FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 kwi 2015 19:40
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Piotr Gałkowski napisał(a):
Hahahahahah ta skarga mnie rozwaliła :D Nieprzepisowy zjazd do Alei, gdy objężdżam Dąbra po prawej, i się właśnie tak zgadaliśmy żeby tak jechać bo gadaliśmy na skype, i on kazał mi tak jechać, trzymajcie mnie bo spadne z krzesła ze śmiechu. :D Lub jest też dobra skarga jak jade w tunelu i ścinam zakręt, dobre, dobre (y) :D :D :D beka z typa. <ok> <ok> <bezradny> <lol> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>

Akurat te skargi, jak inne (na przykład za wyprzedzanie SC, którego nie było w... zerowej minucie i sekundzie) są tragiczne, bo śmieszne przestały być już dawno. Na prawdę, nie wiem co osoba która je złożyła ma w głowie, chyba jedno wielkie gówno zamiast mózgu, ewentualnie totalną pustkę.

Poszerzanie, bo byłem w tunelu. Naprawdę trafne wytłumaczenie...
13 kwi 2015 19:46
Marcel Pawiński napisał(a):
Hahahahahah ta skarga mnie rozwaliła :D Nieprzepisowy zjazd do Alei, gdy objężdżam Dąbra po prawej, i się właśnie tak zgadaliśmy żeby tak jechać bo gadaliśmy na skype, i on kazał mi tak jechać, trzymajcie mnie bo spadne z krzesła ze śmiechu. :D Lub jest też dobra skarga jak jade w tunelu i ścinam zakręt, dobre, dobre (y) :D :D :D beka z typa. <ok> <ok> <bezradny> <lol> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>

Akurat te skargi, jak inne (na przykład za wyprzedzanie SC, którego nie było w... zerowej minucie i sekundzie) są tragiczne, bo śmieszne przestały być już dawno. Na prawdę, nie wiem co osoba która je złożyła ma w głowie, chyba jedno wielkie gówno zamiast mózgu, ewentualnie totalną pustkę.

Ja coś powiedziałem o poszerzaniu? ;o...
Wyworząc siebie na trawę. Na pewno był to mega zysk :)
Dodane 13 kwietnia 2015 21:49:
A ten pit? Kto niby jechał za mną? Bodajże jakieś DFP, i to chyba twoje? Czy to aby na pewno nie ty składałeś te skargi? A po wyścigu kto niby napisał że tracił do mnie .300 w samym 3 sektorze i ''GG'', i wyszedł z serva? Gdzie do Dąbrowskiego musiałeś tracić .600 w samym 3 jak ja do niego traciłem .300. :)
13 kwi 2015 19:50
Marcel Pawiński napisał(a):

Ja coś powiedziałem o poszerzaniu? ;o...
Wyworząc siebie na trawę. Na pewno był to mega zysk :)
Dodane 13 kwietnia 2015 21:49:
A ten pit? Kto niby jechał za mną? Bodajże jakieś DFP, i to chyba twoje? Czy to aby na pewno nie ty składałeś te skargi? A po wyścigu kto niby napisał że tracił do mnie .300 w samym 3 sektorze i ''GG'', i wyszedł z serva? Gdzie do Dąbrowskiego musiałeś tracić .600 w samym 3 jak ja do niego traciłem .300. :)

Napisać mogłem, ale składać nie musiałem i tego nie zrobiłem. Ja się w skargi nie bawię.
13 kwi 2015 19:53
Czy to aby na pewno nie ty składałeś te skargi? A po wyścigu kto niby napisał że tracił do mnie .300 w samym 3 sektorze i ''GG'', i wyszedł z serva?

O tym właśnie cały czas mówię. Nawet jeśli ktoś wie, że druga osoba złożyła na niego nieuzasadnioną skargę to zamiast to zignorowac to zaczyna się krzyk na forum i OSĄDZANIE każdego kto się włączy do dyskusji.
13 kwi 2015 19:53
Tak jak mówię, jakoś jak ja nie wygrałem na A1, gdzie ostro się prztykaliśmy, nie leciałem składać skarg za wypychanie lub wyprzedzanie po za torem bo takie coś było, i pewnie wiesz o tym, no chyba że sobie nie przypominasz ale mniejsza, wtedy nie było żadnych wątów, bo wygrał kto inny? Wygrałem znów ja, i znów jest wielka burza, i milion skarg? Dorośnijcie, a potem wróćcie do sim-racingu, jeżeli nie umie ktoś przegrywać.
13 kwi 2015 19:54
13 kwi 2015 19:55
To nie fakt złożonej anonimowej skargi powoduje problem tylko fakt, że w ogóle o niej wiecie. A powinno byc tak, że tylko administracja widzi skargi i w przypadku takich skarg jak ta jest po prostu przycisk "ban", a środowisko ligowe o całym zajściu nie ma wiedzy. Tak jakby skargi nie było.
13 kwi 2015 19:56
Tak jak mówię, jakoś jak ja nie wygrałem na A1, gdzie ostro się prztykaliśmy, nie leciałem składać skarg za wypychanie lub wyprzedzanie po za torem bo takie coś było, i pewnie wiesz o tym, no chyba że sobie nie przypominasz ale mniejsza, wtedy nie było żadnych wątów, bo wygrał kto inny? Wygrałem znów ja, i znów jest wielka burza, i milion skarg? Dorośnijcie, a potem wróćcie do sim-racingu, jeżeli nie umie ktoś przegrywać.

Na mnie też są i nic nie mówię... Po Imoli też nic nie gadałem.
13 kwi 2015 19:56
A jak się wtedy niby bronić? Gadasz teraz mega bez sensu.
13 kwi 2015 19:59
PRZERYWAM BULDUPNE SPAMOWANIE FORUM

TO SIĘ DZIEJE NA PRAWDĘ

http://mafro.ca/v/

MOŻECIE DALEJ BULDUPIĆ
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
23 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 688 420

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.