Haha, rozbawiłeś mnie, na prawdę, nie ma lepszej zabawy niż celowe niszczenie kogoś. Naprawdę twierdzisz że to było celowo? Zacytuję to co już pisałem w ramach wyjaśnienia:
a początku zjechałem na pobocze z powodu braku przyczepności, która była spowodowana brakiem spojlera i tam zostałem, puszczając bariego. Następnie ściąłem zakręt, dla bezpieczeństwa i nie z premedytacją, jak niektórzy twierdzą. Ściąłem z myślą że Bari będzie jechał idealnym torem żeby wyeliminować jakiekolwiek zagrożenie. Bo chyba bardziej niebezpiecznym byłoby przejechanie zakrętu bez spojlera, co wtedy by groziło uderzeniem w tył. Po za tym, udowadniając że nie było to z premedytacją, proszę zobaczyć na ułożenie kierownicy. Do końca była skręcona w prawo i bolid jechał wystarczającym torem, aby być przy prawej krawędzi toru, pech chciał że nie wiedząc czemu Bari obrał, dziwny, niestandardowy tor jazdy.
Pozdro i zluzuj, dostane PK na które zasłużyłem powodując wypadki, nie celowo i będę się cieszył jazdą, ale chyba Ty za to tego nie przecierpisz.