FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 kwi 2015 18:06
Skargi poleciały na czołówkę wyścigu i na pewno są złożone przez czołowych zawodników. Skoro wszyscy zaprzeczają, że składali tzn, że wszyscy w tym maczali swe brudne paluchy. :P

Po prostu wszyscy kłamią. ( Jeszcze raz przeczytam, że ktoś nie składał skarg to go pier dolne młotkiem )
Zmodyfikowane 14 kwi 2015 18:08 przez Dawid Płonka.
14 kwi 2015 18:25
To mnie <cenzura>nij tym młotkiem, bo ja nie składałem, nie składam i nie będę składał skarg. Twoja odważna teoria legła w gruzach :|
14 kwi 2015 18:35
Cezary Kołcz napisał(a):
To mnie <cenzura>nij tym młotkiem, bo ja nie składałem, nie składam i nie będę składał skarg. Twoja odważna teoria legła w gruzach :|

14 kwi 2015 18:42
Dawid Płonka napisał(a):
Skargi poleciały na czołówkę wyścigu i na pewno są złożone przez czołowych zawodników. Skoro wszyscy zaprzeczają, że składali tzn, że wszyscy w tym maczali swe brudne paluchy. :P

Po prostu wszyscy kłamią. ( Jeszcze raz przeczytam, że ktoś nie składał skarg to go pier dolne młotkiem )

Nigdy na nikogo nie złożyłem skargi. I to nie jest żart. ;)
14 kwi 2015 19:16
Dawid Płonka napisał(a):
( Jeszcze raz przeczytam, że ktoś nie składał skarg to go pier dolne młotkiem )

W tym GP nie złożyłem ani jednej skargi.

14 kwi 2015 21:51
Powiem tak, od dwóch wyścigów mam Rafikowych umiejętności 1.92 mimo, że dojechałem w ostatnich wyścigach 9 i 10. A jak dwa razy dojechałem chyba na imoli i bahrajnie 11 i 14 to miałem 2.44 i 2.55, coś w tym stylu. Ja już nie wiem jak ten system działa...

Nie można po prostu zrobić, że umiejętności się wylicza tylko za ostatnie kwalifikacje i wyścig. Bo teraz mi się wydaję, że to liczy z paru wyścigów i słabo to liczenie wychodzi.
14 kwi 2015 22:06
Fajna pogoda na następne dni tzn Piątek i Sobota bo mocno popada :).
14 kwi 2015 22:39
I tak dostaniesz karę za scięcie. xD
15 kwi 2015 11:55
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Powiem tak, od dwóch wyścigów mam Rafikowych umiejętności 1.92 mimo, że dojechałem w ostatnich wyścigach 9 i 10. A jak dwa razy dojechałem chyba na imoli i bahrajnie 11 i 14 to miałem 2.44 i 2.55, coś w tym stylu. Ja już nie wiem jak ten system działa...

Nie można po prostu zrobić, że umiejętności się wylicza tylko za ostatnie kwalifikacje i wyścig. Bo teraz mi się wydaję, że to liczy z paru wyścigów i słabo to liczenie wychodzi.

Prawdopodobnie wypadły ci z tych liczonych sesji jeszcze lepsze wyniki niż P9 i P10, stąd "spadek" formy. Według mnie to powinno działać tak że jak ktoś się poprawił w stosunku do poprzedniego wyścigu/sesji to wzrost współczynnika, a jak nie to spadek (w proporcjonalnym stopniu), no ale Rafik ma jakiś inny wzór na to :P
Dodane 15 kwietnia 2015 14:07:
Ale to że wiem że jak ten system działa to nie znaczy że go rozumiem xD Taki Yayo nie jeździ już kilka wyścigów, a ma większy współczynnik niż ja (obaj zdobyliśmy po 1 punkcie w tym sezonie, w tamtym Yayo nie punktował, więc na pewno w liczonych wyścigach ma tylko jedno top 10). Jak przestał jeździć to byłem przed nim w tej klasyfikacji, a teraz jestem za nim xDD Dat logic <lol>
15 kwi 2015 13:21
To jeszcze nic. Piotr Cygler który był chyba na jednej sesji jest przed kilku krotnym mistrzem serii GP2 MisterSimim.
Zmodyfikowane 15 kwi 2015 13:21 przez Krzysztof Pieczykolan.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
31 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 690 091

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.