FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 mar 2011 21:13
Ja dokladnie tak jak Mozo nie pcham się na chama gdy wiadmo, że ejst to niestosowne ale niektórzy robią zupełnie odwrotnie choć jest bardzo dużo kierowców, którzy wiedża jak się zacowac w jakiej sytuacji, jak chcemy cos zmieniac na lepsze zawsze trzeba zaczac od siebie :P
Konto usunięte
1 mar 2011 21:14
Mi się zaczyna podobać zdanie Clemsa <nerwus>

Jak dla mnie to ja powinienem dostać większą karę za to ze wypchnąłem Stronga ..

Rafik wejdź na ts i zbanuj tego <cenzura>anego Radka.. On się zachowuje jak by miał 12 lat..
1 mar 2011 21:17
Mozo, ja też unikam najmniejszych kontaktów, ale nawet w real F1 są kolizje.

Oko, Clemson właśnie chciał mniejszych kar i ty nie zasługujesz wcale na większą.

To jest tak, że jak Oko widzisz, że StronG się rozbił na bandzie i stracił spojler, to czujesz wyrzuty sumienia, ale tak naprawde zrobiłeś mały błąd (za który wg. nowego systemu kar jest 5s).

Mój tok myślenia jest taki: kara ma nie rekompensować strat poszkodowanego (bo to jest przecież nie możliwe), tylko ukarać winowajce za niepoprawne zachowanie. To, że jeden tylko lekko się obróci, a inny rozwali doszczętnie, bo akurat trafił na "stalową/betonową tabliczkę" to niestety efekt niesprawiedliwości tego sportu...
Konto usunięte
1 mar 2011 21:21
Według mnie zasługuję na większa..

A jak byśmy zrobili tak że np poszkodowany traci 10 sek to ty też 10 sek :E
1 mar 2011 21:25
No i uważam, że zasłużyłeś na 1/3 stopień kary, bo po prostu troszkę za blisko się trzymałeś StronGa, a on trochę wolniej wszedł w zakręt niż ty i bum.
Konto usunięte
1 mar 2011 21:26
Ts, ban Radek.

On jest gorszy nie markos :o
1 mar 2011 21:28
No przecież mówie, z jego umiejętnościami jest podobnie.
Konto usunięte
1 mar 2011 21:29
BAN ! DAJ mu na 2 dni to mu się odechce ..
1 mar 2011 21:50
Moim zdaniem hamulec jest po to aby go używać...
Logiczne jest <cenzura>, ze jak się jedzie za czyjąś dupą 20 cm i jest dohamowanie, to az sie nie da go nie uderzyć...jednak inni tego nie rozumieją i robia to caly zcas to samo...zero myślenia i nauki na przyszłość.
2 mar 2011 07:08
Kluseczku masz jeszcze stary regulamin one-league?

Najlepszego Raficzku z okazji urodzin:D :D :D <ok> <ok> <ok>

Oko, Clemson właśnie chciał mniejszych kar i ty nie zasługujesz wcale na większą.

wg starego regulaminu one-league na pewno by nie dostal mniejszej kary za sama wymiane przedniego skrzydla 40 sek dostawales,nie pamietam tylko ile za wyeliminowanie z wyscigu
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
18 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 664 474

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.