FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 mar 2013 19:13
Mam pytania:
1. Czy kasa w dtm-ie została przelana?
2. Czy pkt. w dtm-ie zostały dodane?
3. Czy wgl. coś/ktoś w tym dtm-ie robi ?
4 mar 2013 19:14
Adam Jurzysta napisał(a):
Mam pytania:
1. Czy kasa w dtm-ie została przelana?
2. Czy pkt. w dtm-ie zostały dodane?
3. Czy wgl. coś/ktoś w tym dtm-ie robi ?

Ja nie napisałem newsa. Poza tym do weekendu w DTM jeszcze daleko
4 mar 2013 19:16
Na tym pokazie nie wiele widać, analizowałem powtórke wiele razy.

Tak, ściąłeś po wewnętrznej dla bezpieczeństwa, kiedy chwilę przed byłeś na poboczu po zewnętrznej? Wystarczyło tam pozostać przez chwilę, wielce byś stracił. Jesteś żałosny.

Tak, bo gdybym pojechał wracając na tor, było wielkie prawdopodobieństwo że bez skrzydła walne Ci w dupę.

Nie przyśpieszałem tam specjalnie, po prostu jechałem do boksu, miałem ogranicznik włączyć?
Gdybym miał Cię specjalnie zniszczyć to bym ściął w zakręt mierząc centralnie w Ciebie. Z kamery nie widziałem Cię przez chwile, w lusterku też nie.
4 mar 2013 19:22
Taki wielki problem był, żeby poczekać chwilę na poboczu? Wtedy ani byś nie ściął, ani byś we mnie nie wjechał.

Nie przyśpieszałem tam specjalnie, po prostu jechałem do boksu, miałem ogranicznik włączyć?
Gdybym miał Cię specjalnie zniszczyć to bym ściął w zakręt mierząc centralnie w Ciebie. Z kamery nie widziałem Cię przez chwile, w lusterku też nie.

Miałeś zachować ostrożność. A gdybyś tak centralnie we mnie wjechał, żeby to było aż nazbyt widoczne, skończyłoby się banem.
Dodane 4 marca 2013 20:24:
Nie przyspieszyłeś, ale nie widziałeś mnie i nie zwolniłeś. Więc jakoś nie specjalnie zależało ci na uniknięciu kolizji.
4 mar 2013 19:25
Rafał Szostak napisał(a):

Tak, ściąłeś po wewnętrznej dla bezpieczeństwa, kiedy chwilę przed byłeś na poboczu po zewnętrznej? Wystarczyło tam pozostać przez chwilę, wielce byś stracił. Jesteś żałosny.

Tak, bo gdybym pojechał wracając na tor, było wielkie prawdopodobieństwo że bez skrzydła walne Ci w dupę.

Petronas jest szybki, ale nie aż tak. Jeżeli nie widziałeś go przed sobą i za sobą, to niby gdzie miał być, jak nie z boku? Trudne?
4 mar 2013 19:45
Jakub Brański napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):

Petronas jest szybki, ale nie aż tak. Jeżeli nie widziałeś go przed sobą i za sobą, to niby gdzie miał być, jak nie z boku? Trudne?

Za trudne i dalej między GP2 a F1 jest przepaść...

W F1 kolizje można wskazać na palcach jednej reki oprócz startu, a w GP2 dalej to samo, karambol na starcie, rozpierduchy w środku wyścigu, zero mózgu.
4 mar 2013 19:49
Adam Jurzysta napisał(a):

Ja nie napisałem newsa. Poza tym do weekendu w DTM jeszcze daleko

Następny wyścig DTM w ten weekend
4 mar 2013 19:52
Co za kre.... kreatywny człowiek dał taką wersję tego zaje*** toru w GP2 ??<nerwus>
Zakręt 3 jest makabryczny , jedzie się jak po polskiej drodze !
4 mar 2013 19:56
POD Gilotynę GO!
A tak na serio mnie to nie obchodzi.
SVettel przyznaj że się zachowałeś <cenzura>owo.
Moim zdaniem powinieneś dostać kare absencji na 1 GP.
Powinieneś się pouczyć puszczania kierowców szybszych. Wcześniej też ciebie wyprzedzałem a ty mi przeszkadzałeś. :)
Dziękuje to moja wypowiedź.
STOP CZITEROM
4 mar 2013 20:02
Nie powiedziałem że zachowałem się dobrze, ale wyzywanie (nawet ze strony administratorów) i oskarżanie że zrobiłem to specjalnie jest nie na miejscu. W lidze na pewno były (od kiedy jeżdżę) takie incydenty, ale nikt tak nie płakał i nie robił awantury.
DZIĘKUJE DOBRANOC
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
18 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 573 739

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.