FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 kwi 2013 16:59
No jedną już mamy.B)
4 kwi 2013 16:59
Zapomniałem dodać:
Rafał Cupał napisał(a):
Jak Klusek będzie patrzył na te "opinie" tak bezmyślnie jak ostatnio - w przypadku newsów, to zacznę nazywać GP2 "serią małp", albo ewentualnie jakąś mafią

Dodane 4 kwietnia 2013 19:00:
Oto czym jesteście dla Rafała - małpami.
4 kwi 2013 17:00
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Dawid Bęgier napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Zarządzanie serią to nie tylko robienie newsów/kar itp. ale także podejmowanie decyzji. Klusek odwalał brudną robotę a decyzje podejmowali kierowcy. Dlaczego? Bo ubzdurał sobie, że mój sposób zarządzania był przyczyną kryzysu w F1, a wszystkie sukcesy przed kryzysem to przypadek.

Dokladnie mial racje! To dlaczego niby teraz frekwencja o wiele bardziej rosnie? i jest wiecej osob? wtedy miales gowno

A w tamtym sezonie GP2 też pękało w szwach.

ty w ogole nie myslisz racjonalnie wszystkich masz w dupie a wiec wysluchaj: chodzi mi o to ze poprawila sie frekwencja WE WSZYSTKICH SEERIACH nie chodzi tylko o gp2... a wtedy sialy pustki
4 kwi 2013 17:02
Łukasz Dams napisał(a):
Zapomniałem dodać:
Rafał Cupał napisał(a):
Jak Klusek będzie patrzył na te "opinie" tak bezmyślnie jak ostatnio - w przypadku newsów, to zacznę nazywać GP2 "serią małp", albo ewentualnie jakąś mafią

Takie było wrażenie, że na wszystko się zgadzasz. Jak byśmy powiedzieli, że chcemy punkty za FL to byś dał. Chyba, że Wszechmogący by się nie zgodził.
Dodane 4 kwietnia 2013 19:03:
Dawid Bęgier napisał(a):
Dawid Bęgier napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Zarządzanie serią to nie tylko robienie newsów/kar itp. ale także podejmowanie decyzji. Klusek odwalał brudną robotę a decyzje podejmowali kierowcy. Dlaczego? Bo ubzdurał sobie, że mój sposób zarządzania był przyczyną kryzysu w F1, a wszystkie sukcesy przed kryzysem to przypadek.

Dokladnie mial racje! To dlaczego niby teraz frekwencja o wiele bardziej rosnie? i jest wiecej osob? wtedy miales gowno

A w tamtym sezonie GP2 też pękało w szwach.

ty w ogole nie myslisz racjonalnie wszystkich masz w dupie a wiec wysluchaj: chodzi mi o to ze poprawila sie frekwencja WE WSZYSTKICH SEERIACH nie chodzi tylko o gp2... a wtedy sialy pustki

Chyba TY masz wszystkich w d*pie, gdyż zawsze wszystko musimy być tak jak ty chcesz. Powiedz mi co zrobiłeś ostatnio dla ligi poza spamem?
4 kwi 2013 17:03
To wy sobie pospamujcie a ja poczekam, aż się uspokoicie, wtedy podejmę kolejną próbę przedarcia się przez barierę anty-rafikową w Waszych mózgach.

Przez Was zapomniałem o treningu.
Chciałem napisać, że nigdy w życiu nie zgodziłbym się na twój pomysł z dodatkowymi punktami, ale "rozmowa" z Rafałem mnie za bardzo wciągnęła.
Krzysiek do czego ty zmierzasz...
Z tego co widzę podlizujesz sie na kazdym kroku Rafikowi by cie szanowal.
4 kwi 2013 17:05
Dawid Bęgier napisał(a):

Musi. Jest kandydatem na nowego szefa GP2. To byłby idealny wybór dla Rafika. Słuchałby go za każdym razem.
4 kwi 2013 17:06
Jako, że Rafik usunął:
I Klusek, i Rafik byli (są) za bardzo: Rafik za twardy, a Klusek za miękki i to jest prawda najprawdziwsza.

Tak kuźwa, w tym poście wychwalam Rafika pod niebiosa. JA <cenzura>Ę. ZBANUJCIE TEGO IDIOTĘ, BO DOSTANĘ ZAWAŁU.
Dodane 4 kwietnia 2013 19:06:
Łukasz Dams napisał(a):
Dawid Bęgier napisał(a):

Musi. Jest kandydatem na nowego szefa GP2. To byłby idealny wybór dla Rafika. Słuchałby go za każdym razem.

Ja napisałem to DLA JAJ.
4 kwi 2013 17:06

Post został usunięty przez autora

NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 570 422

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.