FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 kwi 2013 18:43
Cezary Kołcz napisał(a):
Kiedy mogę dokończyć zdawanie licencji?

Jutro 17:41
10 kwi 2013 18:44
Krzysiek i po raz kolejny robisz z siebie idiote... <lol>
10 kwi 2013 18:45
Dawid Czepiela napisał(a):
Krzysiek i po raz kolejny robisz z siebie idiote... <lol>

Do usługB)
10 kwi 2013 18:52
Maciej Paruch napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):
Ale ty, zamiast pozwalać mi kontynuować swoją "pracę", rzucałeś jakimiś durnymi pomysłami (zmiana punktacji w ŚRODKU SEZONU).

I co by to zmieniło w wykonywaniu twojej pracy?

Nic. Ale seria mogłaby na tym ucierpieć. Bałem się, że tak ważna decyzja jak zmiana punktacji może źle się odbić na frekwencji. Dlatego zapytałem kierowców co o tym sądzą. A że komuś to się nie spodobało, to skończyło się tak jak skończyło.
Dodane 10 kwietnia 2013 20:54:
A jeśli o wyjaśnienie sobie spraw, to na początku tej awantury, kiedy miała być swojego rodzaju debata, wyraziłem chęć rozmowy. I dalej to robię.
10 kwi 2013 18:54
Zanim nazwałem Ciebie idiotą wyjaśniłem rzecz, która wydawała mi się oczywista, że podejmowanie takiej decyzji na zasadzie głosowania i gdzie więcej głosów to wchodzi w życie, jest fatalnym rozwiązaniem i prosiłem, żebyś tego nie robił (a raz już tak zrobiłeś).
10 kwi 2013 18:56
Łukasz Dams napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Wiecie co, ja to bym się chętnie w końcu dowiedział, jaki był powód odejścia Kluska, bo to co on oficjalnie podał już zostało wyjaśnione, a mimo to on nadal mnie spamuje i próbuje coś udowodnić, więc jest jeszcze jakiś powód. Za to, że go nazwałem idiotą? To jest dość błahy powód, Klusek nie wygląda na człowieka aż tak wrażliwego, po drugie powinien zrozumieć moją reakcję po tym, jak olał całą moją wypowiedź, a przynajmniej napisał coś, co na to wskazywało. Więc co jest w końcu przyczyną?

Twoje chore przeświadczenie, że tylko ty potrafisz coś dobrze zrobić. Jesteś podręcznikowym przykładem pracoholika. Mówiąc nieskromnie, zbierałem same pochwały ze strony kierowców. Wszystko robiłem na czas, a nawet przed czasem (newsy z wyścigu w dzień wyścigu (!)). Ale ty, zamiast pozwalać mi kontynuować swoją "pracę", rzucałeś jakimiś durnymi pomysłami (zmiana punktacji w ŚRODKU SEZONU). Ja mówię "nie", ty mówisz "tak". Ja mówię "zapytam kierowców". Ty mówisz "idiota". Czasem odnoszę wrażenie, że moja punktualność cię wkurzała, bo stawiała ciebie w złym świetle. Więc teraz wszystko jest jak chciałeś: realizacja twoich pomysłów, wszystko opóźnione, nikt nie staje ci na przeszkodzie w prowadzeniu ligi. Powinieneś się cieszyć.

Cała prawda... a teraz znowu syf się robi a po co teraz przecież za 2 tygodnie dopiero kolejne GP i potem tak coraz wiecej sie tego zbiera a potem i tak bedziesz musial to zrobic wiec po co przekladac.. lepiej zrobic i miec swiety spokoj nie to ze ja rozkazuje po prostu wyrazam swoja opinie
10 kwi 2013 18:58

Post został usunięty przez autora

10 kwi 2013 18:59
Rafał Cupał napisał(a):
Zanim nazwałem Ciebie idiotą wyjaśniłem rzecz, która wydawała mi się oczywista, że podejmowanie takiej decyzji na zasadzie głosowania i gdzie więcej głosów to wchodzi w życie, jest fatalnym rozwiązaniem i prosiłem, żebyś tego nie robił (a raz już tak zrobiłeś).

Masz rację, popełniłem błąd. Mogłem uparcie zostawać przy swoim, czyli odmówić zmiany punktacji.
10 kwi 2013 19:00
Predix, nie nadużywaj słów "cała prawda" gdy przedstawiasz tylko swoją wizję.
10 kwi 2013 19:04
Predix wyrasta na nowego Macierewicza namB)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 568 062

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.