FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
12 lis 2015 20:35
Michał Kozera napisał(a):
Konto usunięte napisał:
Jesteś Baroner jedynym komentatorem w tej lidze, którego da się słuchać i stara się, bez wygłupów, idiotyzmów, notorycznych błędów i zawieszania się na pół minuty bez powodu... z Radkiem z Norda fajnie też to wyszło jak wspólnie komentowaliście.

:C

Paweł Andrzejewski napisał(a):

Nie wierzę, że to powstało...

Aleksy Mainusz napisał(a):
Naprawdę ten człowiek z lewej powinien teraz siedzieć w izolatce/psychiatryku. Absolutnie zniszczony umysłowo kretyn, który myśli że swoimi mądrościami kreuje rzeczywistość. Tragedia.

CO za chory po<cenzura>
Konto usunięte
12 lis 2015 20:40
Mateusz Bogusz napisał(a):
Konto usunięte napisał:
Jesteś Baroner jedynym komentatorem w tej lidze, którego da się słuchać i stara się, bez wygłupów, idiotyzmów, notorycznych błędów i zawieszania się na pół minuty bez powodu... z Radkiem z Norda fajnie też to wyszło jak wspólnie komentowaliście.

Przykro mi, ale duet(i solo) Ziubiński/Kozera jest nie do przeb(p)icia.

Każdy ma swoje zdanie Mati, ja szanuję Twoje, lecz mam inne ;) na początku to było fajne i tu się zgodzę, że chłopaki odświeżyli F1 po Panu Woźniaku, ale teraz jest więcej tych ozdobników niż komentarza. Przesada w każdą stronę jest zła. Pierwsze dwa wyścigi komentowali super, ale teraz uważam, że jest jako tako. Ale mam nadzieję, że chłopaki dalej będą komentować bo na pewno wyścigi z komentarzem są dużo ciekawsze. Tych, które są bez nawet nie oglądam...

A co do p. Woźniaka... on tak na serio??? ....... ;(
Zmodyfikowane 12 lis 2015 20:41 przez Konto usunięte.
12 lis 2015 22:08
Panowie, to jest je.bawka, tam nic nie jest na serio.
Zmodyfikowane 12 lis 2015 22:08 przez Paweł Andrzejewski.
13 lis 2015 02:08
Widzę, że niektórzy nie mogli się doczekać, aby móc poczuć się wyżej od tego nędznego <cenzura>a, pana Bez Licencji i Progu (pozdrawiam panów Kozera, Mainusz, Czepiela, Hamburg, długo czekaliście na ten moment). Nie będę pisał już drugi raz elaboratu dlaczego to coś powstało, dodam tylko dwa screeny. Ci, co mają mózg wyciągną wnioski, a ci, co chcą jedynie czuć się lepszym ode mnie to oleją to, bo ich racja jest najprawdziwsza, akrzysiek zamknij mordę, bo masz IQ na poziomie dżdżownicy.

Wstawiam, chociaż powinienem poczekać na Największego i Najwspanialszego Króla Mórz i Oceanów, Nieskazitelnego Waszego Pana, Władcę i Mędrca, Łukasza I Damsa Wspaniałego i jego błazna Pieczyka.
13 lis 2015 06:13
Konto usunięte napisał:
Mateusz Bogusz napisał(a):
Konto usunięte napisał:

Przykro mi, ale duet(i solo) Ziubiński/Kozera jest nie do przeb(p)icia.

Każdy ma swoje zdanie Mati, ja szanuję Twoje, lecz mam inne ;) na początku to było fajne i tu się zgodzę, że chłopaki odświeżyli F1 po Panu Woźniaku, ale teraz jest więcej tych ozdobników niż komentarza. Przesada w każdą stronę jest zła. Pierwsze dwa wyścigi komentowali super, ale teraz uważam, że jest jako tako. Ale mam nadzieję, że chłopaki dalej będą komentować bo na pewno wyścigi z komentarzem są dużo ciekawsze. Tych, które są bez nawet nie oglądam...

Przyda się ta opinia, popracujem nad tym, o ile będziemy komentować bo ostatnio się coś nie możemy zgrać xD
13 lis 2015 09:17
Mam pytanie - Cytuje post - "Mocne dohamowanie do ostatniej szykany, jednak w przypadku tej kierowcy nie mogą ścinać jej tak bardzo, jak pozostałych, ze względu na wysokie tarki, po czym wyjeżdżamy na milimetry przy ścianie mistrzów" Rozumiem, że przy ścianie mistrzów nie obowiązuje zasada " 2 kół na torze ( białej Linii ), tak?
13 lis 2015 10:01
Obowiązuje.
13 lis 2015 10:53
Rafał Cupał napisał(a):
Obowiązuje.

Rafik, weź poluzuj majty, to ściana mistrzów, jak Menel ma się na niej roz<cenzura>ić, jak nie pozwalasz się do niej zbliżać :( TO SMUTNE <cenzura>
Dodane 13 listopada 2015 11:59:

Ostatni wyścig, który komentowaliśmy był akurat stosunkowo mało ekscytujący, dlatego też poszliśmy z komentarzem bardziej w stronę humorystyczną. Generalnie rzecz biorąc wychodzimy z punktu, że ścigamy się dla zabawy, stąd też spora dawka średniego humoru i podPROGROWYCH żarcików... :D
13 lis 2015 11:19
No co Krzysiu, nazwiska się nie wybiera, w lidze prześladują Cię za wspaniały komentarz i umiejętności jazdy, a w internecie biorą Cię za pewnego bardziej lub mniej lubianego vlogera, który porusza każdy możliwy temat i spamuje jakimiś reflinkami i innym badziewiem.
13 lis 2015 12:41
Rafał Cupał napisał(a):
Obowiązuje.

Ale przy ścianie mistrzów chyba nie powinno obowiązywać.
https://www.youtube.com/watch?v=Wuiqf CufvFM
Przykład 1: Od 23 sekundy jazda Schumachera.
Przykład 2: https://www.youtube.com/watch?v=0XBFQ Fmr5js
w granicach 2:50 i widać że niektórym zdarzyło się przejechać więcej niż 2 kołami przy ścianie.
Więc nie rozumiem czemu miały by być kary za przejechanie na milimetry przy ścianie, ewentualnie była by tam spowalniająca trawa, na jednej z wersji chyba była.
Zmodyfikowane 13 lis 2015 12:42 przez Kryspin Słomiński.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
24 °C
NIE
Zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
18 °C
WTO
Deszcz
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 962 107

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.