FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
7 mar 2014 18:46
płacze ,bo juz ktorys raz dostalem za takie cos PK.. i nie tylko ja płacze bo ostatnio tez ktos mial o to pretensje..
Dodane 7 marca 2014 19:47:
Dawid Czepiela napisał(a):
Daniel Żabiński napisał(a):
Chcecie z GP2 ? prosze bardzo

0:59 wyjechal za linie.. i jeszcze 1:32 sobie zobaczcie :) Na wyjsciu z szykany w trzecim sektorze tez wyjechal..
Dodane 7 marca 2014 19:34:
I nie kłóćcie sie tylko proponuje zmienic punkt w regulaminie zeby nie byl taki "sztywny" .. w kazdej realnej serii na najszybszych okrazeniach wyjezdzaja za tor dwoma kolami.. bedzie mniej pracy dla was a i mniej "płaczacych" tez bedzie..

CZŁOWIEKU, CZYTAJ CO PISZESZ! Przecież dwoma kołami możesz wyjechać, ale nie więcej...

NO TO PROSZE O TO ABY DALI SS CO ZLE ZROBILEM ! na samym poczatku o tym napisalem ,Ty przeczytales 2-3 posty i nie wiesz o co chodzi..
Dodane 7 marca 2014 19:48:
Widac z niektorymi nawet sie podyskutowac nie da bo od razu spinaja dupe -.-
7 mar 2014 18:48
płacze ,bo juz ktorys raz dostalem za takie cos PK.. i nie tylko ja płacze bo ostatnio tez ktos mial o to pretensje..

http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /7/26/ - tu pisz propozycje zmiany regulaminu. Jestem ciekaw jak zdefiniujesz obręb toru tak, by był sprawiedliwy dla każdego.
7 mar 2014 18:50
Dodane 7 marca 2014 19:47:
Dawid Czepiela napisał(a):
Chcecie z GP2 ? prosze bardzo

0:59 wyjechal za linie.. i jeszcze 1:32 sobie zobaczcie :) Na wyjsciu z szykany w trzecim sektorze tez wyjechal..
Dodane 7 marca 2014 19:34:
I nie kłóćcie sie tylko proponuje zmienic punkt w regulaminie zeby nie byl taki "sztywny" .. w kazdej realnej serii na najszybszych okrazeniach wyjezdzaja za tor dwoma kolami.. bedzie mniej pracy dla was a i mniej "płaczacych" tez bedzie..

CZŁOWIEKU, CZYTAJ CO PISZESZ! Przecież dwoma kołami możesz wyjechać, ale nie więcej...

NO TO PROSZE O TO ABY DALI SS CO ZLE ZROBILEM ! na samym poczatku o tym napisalem ,Ty przeczytales 2-3 posty i nie wiesz o co chodzi..
Dodane 7 marca 2014 19:48:
Widac z niektorymi nawet sie podyskutowac nie da bo od razu spinaja dupe -.-

To już nie mój problem, ze jezdzisz w takiej serii, gdzie szef nie chce Ci dac screena ze sciecia. Ja jakos poprosilem szefa serii F1 to mi udostepnil material gdzie scialem, zobaczylem na przyszlosc. ;)
Jednak w sumie z Twoja arogancja to sie nie dziwie, ze nie chce Ci dac, a i nie musi ;)
7 mar 2014 18:53
Łukasz Dams napisał(a):

http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /7/26/ - tu pisz propozycje zmiany regulaminu. Jestem ciekaw jak zdefiniujesz obręb toru tak, by był sprawiedliwy dla każdego.

Spoko napisze , ale po treningu ;) Chociaz i tak pewno nic to nie da..
Zmodyfikowane 7 mar 2014 18:54 przez Daniel Żabiński.
7 mar 2014 18:54
Z tego co wiem, to i tak tutaj jest na ręke, bo tarki należą do toru. Tak naprawdę nie powinny, bo tor wyznaczają białe linie.
7 mar 2014 18:55
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Z tego co wiem, to i tak tutaj jest na ręke, bo tarki należą do toru. Tak naprawdę nie powinny, bo tor wyznaczają białe linie.

Od tego sezonu już nie.
7 mar 2014 18:59
"Znajdowanie się pojazdu na torze oznacza, że przynajmniej 2 koła tego pojazdu znajdują się na torze. Ścięciem toru nazywamy wszelkie opuszczenie toru przez pojazd. Ścinanie toru jest zabronione."

Ogladalem moj hot lap na powtorce , i wszedzie bylem dwoma kołami na torze.. przemyslcie to.. koncze ten spor ;)
7 mar 2014 19:01
Widocznie admin celowo dał ci karę z kapelusza. Pewnie dlatego, że jesteś za dobry na naszą ligę...
7 mar 2014 19:01

Dodane 7 marca 2014 20:02:
I na tym proponuję zakończyć dyskusję.
7 mar 2014 19:43
Cezary Kołcz napisał(a):
Widocznie admin celowo dał ci karę z kapelusza. Pewnie dlatego, że jesteś za dobry na naszą ligę...

Czarek! <3 xd
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
SOB
Deszcz
18 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 537 552

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.