FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 kwi 2013 19:22
GDZIE JEST TYPER :C
10 kwi 2013 19:23
Łukasz Dams napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Przecież to zrobiłem?

To dlaczego skrytykowałeś mnie, gdy ja to chciałem zrobić?

Czy ja mówiłem, że pytanie o opinie jest złe? Złe jest traktowanie tych opinii jako głosów w ankiecie, na podstawie której podjęta zostanie decyzja.
Dodane 10 kwietnia 2013 21:24:
No chyba, że chodzi o takie sprawy, w których trzeba sprawdzić, jakie gusta przeważają wśród kierowców.
Dodane 10 kwietnia 2013 21:26:
No dobra, czas na typera.
10 kwi 2013 19:27
Tutaj się mogę zgodzić z Rafikiem, gdyż podjęcie decyzji na podstawie opinii kierowców byłoby błędne, ponieważ większość jeśli nie wszyscy kierowcy patrzyli na swoje interesy (w tym przypadku punkty) i głosowali tak, żeby każdy wyszedł jak najlepiej na tym, a nie dana seria.
10 kwi 2013 19:29
Rafał Cupał napisał(a):
Czy ja mówiłem, że pytanie o opinie jest złe? Złe jest traktowanie tych opinii jako głosów w ankiecie, na podstawie której podjęta zostanie decyzja.

Więc jaka jest różnica między chęcią poznania opinii, a ankietą? Żadna. Celem obu przypadków jest ułatwienie podjęcia trudnej decyzji, aby ona była korzystna dla jak największej liczby osób. Ty wolisz "strzelić" i liczyć na to, że jakoś się przyjmie.
10 kwi 2013 19:29
WYGRAŁ TYPERA <cenzura>ANY!
10 kwi 2013 19:31
Dawid Czepiela napisał(a):
Tutaj się mogę zgodzić z Rafikiem, gdyż podjęcie decyzji na podstawie opinii kierowców byłoby błędne, ponieważ większość jeśli nie wszyscy kierowcy patrzyli na swoje interesy (w tym przypadku punkty) i głosowali tak, żeby każdy wyszedł jak najlepiej na tym, a nie dana seria.

Skoro każdy głosowałby pod siebie, to wynik byłby wyrównany. A taki się zapowiadał, więc i tak ja musiałbym podjąć decyzję, a byłaby ona nie inna niż tą, którą podjął Rafał.
10 kwi 2013 19:31
Adam Krzysztofiak napisał(a):
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Predix wyrasta na nowego Macierewicza namB)

heheheh <cenzura> dobre

-.-
Dodane 10 kwietnia 2013 21:32:
Szymon Kmiecik napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Czyli ta cała afera nie jest dlatego, że byłem przeciwny twojemu pomysłowi, ale dlatego, że zapytałem kierowców? I tym się różnimy. Ja wolę znać opinię innych, ty wolisz zatkać sobie uszy i brnąć dalej.

Zabawne, bo większość zmian omawiam z kierowcami...

Fakt, Radek to też kierowca <lol>

hahahahaha dobre xD <brawo>
10 kwi 2013 19:32
Na razie 5/5 typerów wygranych :D
10 kwi 2013 19:33
Przykład: jest propozycja usunięcia zespołu Verva Racing. W głosowaniu większość jest na tak, wiadomo dlaczego. Więc podejmujesz decyzję, że Vervę kasujemy. Czy to jest słuszna decyzja?
10 kwi 2013 19:33
Oczywiście
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 567 625

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.