Łukasz Dams napisał(a):
Śmieszą mnie ludzie, którzy wyznają podobne wartości co Burza. Co zrobisz, gdy cię okradną? Do kogo się udasz, gdy cię napadną?
Na pewno nie na policje, bo w tej chwili ch*ja mi pomogą. Już kilka razy spotkałem się, że ktoś z rodziny albo znajomy został okradziony i do tej pory nic się z tym nie dzieje.
Cezary Kołcz napisał(a):
JP 100%! Kocham to
Czekamy na odzew w stylu "Przyjedziemy ci naj*bać"
Dodane 10 stycznia 2013 15:45:Idę kopać bunkier.
Nie wiem jakie znaczenie miał twój post do mojego, ale jak już to All Cops Are Bastard. JP jest tylko popularne w Gimbazie.
Nikt nie próbuje z tym walczyć. Polska zaczyna się stawać państwem policyjnym. Policja może robić co chcę. Ostatnio widziałem jak policja podjechała na światła, nie chciało im się czekać to se koguta włączyli i po 10 sekundach wyłączyli oO. Nie zdziwię się, jeżeli kogoś stąd kiedyś okradną (oczywiście nikomu tego nie życzę), pójdzie na policję, a po kilku dniach oni będą mieli to w dupie.
Wracając to tezy - Nie jestem typem człowieka, który załatwia sprawę przez policję, bo to jest kompletna strata czasu.
Tutaj macie filmik z celi, w której siedzi policjant za pobicie 13 letniego kibica.
http://www.youtube.com/watch?v=mhrjOFRYm EABTW. Dzięki Ziomek za poparcie

.