7 cze 2015 10:28
FORUM
FORUM OGÓLNE
7 cze 2015 10:35
Monitor na pudełku z butów. xD
7 cze 2015 10:47
Maciej Paruch napisał(a):
Sami jesteście chugowi, chugi
Dodane 7 czerwca 2015 12:48:
To lepsze
Dodane 7 czerwca 2015 12:52:
Marcel Pawiński napisał(a):
Akurat zgranie z muzyką oceniam nie najgorzej. Gdyby to wszystko było krótsze to bym dał Alexandrie Alexandra
1. Chugowy podkład.
2. Chugowa grafika.
3. Chugowa fabuła.
4. Chugowe efekty specjalne.
2. Chugowa grafika.
3. Chugowa fabuła.
Sami jesteście chugowi, chugi
Dodane 7 czerwca 2015 12:48:
To lepsze
Dodane 7 czerwca 2015 12:52:
Marcel Pawiński napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
5. Chugowe zgranie z muzyką
1. Chugowy podkład.
2. Chugowa grafika.
3. Chugowa fabuła.
2. Chugowa grafika.
3. Chugowa fabuła.
5. Chugowe zgranie z muzyką

Akurat zgranie z muzyką oceniam nie najgorzej. Gdyby to wszystko było krótsze to bym dał Alexandrie Alexandra

7 cze 2015 11:24
zaorane
zaorane
zasiane...
za
ane
zesrane
może zmienimy nazwe ligi na zaorane online?
zaorane
zasiane...
za

zesrane
może zmienimy nazwe ligi na zaorane online?
7 cze 2015 11:53
Boje się tego T1 :V
Dodane 7 czerwca 2015 13:56:
http://www.formula1.com/content/fom-webs ite/en/video/2015/6/Moving_on_from_Monac o_for_Mercedes.html
Dodane 7 czerwca 2015 13:56:
http://www.formula1.com/content/fom-webs ite/en/video/2015/6/Moving_on_from_Monac o_for_Mercedes.html
7 cze 2015 11:59
Dodałeś ten filmik niedawno. Dzisiaj czy tam wczoraj, nie wiem.. otworzyłem go na 5sek... zobaczyłem jeden zakręt i ja się pytam.. Po co?! Jak można tak nie ogarniać mając tyle doświadczenia? To nie jest ani śmieszne, ani żałosne. To jest znacznie gorsze. Kompletnie nie masz czym się chwalić, jeżeli nie potrafisz przejechać pierwszego zakrętu. Zawsze masz pełno tłumaczeń, bo klawa, bo ścina, bo tor, bo set, bo bolid. Ale Ty jesteś beznadziejny. Jeżeli nie potrafisz sobie poradzić z najprostszymi zakrętami, to masz coś z głową i teraz mówię serio. Nie używasz jej do niczego przydatnego podczas jazdy. Nie wiesz która linia toru jest właściwa, nie wiesz kiedy możesz wyprzedzać, opóźnić. Każdy z nas popełnia błędy, czasem ktoś za późno zahamuje, czasem ktoś zbyt agresywnie spróbuje się innemu wcisnąć, ale to co Ty reprezentujesz to jest tragedia. Wiem, że znajdą się tacy, którzy powiedzą że to nie ma żadnego związku, ale do cholery NIE RÓB NIGDY PRAWA JAZDY. Nie potrzeba na drogach takich patologii, typowa baba z żartów jest lepszym kierowcą.
Moja była dziewczyna w GP2 jechała ode mnie 10s wolniej po 20 okrążeniach w Australii, a to był jej pierwszy kontakt z grą wyścigową. Ty w Australii podczas kwali byłeś wolniejszy o 6s. Gratuluję
7 cze 2015 12:00
Co do dzisiejszego wyścigu GP2
7 cze 2015 12:06
7 cze 2015 12:10
Nie chce mi się cytować całej Twojej wypowiedzi, Dawidzie, ale odpowiem: zgadzam się. Jestem beznadziejny. Nigdy się tego nie wstydziłem. Nie wiem kiedy mogę wyprzedzać, kiedy nie mogę. Czasem zwalam winę na kwestię poboczne, ale nie zaprzeczam temu, że nie umiem jeździć. Nie umiem wchodzić w zakręty. Kiedyś ktoś robił porównanie okrążeń kwalifikacyjnych w GP2. Gdzie traciłem? W zakrętach. Ten filmik ma celowo taką formę. Nie spinałem się, aby pojechać perfekcyjnie, bo wiem, że nikt w to nie uwierzy. Byłeś jedną z wielu osób, która przed Hockenheim mówiła, że nie dojadę. I co? Byłem na mecie! Tak, wiem, z ogromną stratą, żaden sukces, okej. Proszę Cię w takim razie o jedno. Potraktuj mnie jak jamajskich bobsleistów. Jeżeli chciałeś przez tą wypowiedź powiedzieć mi, abym przestał jeździć, bo jestem fatalny to muszę powiedzieć, że nie zrobię tego, przynajmniej w tym sezonie. Być może po Le Mans zajmę się jedynie zespołem, ewentualnie treningiem, aby w 2016 wrócić lepszym. Nie stoję w miejscu. Pamiętasz pewno, jak to za czasów OL walczyłem o licencję. Pewno teraz byś przypomniał, że obecną licencję mam "na farcie", bo Rafik pomylił czas, ok. Tylko, że licencję na PSC zrobiłem bez problemu, a licencję w następnym sezonie dostawali wszyscy, którzy mieli jakąkolwiek licencję. Co do prawa jazdy, to pomyślę nad tym. Zobaczę jak to będzie z kasą.
7 cze 2015 12:18
w PSC był próg 113%, tak? Bez problemu na wstecznym byś zrobił... Możesz sobie jeździć, mam to gdzieś. Tylko kiedy nie wejdę na forum to jest albo polityka, albo krzysiek aleks w jakiejś swojej chorej rzeczywistości. Ten film miał celowo taką formę, że się rozwalałeś. No więc zapytałem po co on jest?
Natomiast jeśli chodzi o "rozwój" to stoisz w miejscu. Po prostu w lidze jest coraz mniej osób i wszystkie już potrafią radzić sobie w sytuacjach kryzysowych, dlatego dojechałeś na torze, który bandy ma poza Twoim zasięgiem.
Dodane 7 czerwca 2015 14:20:
Nie zaskoczysz nas tym, że nie ogarniasz. Zaskocz nas tym, że będziesz utrzymywał na każdym okrążeniu tempo 107%
Dodane 7 czerwca 2015 14:21:
Natomiast jeśli chodzi o "rozwój" to stoisz w miejscu. Po prostu w lidze jest coraz mniej osób i wszystkie już potrafią radzić sobie w sytuacjach kryzysowych, dlatego dojechałeś na torze, który bandy ma poza Twoim zasięgiem.
Dodane 7 czerwca 2015 14:20:
Nie zaskoczysz nas tym, że nie ogarniasz. Zaskocz nas tym, że będziesz utrzymywał na każdym okrążeniu tempo 107%
Dodane 7 czerwca 2015 14:21:
Kiedyś ktoś robił porównanie okrążeń kwalifikacyjnych w GP2. Gdzie traciłem? W zakrętach.
A gdzie masz tracić? Przecież nie na światłach, ani na bramkachZmodyfikowane 7 cze 2015 12:22 przez Dawid Kuszel.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Serwer F1 | ![]() |
Serwer GT | ![]() |
Serwer egzaminacyjny | ![]() |