FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 mar 2011 20:08
<cenzura>e takie kary!!! Kur.. za takie wyprzedzenia ni powinno sie dostawać kary w wyniku gdy drugi kierowca nie ucierpiał z tego powodu. A to, że dojechał 8 to to, że źle wziął ostatni zakręt i miał mniejszą prędkość na prostej START/META!

Choć raz kur.. nie można być 5 tylko kur.. zawsze na najsłabszych miejscach<zły> Za takie kur.. małe przewinienie!<nerwus> <spadaj>
1 mar 2011 20:12
B) Tak to każdy głupi umie wyprzedzać...

Wycofuje kare Menela.
Konto usunięte
1 mar 2011 20:48
Po<cenzura>ało cię?! Z kim ja na kwalach niby gadałem ?! Proszę cię przestań . Jak dla mnie to <cenzura> wam się nudzi i nie macie co robić tylko kary wymyślać.

1 mar 2011 20:49
A moim zdaniem promujecie nie czyste zachowania na torze...

W takim badz razie, teraz akcja wyprzedzenia bedzie wygladac tak:
pizne kolesia, pwoodujac mu delikatny uslizg tylej osi, dzieki czemu go wyprzdze, i kary nie bedzie?
1 mar 2011 20:51
Nie, po prostu ten punkt nie do końca pasuje do tej sytuacji.

No przecież nie można karać za każde wypchnięcie...

Oko, Radek te kary dawał i widocznie gadałeś.
1 mar 2011 20:53
Czasami naprawdę ciężko zrozumieć Wasz tok myślenia.
1 mar 2011 20:54
Mozo, to jest sport kontaktowy. B)
Konto usunięte
1 mar 2011 20:57
A czy ty widziałeś żeby ja gadał podczas kwali ?! nawet na to czasu nie miałem :o
1 mar 2011 20:58
Yyyyy, no, coś tam było.
1 mar 2011 21:05
Rafik, tak sport kontaktowy, ale nie po to ktoś się stara, trenuje aby jakiś ...... wszystko z<cenzura>.ał na samym finiszu...

Denerwują mnie osoby, które na chama wyprzedzają, nawet nie mając na to miejsca(o umiejętnościach nie wspominam). Sam nie jestem jakimś pro graczem, bo kontakt z ta grą zaczął się kiedy dołączyłem do tej ligi. Jednak myślę, że widać efekty i czasowe i opanowania na torze.
O ile sobie przypominam w tym sezonie posiadam zero kar?
Wszystko dzięki temu, ze nie chce psuć zabawy innym! Ciężko postępować tak samo?

Szanuje osoby takie jak Radek, jechał za mną naprawdę sporo okrążeń, wszystko było czysto...popełniłem błąd i on go wykorzystał... i to mi się właśnie podoba.
Gdyby chciał mógłby jechać za mną pół okrążenia i zrobić tak jak kolega menel, lecz trzeba się zastanowić na czym w końcu ta gra polega...

Rozumiem tez, że nie ma wyścigów bezkontaktowych...lecz mogły by być bardziej feir.
I moim zdaniem KUREWSKIE zaostrzenie regulaminu by wyleczyło tych co po dobroci zrozumieć nie mogą.
Kto jest za? :)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
18 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 664 510

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.