13 kwi 2015 22:04
FORUM
FORUM OGÓLNE
14 kwi 2015 03:30
Na 77 skarg 6 dotyczy SC, KTÓRE NIE JEŹDZI
Nie wiem kim jesteś, ale jesteś idiota, dziękuję.
Nie wiem kim jesteś, ale jesteś idiota, dziękuję.
14 kwi 2015 08:49
Za to powinna być odebrana licencja do końca sezonu albo dalej.
14 kwi 2015 09:54
Tak, wiedziałem xD Kilka godzin nieobecności i już 5 stron spamu
Dodane 14 kwietnia 2015 12:08:
Michał Kozera napisał(a):
Bez przesady, kara powinna być adekwatna do czynów (za trochę burdelu na stronie, który tak naprawdę WY robicie, zamiast mieć wyje*ane na tego typu głupoty - przy okazji sprawiacie uciechę
owi - ma być taka sama kara jak za rozpie*dol na wyścigu?)
Dodane 14 kwietnia 2015 12:11:
Mateusz Ziubiński napisał(a):
No to sory, ale to wy macie problem. To że wy uważacie że nie ma kar nie znaczy że faktycznie nie ma i nic nie trzeba udowadniać. Jak sam Rafik, który tworzył ten system od podstaw powie że są bany na skargi to też będziecie wołali żeby dał konkretny przykład? No to złóż fejkowe skargi to się przekonasz że są bany
Dodane 14 kwietnia 2015 12:20:
Na rozluźnienie:

xD

Dodane 14 kwietnia 2015 12:08:
Michał Kozera napisał(a):
Za to powinna być odebrana licencja do końca sezonu albo dalej.
Bez przesady, kara powinna być adekwatna do czynów (za trochę burdelu na stronie, który tak naprawdę WY robicie, zamiast mieć wyje*ane na tego typu głupoty - przy okazji sprawiacie uciechę

Dodane 14 kwietnia 2015 12:11:
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Argument, że nikogo się nie każe wynika właśnie z tego, że nie potrafi się wymienić żadnego takiego przypadku. A skoro ty mówisz,że takie były, to musisz to jakoś poprzeć przykładem, bo inaczej wychodzi na to, że walisz ściemę. To po twojej stronie leży pokazanie przykładu, że taki przykład był, bo wg "NAS" takiego przykładu nie ma, więc jak możemy Ci to udowodnić...
No to sory, ale to wy macie problem. To że wy uważacie że nie ma kar nie znaczy że faktycznie nie ma i nic nie trzeba udowadniać. Jak sam Rafik, który tworzył ten system od podstaw powie że są bany na skargi to też będziecie wołali żeby dał konkretny przykład? No to złóż fejkowe skargi to się przekonasz że są bany

Dodane 14 kwietnia 2015 12:20:
Na rozluźnienie:

xD
14 kwi 2015 10:56
Bany na skargi to raczej za dużo nie dadzą. Może ewentualnie dadzą coś tymczasowo bo na ile byście bany dali?? Do końca sezonu lub więcej?? Jak im się ban skończy to powrócą.
14 kwi 2015 11:14
Kryspin Słomiński napisał(a):
To dostaną kolejnego do końca kolejnego sezonu albo za recydywę to na dłużej.
Bany na skargi to raczej za dużo nie dadzą. Może ewentualnie dadzą coś tymczasowo bo na ile byście bany dali?? Do końca sezonu lub więcej?? Jak im się ban skończy to powrócą.
To dostaną kolejnego do końca kolejnego sezonu albo za recydywę to na dłużej.
14 kwi 2015 11:23
Ja wiem tylko jedno. Kłótnie tu nic nie dadzą. Trzeba pomyśleć i zaproponować Rafałowi jakiś nowy lepszy system skarg.
14 kwi 2015 11:25
Według mnie to w ogóle skargi by trzeba było wywalić i każdego sprawdzać, karać za przewinienia, wtedy byłoby sprawiedliwie. Ale to rozwiązanie jest zbyt czasochłonne by sobie na nie pozwolić (sam kiedyś w LL przez jakiś czas z tego korzystałem, aż w końcu wróciłem do skarg, bo nie miałem czasu by sprawdzać wszystkich).
14 kwi 2015 11:31
Maciej Paruch napisał(a):
Cały wyścig z Krzyśkiem_aleksem.

Według mnie to w ogóle skargi by trzeba było wywalić i każdego sprawdzać, karać za przewinienia, wtedy byłoby sprawiedliwie. Ale to rozwiązanie jest zbyt czasochłonne by sobie na nie pozwolić (sam kiedyś w LL przez jakiś czas z tego korzystałem, aż w końcu wróciłem do skarg, bo nie miałem czasu by sprawdzać wszystkich).
Cały wyścig z Krzyśkiem_aleksem.

14 kwi 2015 13:34
Kiedy będzie tor w F1 i serwer?
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony