FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 lut 2015 08:16
Podobno malowanie McLarena również jest testowe. Podczas ostatnich sesji mają pokazać...

czerwono-białe <lol>
Dodane 1 lutego 2015 09:17:
Cezary Kołcz napisał(a):

<lol>

Jest pindol! (mały, ale jednak)
Dodane 1 lutego 2015 09:27:

Dodane 1 lutego 2015 09:31:
McLaren has encountered some small technical glitches in the MP4-30. That's why Fernando Alonso hasn't gone out yet for an installation run. The team expect to do a first lap pretty soon though.
1 lut 2015 08:33
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama krzyska_aleksa, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w lidze. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najwolniejszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych osiągnięć, chciał zostać egzaminatorem i bał się wychodzić z każdego zakrętu. Jedyne co miał to internet, ligę i nadzieję, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w lidze. Pół roku temu również mój znajomy z serii GP2 popełnił samobójstwo bo dużo ludzi na serwerze się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo ligowe trolle, tak trzymać.
1 lut 2015 08:35

Te dziurki są dosyć ciekawe...
Dodane 1 lutego 2015 09:36:
Grzegorz Brojak napisał(a):
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama krzyska_aleksa, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w lidze. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najwolniejszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych osiągnięć, chciał zostać egzaminatorem i bał się wychodzić z każdego zakrętu. Jedyne co miał to internet, ligę i nadzieję, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w lidze. Pół roku temu również mój znajomy z serii GP2 popełnił samobójstwo bo dużo ludzi na serwerze się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo ligowe trolle, tak trzymać.

Zaprzeczam, ja żyje i mogę to udowodnić na torze xD
1 lut 2015 09:02
Rafał Cupał napisał(a):
Nie wiem, na jakiej podstawie to oceniasz, ale masz rację, bo ten pedał stawia duży opór i po kilku okrążeniach boli mnie noga. Wtedy instynktownie staram się ją oszczędzać, mniej hamując, co najbardziej przeszkadza mi na średnich zakrętach, na których trzeba delikatnie zahamować. Dlatego zamierzam podczas testów przedsezonowych wytrenować tą nogę.
Dodane 1 lutego 2015 02:29:
Z drugiej strony najbardziej męczące jest trzymanie nogi nad pedałem, ale ze zmęczoną nogą trudniej go wciskać z wyczuciem.

Po prostu zobaczyłem po twojej jeździe. Ja to na razie mam problem z dwoma pedałami .(bez skojarzeń) Jak jeździłem jeszcze na Formuła ex tak to chyba się nazywało to nie miałem do niej pedałów i musiałem jeździć na przyciskach, później kupiłem DFGT i postanowiłem nauczyć się jeździć na pedałach to przez pierwszy tydzień mnie skurcz w nodze łapach, później to ogarnąłem, ale dalej nie ogarniam kompletnie tych pedałów. :P
Dodane 1 lutego 2015 10:07:
Grzegorz Brojak napisał(a):

Nie wiem co to miało być, ale to lekka przesada.
1 lut 2015 09:25
Przerobiona pasta jakaś
1 lut 2015 09:49
Rafał Cupał napisał(a):
Nie wiem, na jakiej podstawie to oceniasz, ale masz rację, bo ten pedał stawia duży opór i po kilku okrążeniach boli mnie noga. Wtedy instynktownie staram się ją oszczędzać, mniej hamując, co najbardziej przeszkadza mi na średnich zakrętach, na których trzeba delikatnie zahamować. Dlatego zamierzam podczas testów przedsezonowych wytrenować tą nogę.
Dodane 1 lutego 2015 02:29:
Z drugiej strony najbardziej męczące jest trzymanie nogi nad pedałem, ale ze zmęczoną nogą trudniej go wciskać z wyczuciem.

Menel jeździ w butach?
1 lut 2015 09:52
Z tego co wiem to Menel ciśnie w butach od kartingu.
1 lut 2015 09:57
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Ja czasami także:]
1 lut 2015 10:03
Patryk Łucków napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Ja czasami także:]

Można wiedzieć co to daję ?
Ja kiedyś próbowałem jechać bez skarpet, ale wtedy moje nogi mają bardzo dużą przyczepność do pedałów. :P
1 lut 2015 10:22
RED BULL TAKI PIĘKNY <3
Dodane 1 lutego 2015 11:23:

Dodane 1 lutego 2015 11:24:
Damian Wolkiewicz napisał(a):
G27 ponoć jest awaryjna i ma gorszy FF od DFGT - poza tym moim skromnym zdaniem za droga, to tylko kierownica :D

I tak nie umiesz jezdzic.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
34 °C
SOB
Słonecznie
25 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 595 644

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.