Maciej Miłosz napisał(a):
Mateusz Kulesza napisał(a):
Mateusz Kulesza napisał(a):
Dziękuje panu Kuleszy za roz

anie mi wyścigu.
Brawo
Dodane 29 marca 2015 18:40:Pokażecie dziś transmisję z GP2, czy znowu F1?
Dziękuje panu Miłoszowi za spychanie mnie po T1 i mówienie że to moja wina....
Miłosz, zobacz powtórkę. Byłem w kanapce i Ty mnie spychałeś. Miałeś miejsce ale nie, wolałeś zjechać na mnie. Zanim sie wypowiesz zobacz powtórkę.
Tyle ze moj samochód w niekontrolowany sposób sam zjeżdżał na prawo. Może to jest też moja wina, ale widząc, ze byłem szybszym zawodnikiem wjeżdżającym w ten zakręt mogłeś odpuścić.
Byłeś szybszy? No nie wiem. Ty mogłeś odpuscić bo Ty mnie spychałeś a nie ja Ciebie. Dlaczego ja miałem odpuszczać jak miałem wolny tor przed sobą i to Ty mnie spychałeś? no ziomek...
Zauważ,ze ja startowałem z dalszej pozycji, wiec ja byłem szybszym kierowca.
Hahha to że startowałeś dalej i po t1 byłeś okok nie znaczy że byłeś szybszy. Ja na starcie miałem problemy ze sprzęgłem więc zepsułem start.
Po 1. To Twój samochód był niekontrolowany i to TY sobie sam zepsułeś wyścig.
Po 2. Trzeba było odpuścić a nie jechać na chama. Myślałeś że Cię puszczę bo co? Bo masz McLarena czy co? Nie widzę podstaw. Ja jechałem swoją linią jazdy wiec pretenje miej do siebie, nie do mnie
po 3. Bardzo przepraszam Cię księciu z bajki że byłeś mega szybszy a ja nie puściłem Cię

przykro. Następnym razem wszyscy Cię puszczą bo przecież trzeba uważać jak Twoje auto w NIEKONTROLOWANY sposób jeździ.
Zmodyfikowane 29 mar 2015 20:24 przez
Mateusz Kulesza.