FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 kwi 2013 18:27
Dawid Czepiela napisał(a):
Przecież powiedział, że nie chce.

To niech go ładnie poprosi o to aby wrócił.
no nie wiem ja nigdzie nie widziałem postu Kluska: Rezygnuje z funkcji szefa GP2 bo mi się nie chce albo coś tego rodzaju.
Strong, to nie Rafał go pozbył tylko sam odszedł, a to jest różnica chyba.
10 kwi 2013 18:28
Kacper Nogaj napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Przecież powiedział, że nie chce.

To niech go ładnie poprosi o to aby wrócił.

Też jest jakieś rozwiązanie bo jak widzimy teraz, klusek jest potrzebny GP2, oraz po to żeby Rafał mógł się zająć np. studiami, a nie pisaniem newsów, czy robieniem kar dla drugiej serii.
10 kwi 2013 18:29
Igor Borzęcki napisał(a):
Moje wyścigi to moja sprawa, a zwolnienie Kluska przez Rafała to sprawa całej ligi.

Kto wam powiedział, że Rafik zwolnił Kluska? Pierwsze słyszę/czytam.
10 kwi 2013 18:31
Zerwał kontrakt!
Maciej Paruch napisał(a):
Igor Borzęcki napisał(a):
Moje wyścigi to moja sprawa, a zwolnienie Kluska przez Rafała to sprawa całej ligi.

Kto wam powiedział, że Rafik zwolnił Kluska? Pierwsze słyszę/czytam.

Dawid Czepiela
10 kwietnia 2013 20:27 | Edytuj | Usuń | Cytuj post
Strong, to nie Rafał go pozbył tylko sam odszedł, a to jest różnica chyba.
Rafał Cupał napisał(a):
Ja Kluska nie wyrzuciłem StronG. Klusek podczas nieformalnej administracyjnej dyskusji napisał "SPIER*ALAJ" i już go nie było.

Skoro Klusek tak zareagował to musiał mieć powód, a Ty jako przywódca powinieneś z nim porozmawiać i dogadać się. I nie powinno być tak że jeden coś powie, drugi się obrazi i odchodzi.
Powinieneś zapobiegać takim sytuacjom, a nie mieć to w dupie i przejmować wszystkie obowiązki na siebie.
Rafał Cupał napisał(a):
Wiecie co, ja to bym się chętnie w końcu dowiedział, jaki był powód odejścia Kluska, bo to co on oficjalnie podał już zostało wyjaśnione, a mimo to on nadal mnie spamuje i próbuje coś udowodnić, więc jest jeszcze jakiś powód. Za to, że go nazwałem idiotą? To jest dość błahy powód, Klusek nie wygląda na człowieka aż tak wrażliwego, po drugie powinien zrozumieć moją reakcję po tym, jak olał całą moją wypowiedź, a przynajmniej napisał coś, co na to wskazywało. Więc co jest w końcu przyczyną?

Twoje chore przeświadczenie, że tylko ty potrafisz coś dobrze zrobić. Jesteś podręcznikowym przykładem pracoholika. Mówiąc nieskromnie, zbierałem same pochwały ze strony kierowców. Wszystko robiłem na czas, a nawet przed czasem (newsy z wyścigu w dzień wyścigu (!)). Ale ty, zamiast pozwalać mi kontynuować swoją "pracę", rzucałeś jakimiś durnymi pomysłami (zmiana punktacji w ŚRODKU SEZONU). Ja mówię "nie", ty mówisz "tak". Ja mówię "zapytam kierowców". Ty mówisz "idiota". Czasem odnoszę wrażenie, że moja punktualność cię wkurzała, bo stawiała ciebie w złym świetle. Więc teraz wszystko jest jak chciałeś: realizacja twoich pomysłów, wszystko opóźnione, nikt nie staje ci na przeszkodzie w prowadzeniu ligi. Powinieneś się cieszyć.
10 kwi 2013 18:32
No to ja może temat zmienię... Smoleńsk ku*wa!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 568 584

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.