FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 kwi 2015 19:15
Grzegorz Brojak napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Ależ taka osoba otrzymuje kary za to, gdybyście się bardziej interesowali ligą niż swoim kółkiem wzajemnej adoracji to byście wiedzieli.

Poproszę przykład z linkiem do informacji, kiedy taka osoba karę otrzymała. A jak wiemy w tym sezonie mieliśmy już do czynienia z milionami skarg, więc i w z tego sezonu przykładów oczekuję.

To Wy stwierdzacie, że nikogo się nie karze, więc to po Waszej stronie leży udowodnienie tego. Do takich danych ma dostęp tylko Rafik i osoby zbanowane. Swego czasu sam dostałem bana i pewnie kilka innych osób także.

Jeśli nie wiemy o fakcie bana, to w naszej opinii do niego nie doszło. W kota Schroedingera nikt tutaj się nie bawi. Jeśli uważasz, że ban był, zrób coś by swoją rację udowodnić. My potrafimy - nigdzie nie ma info o banie. Proste i logiczne.
13 kwi 2015 19:16
Michał Kozera napisał(a):
Ależ taka osoba otrzymuje kary za to, gdybyście się bardziej interesowali ligą niż swoim kółkiem wzajemnej adoracji to byście wiedzieli.

Poproszę przykład z linkiem do informacji, kiedy taka osoba karę otrzymała. A jak wiemy w tym sezonie mieliśmy już do czynienia z milionami skarg, więc i w z tego sezonu przykładów oczekuję.

To Wy stwierdzacie, że nikogo się nie karze, więc to po Waszej stronie leży udowodnienie tego. Do takich danych ma dostęp tylko Rafik i osoby zbanowane. Swego czasu sam dostałem bana i pewnie kilka innych osób także.

Argument, że nikogo się nie każe wynika właśnie z tego, że nie potrafi się wymienić żadnego takiego przypadku. A skoro ty mówisz,że takie były, to musisz to jakoś poprzeć przykładem, bo inaczej wychodzi na to, że walisz ściemę. To po twojej stronie leży pokazanie przykładu, że taki przykład był, bo wg "NAS" takiego przykładu nie ma, więc jak możemy Ci to udowodnić...
13 kwi 2015 19:22
Skarg nie ma. Jest tylko mroźna zima, ból dupy, halucynacje z niedożywienia i śmierć.
13 kwi 2015 19:23

Post został usunięty przez autora

13 kwi 2015 19:24
Wystarczy skierowac pytanie do administracji: Czy są karane osoby nadużywające skarg? Pytaliście? Jak nie to biegusiem. No, no, szybko.
13 kwi 2015 19:26
Piotr Gałkowski napisał(a):
Hahahahahah ta skarga mnie rozwaliła :D Nieprzepisowy zjazd do Alei, gdy objężdżam Dąbra po prawej, i się właśnie tak zgadaliśmy żeby tak jechać bo gadaliśmy na skype, i on kazał mi tak jechać, trzymajcie mnie bo spadne z krzesła ze śmiechu. :D Lub jest też dobra skarga jak jade w tunelu i ścinam zakręt, dobre, dobre (y) :D :D :D beka z typa. <ok> <ok> <bezradny> <lol> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>

Akurat te skargi, jak inne (na przykład za wyprzedzanie SC, którego nie było w... zerowej minucie i sekundzie) są tragiczne, bo śmieszne przestały być już dawno. Na prawdę, nie wiem co osoba która je złożyła ma w głowie, chyba jedno wielkie gówno zamiast mózgu, ewentualnie totalną pustkę.
13 kwi 2015 19:29
Widzę że pan Miłosz się nie ukrywa ze skargami w GT, walcz dalej! Przecież to 1-2 pkt więcej, po kapitalnej szarży przy zielonym stoliku. Pogratulować braku mózgu <ok>

Skargi w GP2 zalecam uczcić minutą ciszy <lol>
Zmodyfikowane 13 kwi 2015 19:31 przez Aleksy Mainusz.
13 kwi 2015 19:31
Aleksy Mainusz napisał(a):
Widzę że pan Miłosz się nie ukrywa ze skargami w GT, walcz dalej! Przecież to 1-2 pkt więcej, po kapitalnej szarży przy zielonym stoliku. Pogartulować braku mózgu <ok>

Skargi w GP2 zalecam uczić minutą ciszy <lol>

haha może też popatrzę co tam naod<cenzura>ałeś, taki <cenzura>owy wyścig miałem, ale jeszcze się chyba nie skończył :D z tego co widzę można jeszcze sporo zyskać xD
13 kwi 2015 19:32
Ja wiem, że przekroczyłem linię wyjazdu z boksu i się nawet o to nie burzę. Inna sprawa, że zrobiłem to na końcu linii i niewiele sensu byłoby w karaniu za to, ale spoko, dla mnie to no problem.

Ale kurna 74 skargi? W tym jakieś 40 na Gałkowskiego? Jeśli nie ścinał tak jak Marcel na Imoli (nic osobistego, tylko przykład), to naprawdę nie rozumiem typa, który skarżył.
Zmodyfikowane 13 kwi 2015 19:38 przez Michał Kozera.
13 kwi 2015 19:40
Aleksy Mainusz napisał(a):
Widzę że pan Miłosz się nie ukrywa ze skargami w GT, walcz dalej! Przecież to 1-2 pkt więcej, po kapitalnej szarży przy zielonym stoliku. Pogratulować braku mózgu <ok>

Skargi w GP2 zalecam uczcić minutą ciszy <lol>

Ta, bo oczywiście od razu na mnie musisz wszystko zwalić.
I proszę się ode mnie odpierdo*ić raz na zawsze, bo odkąd się tu pojawiłem to ciągle się mnie czegoś czepiasz.
Dziękuję dobranoc, bo jest już późno i trzeba spać, żeby rano wstać.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
23 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 688 310

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.