Maciej Miłosz napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Serio? Albo Mati komuś coś zrobił, albo ktoś mnie tak nie lubi, że złożył na Matiego skargę aby on pomyślał, że to ja. Prawo za pomysłowość.
Tak żem zrozumiał, że ktoś Ciebie oskarżył o składanie skarg
A ja dopiero zauważyłem, że Pieczyk napisał prawo zamiast brawo
Ja też...
Marcel Pawiński napisał(a):
Konto usunięte napisał:
Jeśli administracja nie chce aby skargi były widoczne dla wszystkich to najlepiej gdyby autor skargi był widoczny tylko dla osoby, na którą skarga jest złożona. Wtedy to ta osoba zadecyduję czy chce ujawnić nazwisko takiego Skargowicza nagminnego czy nie.
Albo, żeby szef serii widział kto składał skargi, na kogo i to On decydował czy ujawnić listę, bądź nie.
Tylko wtedy mogłyby się pojawić w to miejsce oskarżenia o protekcje skarżącego, działanie na niekorzyść poszkodowanego i pewnie jeszcze inne pomysły... To raczej by się dobrze nie skończyło
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Albo zrobimy coś w tej sprawie, albo Rafik dalej nic z tym nie zrobi. Jedna osoba przeciwko Rafikowi to za mało.
Ja już kiedyś o to postulowałem, to bodaj ktoś uznał, że zmiany nie będą korzystne i skończył się temat. Problemem w takich przypadkach jest brak większego zaangażowania, z reguły odezwą się dwie-trzy osoby, a reszta milczy

Gdyby było więcej osób, to takie dwie osoby przeciwne zmianom znaczyłyby dużo mniej.
Zmodyfikowane 13 kwi 2015 18:39 przez
Michał Kozera.