FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 kwi 2015 18:46
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Albo zrobimy coś w tej sprawie, albo Rafik dalej nic z tym nie zrobi. Jedna osoba przeciwko Rafikowi to za mało.

Również popieram ten pomysł jak i Ciebie poprzez to :P
13 kwi 2015 18:46
Ja <cenzura>ie ludzie to jakaś paranoja xD Ja bym wprowadził jakieś testy psychologiczne przed dołączeniem do ligi, do czego to doszło, żeby kierowcy czekali, czy przypadkiem zaraz nie poleci na nich 100 skarg z dupy, żeby potem robić śledztwo, kto jest takim głupim niedorozwojem i próbować dociekać sprawiedliwości poprzez złożenie kolejnych 100 skarg na niego. O M G
Dodane 13 kwietnia 2015 20:48:
Ja rozumiem, że można być przeciwko Hołocie z WSL, nie trzeba nas lubić, ale mamy wy<cenzura>ane na to do momentu, w którym ktoś na siłę próbuje psuć nam zabawę, bo ma problemy z równowagą psychiczną i nie umie przegrywać z lamusami z WSL
13 kwi 2015 18:53
Jest taka opcja jak skargi po wyścigu? Jest.
Każdy kierowca ma prawo anonimowo zgłosić skargę na dowolne przewinienie dowolnego kierowcy? Ma.
Jeśli skargi są za przewinienia, które podlegają karze to czy są uzasadnione? Są.
Jeśli skargi są nieuzasadnione to nie dostaniecie żadnych kar, prawda? Prawda.

A lamusy dupa cicho. Jeździjcie przepisowo, problem z głowy.
Dodane 13 kwietnia 2015 20:55:
A jak jeździcie przepisowo, a jakiś typ na Was zgłosi i tak skargi to miejcie to w dupie. Trudno zrozumieć? Czy może "hołota z WSL" ma inne możliwości adaptacyjne do regulaminu i środowiska ligowego niż reszta kierowców?
13 kwi 2015 18:58
Grzegorz Brojak napisał(a):
Jest taka opcja jak skargi po wyścigu? Jest.
Każdy kierowca ma prawo anonimowo zgłosić skargę na dowolne przewinienie dowolnego kierowcy? Ma.
Jeśli skargi są za przewinienia, które podlegają karze to czy są uzasadnione? Są.
Jeśli skargi są nieuzasadnione to nie dostaniecie żadnych kar, prawda? Prawda.

A lamusy dupa cicho. Jeździjcie przepisowo, problem z głowy.

A czy osoba, która składa bezsensowne skargi też nie powinna za to kary otrzymać? Taki stan rzeczy jak jest teraz tworzy domysły i każdy na każdego wrogo patrzy. I po co to? Było by jawnie to każdy by wiedział kto na niego składa i z kim ma mieć spinę. Lepiej z jednym niż z wieloma osobami :D
13 kwi 2015 18:59
Ależ taka osoba otrzymuje kary za to, gdybyście się bardziej interesowali ligą niż swoim kółkiem wzajemnej adoracji to byście wiedzieli.
13 kwi 2015 19:03
Ahhhhh ten ból dupy że wygrałem, no tak. Jestem tylko bardzo ciekay kto złożył te skargi, bo bardzo chętnie bym zobaczył, i podziękował tej osobie, za to kim jest, bo to już jest na prawdę totalne DNO żeby skargi składać za takie gówna, i że administarcja musi tracić czas na takie gówna. Jak ja jakoś ostatnio z mainuszem przegrałem, i z pawińskim pare razy na torze się poprztykaliśmy nie leciałem z płaczem do tematu skarg. Tyle w temacie, a ten który złożył skargi, życzę ci żebyś miał sraczkę przez tydzień, bo to własnie przez ciebie psuta jest atmosfera, a admini tracą swój czas na sprawdzanie takich gównianych z dupy skarg. Dziękuję dobranoc. :D <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
13 kwi 2015 19:04
Ależ taka osoba otrzymuje kary za to, gdybyście się bardziej interesowali ligą niż swoim kółkiem wzajemnej adoracji to byście wiedzieli.

13 kwi 2015 19:04
Rafał, sory, ale muszę.
PROTEST!
13 kwi 2015 19:08
A jak jeździcie przepisowo, a jakiś typ na Was zgłosi i tak skargi to miejcie to w dupie. Trudno zrozumieć? Czy może "hołota z WSL" ma inne możliwości adaptacyjne do regulaminu i środowiska ligowego niż reszta kierowców?

Nasze możliwości adaptacyjne rozwinęły się trochę dalej niż niektórych tutaj, bo pozwalają nam ignorować drobne przewinienia w gorączce wyścigu. I nasze możliwości adaptacyjne również nie nakazują nam wertowania pełnego dystansu każdego kierowcy w zasięgu naszej rywalizacji tylko po to by "sprawiedliwości stała się zadość", "dura lex sed lex" lub "wszyscy mnie oszukali bo dojechali do samiutkiej ściany mistrzów".

Naprawdę nie widzisz różnicy? Przecież w Twoim rozumowaniu nie ma za grosz rozumu, jedyne co Ci się udaje to doprowadzenie do kolejnej wielkiej dyskusji z udziałem ludzi WSL.

Poproszę przykład z linkiem do informacji, kiedy taka osoba karę otrzymała. A jak wiemy w tym sezonie mieliśmy już do czynienia z milionami skarg, więc i w z tego sezonu przykładów oczekuję.
13 kwi 2015 19:13
Michał Kozera napisał(a):

Poproszę przykład z linkiem do informacji, kiedy taka osoba karę otrzymała. A jak wiemy w tym sezonie mieliśmy już do czynienia z milionami skarg, więc i w z tego sezonu przykładów oczekuję.

To Wy stwierdzacie, że nikogo się nie karze, więc to po Waszej stronie leży udowodnienie tego. Do takich danych ma dostęp tylko Rafik i osoby zbanowane. Swego czasu sam dostałem bana i pewnie kilka innych osób także.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
22 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 688 255

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.