FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 kwi 2015 17:30

Post został usunięty przez autora

13 kwi 2015 17:30
Nie są jawne więc każdy cwaniaczek chce jeszcze bardziej rozpalać kłótnie między kierowcami.
13 kwi 2015 17:33
Michał Kozera napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Serio? Albo Mati komuś coś zrobił, albo ktoś mnie tak nie lubi, że złożył na Matiego skargę aby on pomyślał, że to ja. Prawo za pomysłowość. <brawo>

Tak żem zrozumiał, że ktoś Ciebie oskarżył o składanie skarg :P

Dojechałem za Matim ze stratą 4 sekund pewnie chłopak pomyślał, że to ja złożyłem a tak nie było.

Maciej Miłosz napisał(a):
Serio? Albo Mati komuś coś zrobił, albo ktoś mnie tak nie lubi, że złożył na Matiego skargę aby on pomyślał, że to ja. Prawo za pomysłowość. <brawo>

A ja dopiero zauważyłem, że Pieczyk napisał prawo zamiast brawo <wyśmiewacz>

Oj tam, oj tam. xD
Dodane 13 kwietnia 2015 19:35:
Mateusz Dąbrowski napisał(a):
Nie są jawne więc każdy cwaniaczek chce jeszcze bardziej rozpalać kłótnie między kierowcami.

Ja jestem już parę sezonów za uwidocznieniem osób ktore składają skargi.
Zmodyfikowane 13 kwi 2015 17:35 przez Krzysztof Pieczykolan.
13 kwi 2015 17:46
Wystarczy zrobić aby każdy widział kto składa skargi i skarg będzie zamiast 100 to 5. Bo polecą skargi za kolizje które są do przewidzenia a nie skargi za pierdoły bo ktoś chce zyskać pozycje jak lamus przy "zielonym stoliku".

Brak słów. Ja bym bardzo chciał zobaczyć kto składa te skargi.
13 kwi 2015 17:50

Dojechałem za Matim ze stratą 4 sekund pewnie chłopak pomyślał, że to ja złożyłem a tak nie było.

Akurat Ciebie za chama nie uważam, więc nic takiego nie pomyślałem :P Raczej ktoś mnie bardzo w tej lidze nie lubi i mści się na każdej okazji. Szkoda tylko że nie ma odwagi tego napisać, tylko składa skargi jak ostatni frajer. W sumie to mam kilka typów kto to mógł być, ale zachowam to dla siebie :)
Konto usunięte
13 kwi 2015 17:53
Jeśli administracja nie chce aby skargi były widoczne dla wszystkich to najlepiej gdyby autor skargi był widoczny tylko dla osoby, na którą skarga jest złożona. Wtedy to ta osoba zadecyduję czy chce ujawnić nazwisko takiego Skargowicza nagminnego czy nie.
13 kwi 2015 17:58
Konto usunięte napisał:
Jeśli administracja nie chce aby skargi były widoczne dla wszystkich to najlepiej gdyby autor skargi był widoczny tylko dla osoby, na którą skarga jest złożona. Wtedy to ta osoba zadecyduję czy chce ujawnić nazwisko takiego Skargowicza nagminnego czy nie.

Albo, żeby szef serii widział kto składał skargi, na kogo i to On decydował czy ujawnić listę, bądź nie.
13 kwi 2015 18:36
Albo zrobimy coś w tej sprawie, albo Rafik dalej nic z tym nie zrobi. Jedna osoba przeciwko Rafikowi to za mało.
13 kwi 2015 18:37
Maciej Miłosz napisał(a):

A ja dopiero zauważyłem, że Pieczyk napisał prawo zamiast brawo <wyśmiewacz>

Ja też... :D

Marcel Pawiński napisał(a):
Konto usunięte napisał:

Albo, żeby szef serii widział kto składał skargi, na kogo i to On decydował czy ujawnić listę, bądź nie.

Tylko wtedy mogłyby się pojawić w to miejsce oskarżenia o protekcje skarżącego, działanie na niekorzyść poszkodowanego i pewnie jeszcze inne pomysły... To raczej by się dobrze nie skończyło :)

Albo zrobimy coś w tej sprawie, albo Rafik dalej nic z tym nie zrobi. Jedna osoba przeciwko Rafikowi to za mało.

Ja już kiedyś o to postulowałem, to bodaj ktoś uznał, że zmiany nie będą korzystne i skończył się temat. Problemem w takich przypadkach jest brak większego zaangażowania, z reguły odezwą się dwie-trzy osoby, a reszta milczy :P Gdyby było więcej osób, to takie dwie osoby przeciwne zmianom znaczyłyby dużo mniej.
Zmodyfikowane 13 kwi 2015 18:39 przez Michał Kozera.
13 kwi 2015 18:40

Ja już od pewnego czasu podpisuję się pod ujawnieniem autorów skarg.
Dodane 13 kwietnia 2015 20:41:
Ja już kiedyś o to postulowałem, to bodaj ktoś uznał, że zmiany nie będą korzystne i skończył się temat.

Pewnie Rafik xD
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 687 389

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.