Rafał Cupał napisał(a):
Nie wiem, na jakiej podstawie to oceniasz, ale masz rację, bo ten pedał stawia duży opór i po kilku okrążeniach boli mnie noga. Wtedy instynktownie staram się ją oszczędzać, mniej hamując, co najbardziej przeszkadza mi na średnich zakrętach, na których trzeba delikatnie zahamować. Dlatego zamierzam podczas testów przedsezonowych wytrenować tą nogę.
Dodane 1 lutego 2015 02:29:
Z drugiej strony najbardziej męczące jest trzymanie nogi nad pedałem, ale ze zmęczoną nogą trudniej go wciskać z wyczuciem.
Po prostu zobaczyłem po twojej jeździe. Ja to na razie mam problem z dwoma pedałami .(bez skojarzeń) Jak jeździłem jeszcze na Formuła ex tak to chyba się nazywało to nie miałem do niej pedałów i musiałem jeździć na przyciskach, później kupiłem DFGT i postanowiłem nauczyć się jeździć na pedałach to przez pierwszy tydzień mnie skurcz w nodze łapach, później to ogarnąłem, ale dalej nie ogarniam kompletnie tych pedałów.
Dodane 1 lutego 2015 10:07:Grzegorz Brojak napisał(a):
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama krzyska_aleksa, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w lidze. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najwolniejszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych osiągnięć, chciał zostać egzaminatorem i bał się wychodzić z każdego zakrętu. Jedyne co miał to internet, ligę i nadzieję, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w lidze. Pół roku temu również mój znajomy z serii GP2 popełnił samobójstwo bo dużo ludzi na serwerze się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo ligowe trolle, tak trzymać.
Nie wiem co to miało być, ale to lekka przesada.