Rafał Cupał napisał(a):
Wiecie co, ja to bym się chętnie w końcu dowiedział, jaki był powód odejścia Kluska, bo to co on oficjalnie podał już zostało wyjaśnione, a mimo to on nadal mnie spamuje i próbuje coś udowodnić, więc jest jeszcze jakiś powód. Za to, że go nazwałem idiotą? To jest dość błahy powód, Klusek nie wygląda na człowieka aż tak wrażliwego, po drugie powinien zrozumieć moją reakcję po tym, jak olał całą moją wypowiedź, a przynajmniej napisał coś, co na to wskazywało. Więc co jest w końcu przyczyną?
Twoje chore przeświadczenie, że tylko ty potrafisz coś dobrze zrobić. Jesteś podręcznikowym przykładem pracoholika. Mówiąc nieskromnie, zbierałem same pochwały ze strony kierowców. Wszystko robiłem na czas, a nawet przed czasem (newsy z wyścigu w dzień wyścigu (!)). Ale ty, zamiast pozwalać mi kontynuować swoją "pracę", rzucałeś jakimiś durnymi pomysłami (zmiana punktacji w ŚRODKU SEZONU). Ja mówię "nie", ty mówisz "tak". Ja mówię "zapytam kierowców". Ty mówisz "idiota". Czasem odnoszę wrażenie, że moja punktualność cię wkurzała, bo stawiała ciebie w złym świetle. Więc teraz wszystko jest jak chciałeś: realizacja twoich pomysłów, wszystko opóźnione, nikt nie staje ci na przeszkodzie w prowadzeniu ligi. Powinieneś się cieszyć.