FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 kwi 2015 22:04
Co do skarg bo teraz sobie je przejrzałem to do niektórych mam taką opinię.

Patrzeć na to się nie da a i admin który sprawdza to, ma zajęty czas na te głupoty.
14 kwi 2015 03:30
Na 77 skarg 6 dotyczy SC, KTÓRE NIE JEŹDZI

Nie wiem kim jesteś, ale jesteś idiota, dziękuję.

14 kwi 2015 08:49
Za to powinna być odebrana licencja do końca sezonu albo dalej.
14 kwi 2015 09:54
Tak, wiedziałem xD Kilka godzin nieobecności i już 5 stron spamu :D
Dodane 14 kwietnia 2015 12:08:
Michał Kozera napisał(a):
Za to powinna być odebrana licencja do końca sezonu albo dalej.

Bez przesady, kara powinna być adekwatna do czynów (za trochę burdelu na stronie, który tak naprawdę WY robicie, zamiast mieć wyje*ane na tego typu głupoty - przy okazji sprawiacie uciechę <cenzura>owi - ma być taka sama kara jak za rozpie*dol na wyścigu?)
Dodane 14 kwietnia 2015 12:11:
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Argument, że nikogo się nie każe wynika właśnie z tego, że nie potrafi się wymienić żadnego takiego przypadku. A skoro ty mówisz,że takie były, to musisz to jakoś poprzeć przykładem, bo inaczej wychodzi na to, że walisz ściemę. To po twojej stronie leży pokazanie przykładu, że taki przykład był, bo wg "NAS" takiego przykładu nie ma, więc jak możemy Ci to udowodnić...

No to sory, ale to wy macie problem. To że wy uważacie że nie ma kar nie znaczy że faktycznie nie ma i nic nie trzeba udowadniać. Jak sam Rafik, który tworzył ten system od podstaw powie że są bany na skargi to też będziecie wołali żeby dał konkretny przykład? No to złóż fejkowe skargi to się przekonasz że są bany ;)
Dodane 14 kwietnia 2015 12:20:
Na rozluźnienie:

xD
14 kwi 2015 10:56
Bany na skargi to raczej za dużo nie dadzą. Może ewentualnie dadzą coś tymczasowo bo na ile byście bany dali?? Do końca sezonu lub więcej?? Jak im się ban skończy to powrócą.
14 kwi 2015 11:14
Kryspin Słomiński napisał(a):
Bany na skargi to raczej za dużo nie dadzą. Może ewentualnie dadzą coś tymczasowo bo na ile byście bany dali?? Do końca sezonu lub więcej?? Jak im się ban skończy to powrócą.

To dostaną kolejnego do końca kolejnego sezonu albo za recydywę to na dłużej.
14 kwi 2015 11:23
Ja wiem tylko jedno. Kłótnie tu nic nie dadzą. Trzeba pomyśleć i zaproponować Rafałowi jakiś nowy lepszy system skarg.
14 kwi 2015 11:25
Według mnie to w ogóle skargi by trzeba było wywalić i każdego sprawdzać, karać za przewinienia, wtedy byłoby sprawiedliwie. Ale to rozwiązanie jest zbyt czasochłonne by sobie na nie pozwolić (sam kiedyś w LL przez jakiś czas z tego korzystałem, aż w końcu wróciłem do skarg, bo nie miałem czasu by sprawdzać wszystkich).
14 kwi 2015 11:31
Maciej Paruch napisał(a):
Według mnie to w ogóle skargi by trzeba było wywalić i każdego sprawdzać, karać za przewinienia, wtedy byłoby sprawiedliwie. Ale to rozwiązanie jest zbyt czasochłonne by sobie na nie pozwolić (sam kiedyś w LL przez jakiś czas z tego korzystałem, aż w końcu wróciłem do skarg, bo nie miałem czasu by sprawdzać wszystkich).

Cały wyścig z Krzyśkiem_aleksem.
14 kwi 2015 13:34
Kiedy będzie tor w F1 i serwer?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
26 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 689 314

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.