FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 kwi 2015 20:56
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Jak już uzbierasz polecam DFGT, jak ogarniesz to wyniki przyjdą.

Hehe, no chyba nie <lol>

A co do startu to miałem podobny w GT na Catalunyi xD
Dodane 22 kwietnia 2015 22:56:
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Jak już uzbierasz polecam DFGT, jak ogarniesz to wyniki przyjdą.

Gdy kupowałem w sierpniu DFGT, marzyłem o sukcesach. Szybko na głowę spadła mi kostka lodu :> Chociaż z drugiej strony w ParcFerme byłem ogórem, a tutaj potrafię przy spięciu dupy powalczyć o punkty, więc progress jest :>

To nie progres, to hołota z GP2 :>
22 kwi 2015 21:01
Mówcie co chcecie, ale ja z wyścigu na wyścig czuję się mocniejszy. I mam nadzieję, że do żyje takiej niedzieli, że wygram wyścig. :)
22 kwi 2015 22:14
Mówcie co chcecie, ale ja z wyścigu na wyścig czuję się mocniejszy. I mam nadzieję, że do żyje takiej niedzieli, że wygram wyścig. :)

Faktycznie czujesz sie mocny, masz te same cele co krzysiek <lol>
Dodane 23 kwietnia 2015 00:20:
:>
22 kwi 2015 22:27
Co ty możesz wiedzieć o moich celach na ten sezon.
22 kwi 2015 23:56

Mnie do tej pory się tylko raz udało, a były na to trzy szanse. Raz straciłem tempo na ostatnim stincie, a drugi mi kierę odłączyło... na Monzy, sezon przed moją jedyną wygraną. Na kolejną się nie zanosi <dobani> <dobani> <dobani>
Zmodyfikowane 22 kwi 2015 23:56 przez Dawid Czepiela.
23 kwi 2015 00:11
KANADA 2014!
23 kwi 2015 05:36
Dawid Czepiela napisał(a):

Mnie do tej pory się tylko raz udało, a były na to trzy szanse. Raz straciłem tempo na ostatnim stincie, a drugi mi kierę odłączyło... na Monzy, sezon przed moją jedyną wygraną. Na kolejną się nie zanosi <dobani> <dobani> <dobani>

Ale ja mam na myśli wygraną w GP2 gdzie poziom jest niższy. xD
23 kwi 2015 08:09

Ta, teraz przy panach z WSL na pewno poziom jest tak niski, że przy odrobinie farta uda się wygrać komuś z zaplecza czołówki xD
Dodane 23 kwietnia 2015 10:14:
Ja pamiętam tylko dwie swoje szanse (chociaż ciężko mówić że to były szanse xD) - Imola 2013, gdzie miałem jeszcze lepsze tempo niż Yayo, który naciskał na Mohito, ale po słabym pierwszym okrążeniu straciłem spoiler, a potem się zagapiłem na ustawienia LCD i urwałem koło, a drugi to pamiętna Monza 2013, gdzie byłem szósty w kwalach, tempo wyścigowe zapowiadało się nieźle, a co się tam działo to wiadomo <lol> No ale wywaliło mnie na starcie, a teraz w jakiej jestem formie to widać...
Zmodyfikowane 23 kwi 2015 08:22 przez Maciej Paruch.
23 kwi 2015 08:57

Potwierdzam, skoro 6 razy wygrałem w GP2 to znaczy, że swego czasu poziom serii był żenujący. <lol>
23 kwi 2015 09:21
Ponieważ GP2 jest dla osób które chcą osiągnąć dany poziom aby przejść do F1. Przynajmniej ja tak sądzę. A że, jeżdżą w tej serii kierowcy którzy chcą się w jakiś sposób dowartościować to już inna sprawa.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
23 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 696 459

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.