FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 sty 2013 17:29
Obrażasz mnie twierdząc że mogę być za PIS to są socjaliści a ja nienawidzę czerwonych. Jeżeli chodzi o dług to wina jest całkowicie po stronie PO poczytaj sobie o Hongkongu i Singapurze tam dług wynosi między 0 a 5% w stosunku do PKB (zależne od roku) poczytaj sobie o stanie Rhode Island w USA to dowiesz się co trzeba zrobić żeby długu nie było.
10 sty 2013 17:30
http://www.tokfm.pl/blogi/velorution/201 3/01/strajk_wloski__moja_propozycja/1#Bo xSlotII2img

Dodane 10 stycznia 2013 18:33:
Grzegorz Wolanin napisał(a):
Obrażasz mnie twierdząc że mogę być za PIS to są socjaliści a ja nienawidzę czerwonych. Jeżeli chodzi o dług to wina jest całkowicie po stronie PO poczytaj sobie o Hongkongu i Singapurze tam dług wynosi między 0 a 5% w stosunku do PKB (zależne od roku) poczytaj sobie o stanie Rhode Island w USA to dowiesz się co trzeba zrobić żeby długu nie było.

Nienawidzisz "czerwonych", zwalasz winę za wszystko na PO, no jakim cudem nie możesz być za PiSem? Przecież Kaczyński z Macierewiczem i Hoffmanem przywitaliby cię z otwartymi ramionami.
10 sty 2013 17:38
Krzysiu naucz się czytać ze zrozumieniem: socjalizm jest zły wg mnie a PiS to socjaliści a ja jestem konserwatywnym liberałem czyli jestem dokładnie przeciwny PiS w gospodarce tak samo jak PO którzy to również umacniają socjalizm w Polsce, nie rozumiem dlaczego popierasz postkomunistów.
10 sty 2013 17:39
Dupa dupa dupa
Dodane 10 stycznia 2013 18:40:
I mój post ma tyle samo sensu co te wyżej :D
10 sty 2013 17:41
Krzysiu naucz się czytać ze zrozumieniem: socjalizm jest zły wg mnie a PiS to socjaliści a ja jestem konserwatywnym liberałem czyli jestem dokładnie przeciwny PiS w gospodarce tak samo jak PO którzy to również umacniają socjalizm w Polsce, nie rozumiem dlaczego popierasz postkomunistów.

Postkomunizmem można nazwać ewentualnie SLD, bo wywodzi się z PZPR, ale PO, PiS, wywodzą się raczej z AWSu, a to nie można nazwać komunizmem.
10 sty 2013 17:42
Simi 5/5 gwiazdek?
10 sty 2013 17:42
Dawid Kuszel napisał(a):
Dupa dupa dupa
Dodane 10 stycznia 2013 18:40:
I mój post ma tyle samo sensu co te wyżej :D

Bezczelnie zniszczę Twoją radość i zapyskuję po matematycznemu: udowodnij!:P
Dodane 10 stycznia 2013 18:45:
Krzysztof Woźniak napisał(a):

Postkomunizmem można nazwać ewentualnie SLD, bo wywodzi się z PZPR, ale PO, PiS, wywodzą się raczej z AWSu, a to nie można nazwać komunizmem.

Widać że nie znasz nawet programu politycznego PO i PiS ani nawet żadnej innej partii więc jeżeli chcesz ze mną kiedykolwiek dyskutować to najpierw pokaż że masz jakąś wiedzę a nie tylko wrzeszczysz ciągle że PiS trzeba zdelegalizować chociaż pewnie nie wiesz nawet za co i tak samo chwalisz PO a też nie masz za co.;)
10 sty 2013 17:46
Na kogo więc głosować? Kiedyś uczono mnie, że głosuje się na mniejsze zło.
10 sty 2013 17:49
E tam, po co głosować. Jezus cię kocha!
10 sty 2013 17:50
Łukasz Dams napisał(a):
Na kogo więc głosować? Kiedyś uczono mnie, że głosuje się na mniejsze zło.

Takie coś robi się w drugiej turze wyborów to chyba jasne natomiast pierwsza jest od zaprezentowania swoich poglądówhttp://ewybory.eu/ klikasz na loga partii i czytasz najlepiej nie zważając na nazwy i na koniec zastanów się do kogo Ci najbliżej.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 579 027

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.