FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 kwi 2013 08:42
No to ukaż swojego brata, bo skoro tak sprawdzałeś powtórkę, to ciężko, żebyś ominął 8 incydentów
Zawsze składanie skarg (takich o, zeby tylko byc wyzej) kojarzy mi sie z konfidenctwem.
9 kwi 2013 08:42
I nie zakładajcie, że to ja zgłosiłem skargi. Już nigdy nie przyznam się do żadnej z nich, ale nie oznacza to, że tylko ja zgłaszam.
9 kwi 2013 08:44
Teraz jestem tylko ciekawy wg jakiego taryfikatora dostaniemy kary. A, i nie odpowieziales mi gdzie mozna sie odwołać
9 kwi 2013 08:47
Nie moŻna.. Ja nie twierdze że jazda niezgodnie s regulaminem jest dobra i jie twierdzę że ja go przestrzegam w 100%, ale wydaje mi się że chyba tylko Rafik go przestrzega w pełni ( i to nie jestem pewien )
Dodane 9 kwietnia 2013 11:29:
Dobra to teraz kary i typer
9 kwi 2013 10:27
Odwołania są tam, gdzie nie można lub nikomu się nie chce określić na tyle dokładnie zasad, żeby odwołania nie miały znaczenia. U nas odwołania są nieistotne. A Wylly regulamin może wygląda na duży i ciężki do ogarnięcia, ale najważniejszych zasad odnośnie wyścigów jest naprawdę mało.
9 kwi 2013 10:29
No na mnie dwie skargi pewnie za ścięcie wjazdu do pitlane, ale nie wiem kto to zgłaszał bynajmniej w regulaminie jest kara +5 sekund za ścięcie, a na tym się nic nie zyskuje.
9 kwi 2013 10:33
Nie bawcie się w gangi (ja Tobie wybaczam, więc siedzimy cicho, może nikt nie zgłosi skargi, a jak zgłosi, to go wyzwiemy od ch*jów na forum, żeby następnym razem nie chcieli zgłosić), tylko po prostu sami zgłaszajcie skargi na tych, którzy zagrażają Wam w wynikach. To nie jest jakieś konfidenctwo, my tutaj rywalizujemy w grze, a gra ma swoje zasady. A komu zasady nie pasują to zapraszam na odpowiedni temat.
Dodane 9 kwietnia 2013 12:34:
Bartosz Bulawkin napisał(a):
No na mnie dwie skargi pewnie za ścięcie wjazdu do pitlane, ale nie wiem kto to zgłaszał bynajmniej w regulaminie jest kara +5 sekund za ścięcie, a na tym się nic nie zyskuje.

Zależy od toru. W większości przypadków się zyskuje. Na Katalonii również.
9 kwi 2013 10:38
Rafik regulamin ogarniam, tylko czasami się można zagapić i tyle
9 kwi 2013 10:38
Ale doszlismy do wniosku, że to był RA...
9 kwi 2013 10:43
Sądzę, że wjazd do pitlane w Katalonii bez ścięcia bym przejechał o jakieś 0,1-0,2 wolniej, jeśli bym miał taką przewagę nad zawodnikiem za mną za mecie to bym zrozumiał takie zagranie. Ale 2x +5 sekund to spadam z podium mimo, że zrobiłem błahostkę bo to jest błahostka. Większa uwaga powinna być skupiana na poważnych incydentach gdzie ktoś stracił, a w moim przypadku nikt nie stracił, ani nikogo nie uderzyłem. Nie to, że próbuję uniknąć kary, ale kara +5 sekund za zysk rzędu 0,2 nie jest całkiem sprawiedliwa.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 569 692

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.