FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 kwi 2013 17:39
Ma ktoś pomysł, jak przeprowadzić dość porządną debatę online małymi "kosztami"? To byłby najlepszy sposób wyjaśnienia całej sprawy.
4 kwi 2013 17:40
Rafał Cupał napisał(a):
Ma ktoś pomysł, jak przeprowadzić dość porządną debatę online małymi "kosztami"? To byłby najlepszy sposób wyjaśnienia całej sprawy.

USA ma dobre sposoby "demokratycznych debat". Myślę, że ich filozofia powinna Ci się spodobać.
4 kwi 2013 17:41
Radosław Cupał napisał(a):
Czy skończycie na siebie wrzucać i wytykać kto co źle robi lub zrobił, a zaczniecie myśleć i pisać opinie co zrobić by było lepiej NIE PISZĄC <cenzura>, ŻE RAFIK JEST EGOISTĄ, KLUSEK ZASRANYM NIEWINNYM BOGIEM, KTÓRY MA ZAWSZE RACJE? Takim spamem na forum tylko udowadniacie jakimi hipokrytami jesteście oskarżając Rafika o słabą frekwencję, jak <cenzura> wchodzi taki użytkownik, patrzy na forum i widzi, że jacyś <cenzura>e piszą (z błędami ortograficznymi) o tym jak to Admin ich nie słucha i robi wszystko po swojemu. Jak wam się coś nie podoba to s<cenzura>ać, a znajdą się tacy, którym system OBECNY się spodoba albo DROGĄ SPOKOJNEJ DYSKUSJI I WYMIANY POGLĄDÓW BEZ OBRAŻANIA INNYCH ZAPROPONUJĄ <cenzura> COŚ CO BĘDZIE DOBRE DLA WSZYSTKICH.

To tyle w tym temacie.

Radek kocha brata !:>
4 kwi 2013 17:41
Rafał Cupał napisał(a):

Team Speak - tylko główni bohaterowie mówią. Reszta słucha i zadaje pytania pisząc.
4 kwi 2013 17:43
Dobra ide dalej jezdzic musze wyladowac zlosc na grze
Dawid Bęgier napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Dawid Bęgier napisał(a):
wez mnie wiecej nie <cenzura>iaj proszę Cię<nerwus>

To jest przykład bezradności.
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Panowie skończcie te kłótnie.
Bo jak powiedział MR.Boro ,,Jak Rafał zrezygnuję to będzie to ostatnie gp w tej lidze.

Ja nie zrezygnuję, choćby cała liga miała być przeciwko mnie.

bo nie chce mi sie juz z toba dyskutowac!

Nie raz watro zachwać milczenie. Bo jak to kiedyś powiedział Pitagoras: Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia.
Ja mam problem z szybkim składaniem myśli, więc wolę pisać. Będzie też wtedy dokumentacja.
4 kwi 2013 17:47
IRC?
4 kwi 2013 17:48
Nie chce mi się pisać.
Dodane 4 kwietnia 2013 19:48:
Wolę mówić.
4 kwi 2013 17:49
Temu nie chce się pisać, temu nie chce się mówić... Ja pier...
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 570 404

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.