FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 kwi 2015 20:00
Marcel Pawiński napisał(a):
Piotr Gałkowski napisał(a):
Tak jak mówię, jakoś jak ja nie wygrałem na A1, gdzie ostro się prztykaliśmy, nie leciałem składać skarg za wypychanie lub wyprzedzanie po za torem bo takie coś było, i pewnie wiesz o tym, no chyba że sobie nie przypominasz ale mniejsza, wtedy nie było żadnych wątów, bo wygrał kto inny? Wygrałem znów ja, i znów jest wielka burza, i milion skarg? Dorośnijcie, a potem wróćcie do sim-racingu, jeżeli nie umie ktoś przegrywać.

Na mnie też są i nic nie mówię... Po Imoli też nic nie gadałem.

Po Imoli to akurat nie miałeś nic do gadania, bo rżnąłeś zakręty jak babcia sękacza na święta. Teraz sytuacja jest inna, ktoś składa skargi nieprawidłowe (niesprawiedliwe, niezgodne z regulaminem i tak dalej) i to jest przykre, smutne i bardzo niefajne.
13 kwi 2015 20:01
A jak się wtedy niby bronić? Gadasz teraz mega bez sensu.

Możesz się bronic jazdą bez przewinień. <lol> Wiem, zaraz będzie "hahahaha po<cenzura>ało Cię mam jeździć przepisowo? Skoro mogę ścinac, a w razie czego jak ktoś złoży na mnie to się zemszczę"

Dodane 13 kwietnia 2015 22:02:
Jeszcze tak dodam, żeby nikt nie miał wątpliwości, mam cały czas na myśli skargi uzasadnione wg. administracji. Co do nieuzasadnionych sprawa jest jasna - ban na skargi. I nie odnoszę się do 40 skarg na Piotra w GP2, bo nie znam sytuacji.
13 kwi 2015 20:03
Radosław Cupał napisał(a):

Szukałem z przyzwyczajenie przycisku "Lubię to!"...

Grzegorz Brojak napisał(a):
To nie fakt złożonej anonimowej skargi powoduje problem tylko fakt, że w ogóle o niej wiecie. A powinno byc tak, że tylko administracja widzi skargi i w przypadku takich skarg jak ta jest po prostu przycisk "ban", a środowisko ligowe o całym zajściu nie ma wiedzy. Tak jakby skargi nie było.

Gdy skargi nie będą widoczne, zacznie się jeszcze większy kocioł. Wtedy już wszystko będzie za plecami wszystkich i powstanie wolna amerykanka.

Grzegorz Brojak napisał(a):
A jak się wtedy niby bronić? Gadasz teraz mega bez sensu.

Możesz się bronic jazdą bez przewinień. <lol> Wiem, zaraz będzie "hahahaha po<cenzura>ało Cię mam jeździć przepisowo? Skoro mogę ścinac, a w razie czego jak ktoś złoży na mnie to się zemszczę"

Cóż, Gałkowski nie jest mistrzem dyskusji. Ale mścić się nie będzie, spokojnie, przypilnujemy go :P
Zmodyfikowane 13 kwi 2015 20:04 przez Michał Kozera.
13 kwi 2015 20:04
Wtedy zaczęło by się posądzanie administracji o "ustawione" werdykty.
13 kwi 2015 20:04
Grzegorzu Brojaku (Brojak wedle zasad odmiany przez przypadki F1 Online). Popieram Twój pomysł o utajnieniu listy skarg, jednak to wymaga sporego pokładu zaufania dla administracji, że będzie skutecznie odsiewać potem ziarno od plewa, czyli ostro reagować na syndrom "skarg z dupy"
13 kwi 2015 20:22
Kończąc sprawę pana Miłosza, pierwszy lepszy z brzegu:

Naucz się jeździć, a nie przy<cenzura>asz się do innych. <cenzura>ane cebulactwo, aby zdobyć 1 pkt więcej. MASAKRA.
13 kwi 2015 20:37
Zakaz hotlinkowania? To prawie jak zakaz skargowania :V
13 kwi 2015 20:37
13 kwi 2015 20:41
13 kwi 2015 20:48
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
25 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 689 127

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.