FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 kwi 2013 16:50
I miał rację.
4 kwi 2013 16:51
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Jako, że Rafik usunął:
I Klusek, i Rafik byli (są) za bardzo: Rafik za twardy, a Klusek za miękki i to jest prawda najprawdziwsza.

I tu się mylisz. Zanim zwolniłem Michała Romaszko, wielokrotnie odrzucałem jego malowanie wraz z poprawkami. Odmówiłem Simonowi zmiany (kolejnej) toru Imola. Odrzucałem malowania Saubera i najnowszego AIR. Pewnie byłoby tego więcej, gdybym posiedział na stanowisku dłużej. Więc nie mów, że zgadzałem się na wszystkie zachcianki kierowców.
4 kwi 2013 16:53
Łukasz Dams napisał(a):
Jako, że Rafik usunął:
I Klusek, i Rafik byli (są) za bardzo: Rafik za twardy, a Klusek za miękki i to jest prawda najprawdziwsza.

I tu się mylisz. Zanim zwolniłem Michała Romaszko, wielokrotnie odrzucałem jego malowanie wraz z poprawkami. Odmówiłem Simonowi zmiany (kolejnej) toru Imola. Odrzucałem malowania Saubera i najnowszego AIR. Więc nie mów, że zgadzałem się na wszystkie zachcianki kierowców.

Tylko czy ktoś prócz ciebie to widział? Poza tym: sam pisałeś, że nie zwróciłeś uwagi na poziom malowania Romaszki i potem podjąłeś decyzję o jego zwolnieniu.
4 kwi 2013 16:54
Moja opinia w sprawie niezgodności idei między Rafikiem a Kluskiem.

Nie ma nic idealnego. Zawsze ten, który decyduje się słuchać tłumu, jest wśród nich lubiany. Zmiany jednak, które pod jego wpływem wprowadza mogą jednak spowodować kłótnie, nieporozumienie lub brak jakichkolwiek efektów reform. W niektórych sprawach nie można postępować demokratycznie. Nie oznacza to, że najlepszą metodą jest sprawowanie władzy przez jedną osobę (Rafika). Wg mnie na czele władzy powinna stać mała grupa osób (Administracja), sprawująca ją demokratycznie względem administratorów i nie zważając na opinie innych użytkowników.

Taki system teoretycznie teraz panuje, jednak sprzeczki oraz brak zaufania wśród Administratorów znacznie zmniejszają wydajność pracy całej Administracji. Zarówno Administratorzy powinni słuchać głównego Admina, jak i on sam powinien słuchać i liczyć się ze zdaniem "rządu".
4 kwi 2013 16:55
Łukasz Dams napisał(a):
Jako, że Rafik usunął:

I tu się mylisz. Zanim zwolniłem Michała Romaszko, wielokrotnie odrzucałem jego malowanie wraz z poprawkami. Odmówiłem Simonowi zmiany (kolejnej) toru Imola. Odrzucałem malowania Saubera i najnowszego AIR. Więc nie mów, że zgadzałem się na wszystkie zachcianki kierowców.

Tylko czy ktoś prócz ciebie to widział? Poza tym: sam pisałeś, że nie zwróciłeś uwagi na poziom malowania Romaszki i potem podjąłeś decyzję o jego zwolnieniu.

Sami zainteresowani to widzieli. I przyznaję. Błędem była akceptacja pierwszego malowania Michała, który potem naprawiałem dogłębnie sprawdzając każde.
4 kwi 2013 16:56
Rafał Cupał napisał(a):
Zarządzanie serią to nie tylko robienie newsów/kar itp. ale także podejmowanie decyzji. Klusek odwalał brudną robotę a decyzje podejmowali kierowcy. Dlaczego? Bo ubzdurał sobie, że mój sposób zarządzania był przyczyną kryzysu w F1, a wszystkie sukcesy przed kryzysem to przypadek.

Dokladnie mial racje! To dlaczego niby teraz frekwencja o wiele bardziej rosnie? i jest wiecej osob? wtedy miales gowno
4 kwi 2013 16:57
Radosław Cupał napisał(a):

Nie ma nic idealnego. Zawsze ten, który decyduje się słuchać tłumu, jest wśród nich lubiany. Zmiany jednak, które pod jego wpływem wprowadza mogą jednak spowodować kłótnie, nieporozumienie lub brak jakichkolwiek efektów reform. W niektórych sprawach nie można postępować demokratycznie. Nie oznacza to, że najlepszą metodą jest sprawowanie władzy przez jedną osobę (Rafika). Wg mnie na czele władzy powinna stać mała grupa osób (Administracja), sprawująca ją demokratycznie względem administratorów i nie zważając na opinie innych użytkowników.

Taki system teoretycznie teraz panuje, jednak sprzeczki oraz brak zaufania wśród Administratorów znacznie zmniejszają wydajność pracy całej Administracji. Zarówno Administratorzy powinni słuchać głównego Admina, jak i on sam powinien słuchać i liczyć się ze zdaniem "rządu".

To może wprowadźmy jeszcze Prezydenta?:>
Rafał Szostak napisał(a):
I miał rację.

Tak to każdy potrafi: nie miał racji.
Dawid Bęgier napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Zarządzanie serią to nie tylko robienie newsów/kar itp. ale także podejmowanie decyzji. Klusek odwalał brudną robotę a decyzje podejmowali kierowcy. Dlaczego? Bo ubzdurał sobie, że mój sposób zarządzania był przyczyną kryzysu w F1, a wszystkie sukcesy przed kryzysem to przypadek.

Dokladnie mial racje! To dlaczego niby teraz frekwencja o wiele bardziej rosnie? i jest wiecej osob? wtedy miales gowno

A w tamtym sezonie GP2 też pękało w szwach.
4 kwi 2013 16:58
Radosław Cupał napisał(a):

To może wprowadźmy jeszcze Prezydenta?:>

I partie polityczne <lol>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 570 426

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.