranie każdego kto nadużyje swojej władzy. Ale nie możemy zrzucać winy na każdego członka tej grupy, którzy są całkowicie niewinni.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 579 265

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.